Merhaba, eger bilincalti ruyasi degilse hayati cok guzel yasadiginizi, kendinizi ve isteklerinizi cok guzel ifade ettiginizi kendinizi buldugunuz bir donem yasiyorsunuz ya da boyle bir doneme giriyorsunuz, hayat akisinizi durdurmayin , surekli yapacak bir eylem planiniz olsun, sevgiler
arkadaslar ruya yorumlamaya calisiyorum , ruya dinlemek yorumlamaya calismak cok keyifli geliyor bana, ruyalariniz varsa yorumlamaya calisirim, paylasirsaniz sevinirim
Ne kadar yanlış anlatıldı rüyalar şimdiye kadar, onlarca kitap basıldı rüya tabirleri başlığı altında, her sembolün tek bir anlamı varmış gibi, yılan düşman demek, köpek dost demek, kedi sinsilik demek, yeryüzünde yaşayan milyonlarca insanın rüyalarının anlamı da aynı demek... Ne kadar basite alındı rüyalar, hayatımızda ki tıkanıklıkları keşfetmemize yarayan güzelim rüyalar, tanrının mesajları rüyalar...Evet tanrının mesajları rüyalar, çoğumuza olmuştur bazı rüyaları tekrar tekrar görürüz, o mesajı almamız için tanrı tarafından sürekliuyarılırız, mesajı alalım ve alalım ki neyi yapmıyoruz ya da neyi yaparsak hayatımızda değişikliklere, gelişime yer açmış oluyoruz. Gözümüzü açmak için, farkındalığımızı arttırmak için tekrarlandı rüyalar. Rüya görmek, rüyayı hatırlamak ve rüyayı yorumlamak ama en önemlisi yorumlanan rüyayı hayata geçirmek. Yorumlanmış ve hayata geçirilmemiş bir rüyanın hiçbir anlamı yoktur, anlamlarını hayata geçirdikce ruhsal olarak iyileşme yaşarız, hayatımızdaki tıkanıklıkları açarız. Her insan bir amaç için gelir dünyaya, eğer yaptığımız işte mutsuzsak ya da ne yapacağımızı bilmiyorsak niyet edebiliiriz rüyalar aracılığıyla "Hayat amacım için ne yapmam lazım? " sormalıyız rüyaların geldiği kaynağa yani tanrıya... İnanın cevap alıyoruz herkes alıyor ama sadece doğru yorumlayamıyoruz ya da inanmamayı seçiyoruz.Aslında yaşamımızda ki, gün içindeki tüm olumsuz yanlarımızı söylüyorlar bize, sadece gündüz kullandığımız dilden farklı bir dille... Ölüm görürdüm anlardım yeni başlangıçları, mutfak görürdüm geceler gecelerce mutfak anladım ki yaratıcılık sıkışmış biryerlerde bardak dolmuş ve hayat bana birşeyler yap diyor ve buluyorum hayat amacımı ve yorumluyorum rüyaları, yetmiyor yine yetmiyor herkese yardım etmek istiyorum ve herkese kucak açıyorum ve söz veriyorum mesajın kaynağına "Benden yardım isteyenin yanındayım". Bisiklet görüyorum anlıyorum hayatı
nesrin hanım merhaba...
bugün rüyamda cami minaresi gördüm.. sonu belli olmayn geniş ve ve alcak basamaklardan olusan bir merdiveni vardı minarenin.. kosa kosa yukarıya cıkıyordum birlerinden kacıyormusum.. o sırada yakın arkadasım daha merdivenlerden cıkmamıs.. bagırıyorum sende gel hadi diye.. cıktıkca sonu gelmeyen güzel duygular uyandıran bir merdiven.. arkadasım gelmeyince asagı iniyorum.. bu sefer kalabalık insanları bagırarak merdivenin yukarısına cagırıyorum ve hınca hınc insan yukarı kosarak cıkarken bende aralardan asagı dogru arkadasımın yanına dogru iniyorum.. sonra kücük kare taslarla örülmüş bir sokakta yürüdügümü görüyorum. önce asagı bakıyorum adımlarım yere saglam bassın diye sonra farkediyorumki sorunsuz yürüyorum kaldırıyorum basımı dik tutarak yürüyorum huzurla.. arkadasımla bir yerde yürüyoruz bu sefer.. arkadasımın peşinden iki kız geliyor.. onu rahatsız edecek sekilde yakınında yürüyor.. biri cok esmer biri bugday tenli.. arkadasım kacacak yer arıyor.. ben tek basıma devam ediyorum yürümeye ve arkadasım bir cafe ye sıgınmıs içeri girmiş.. sonra onu yanlızbırakmamak için yanına gidiyorum o kızlarla karsılasıyorum.. neden takip ediyosunuz onu diye soruyorum.. cok esmer olan kız " oda bakıslarıyla beni rahatsız etti gibi bişeyler söylüyor.. bikaç sey daha gördüm ama tam ifade edemiyorum nasıl oldugunu....
meraba nesrin abla =) ben çok sık ve karışık rüyalar görüyorum...malum oluyo genelde.geçen günde bi rüya gördüm adını duyduğum ama tanımadığım birini.ve sonraki rüyalarımdada.en son bi isim söylendi görüntü yoktu hiç kapkaranlıktı sadece birinin ismi söyleniyodu.bende cevap veriyorum aa soyadları aynı diye sonra yüzünü gördüm o tanımadığım çocuğun.dediğim gibi onu daha öncede görmüştüm ama en sonuncusu bu ve hiçbiyerde yorumu yok...bana bi akıl verirsen sevinirim =)
merhaba,ben rüyamda süleyman demirel'i gördüm..en yakın arkadaşımla birlikte özel okul gibi bir yerde derse giriyoruz ve dersimize süleyman demirel giriyor..bu arada biz gerçek hayatta üniversite öğrencisiyiz ama girdiğimiz sınıftakiler lise öğrencisiydi..demirel gülerek masasının başında iki üç öğrenciye kitaptan bişeyler anlatıyor..sınıfta zengin ve havalı tipte öğrenciler görüyorum ve biz de arkadaşımla arka sırada oturuyoruz ve demirel'e doğru bakıyoruz sürekli..bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim..bir de bu rüyayı gördüğüm gün regl günümdü..bunun gördüğüm rüyaya etkisi olur mu?yani abdestsizken görülen rüyaların anlamı var mıdır?
ya cnm ilk önce kusura bakma nolur demek istiorum seni sıkmıorumdur inş
cnm beni istemeye geliceklermiş bende giymek için bişeyler arıorum erkek arkadaşımada beni istemeye geliolar die söyleyemiom okul gibi bi yer merdivenlerden yukarıdayım ben beyaz badi beyaz etek kırmızı ayakkabı giymişim bi aşağı bi yukarı koşuşturuorum ben gelen kişiyi istemiorum yani ben yukarıdan çocuğa bakıorum bana çok itici geliyor ocuk kırmızı beyaz çizgili gömlek gri takım elbise giymiş onu kenarı çekio biri istiomusun dio isytiorum dio ben bu rüyadan çok korktum yardım edersen sevinirim cnm
Rüyamda yeşil biber gördüm ama acı deildi...Bide sabaha kadar hep bi kız bebek gördüm bana gülüyordusenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba Nesrin hanim,
ben rüyamda bizim evdeydik kaynim ve eltim bize gelmislerdi oturuyolardi ama biz esimle hic ilgilenmiyoruz onlar arkamda koltukta oturuyorken bende bilgisayarla ilgileniyodum esimse baska seyle sonra yemek yiyelim dedik ayaga kalktik benim bir kizim var onu televizyonda bir programda görüyorum.
yorumlarsaniz cok sevinirim tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?