ruya yorumluyorum

pembe gecelik ve sabahlıkla dolaştığmı görüyorum. tek hatırladığım o ben neden gecelikle dolaşıyorum diye soruyorum kendime. bu renk geceliğim varmıydı benim diyorum. mevlam hayırlara çıkarsın inş. gerçi çok rüya görenlerdenim.

merhaba nesrin hanım göz rahatsızlığınızdan dolayı çok geçmiş olsun

rüyamı kopuk kopuk hatırlıyorum hatırladığım kadarını paylaşmak istiyorum
babamı bişeyden dolayı zor durumda bırakmışım ali amcamlarda ağlayarak dert yanıyo bende vedeyim annemle konuşuyorum babamı üzecek yaptığım tek bişey söyle nolursun ne yaptım ben de bana karşı böyle diyorum çok üzülüyorum annemde babanı bilmiyor musun kızım gibi beni teselli edecek şeyler söylüyo benim yüzümden ceza almış para cezası bulup buluşturuyruz adamın yanına gidiyorum onu eve getiricem parayı vermek için yarıya kadar geldiğimizde kız kardeşim para getirmiş eve gelmesin adam diye güya polismiş o adam ama polis gibide değil zorba mafya gibi .kardeşimin elinden paraları alıyorum paralar pos cihazının fişi gibi bakıyorum 1000 tl 420 tl parça parça fişler var birleştirip önce 5000 yapıyorum sonra 454 de veriyorum para gibi ordan kurtuldukdan sonra sokağın başında komşum zülfiye ablayı görüyorum tuhafiyeye gidiyormuş . tuhafiyeyi görüyorum bana diyorki karacabeydeki arsayı satıp kardeşimle burayı alacağız eve gösteriyor tuhafiyenin üstüymüş çok da uzaklaşmayın özleriz sizi diyorum birlikde tuhafiyeye kadar ilerliyoruz . tuhafiyeden sarı turuncu renkde ipler şallar çok dikkatimi çekiyor çok güzel civil civil renlerle dolu bi tuhafiye bende bundan böyle buraya geleyim diyorum renklere bakıyorum

inşallah sizi yormamışdırım şimdiden yorum ve emeğiniz için çok teşekkür ederim

öncelıkle acıl sıfalardılerım dılerım kı hemen saglıgınıza kavusursunuz ..
ben ruyamda gece sat 12 gıbı eve gelıyom yılbası gecesı ve bızım sokagın basına gelınce yenıl oldg ıcın hava fışekler mumlar ısıklar belırlenıyo hava cok karanlık o sırada tv dekı bı bayan oyuncu bana bı mum verıyo hanı pasta ustlerındekı ufak mumlardan yakılı mumu verıyo bende ona teşekkur edıyom ve sarılıyom daha sonra ruyamda bı evdeyım ev okadar buyukkı nereye gtsem bı kapı cıkıyo hemde cok buyulk kapılar hepsını acıyom hepsı denıze cıkıyo evın penceresınden dısarı bakıyom bı yanı denız bı yanı havuz cok harıka bı evdeydım ve ust komusma bakıyom oda tv dekı oyuncu bayanmış bana bende senın ust katında oturuyom dıyo o sırada babam degıl ama baba dedıgım bı adam var mutfakda yemek haızlırıyo ..ruyanın etkısınde cok kaldım ..saglıgınıza kavusunca cevaplarsınız cok sevınırım mutlugunlerdıleırm :)

merhaba Nesrin hanım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin size
dün gece Allahım eski sözlümle durumum ne olacak bana geri dönecek mi dnecekse ne zaman dönecek bana göster niyetiyle yattım ve şöyle bir rüya gördüm ,eski sözlüm beni öldürmek istiyomuş. bi apartmana giricez ordan beni aşağıya atıcak galiba. bi kaç eşya çıkarıcaz yukarı galiba, önden o çkıyor ben arkasında kalınca kaçıyorum. baya kaçıyorum ben minbüslere biniyorum elimde de bir bavul var, bi kız bana yardım ediyo merdivenlerden falan çıkarken bi ara. sonra eski sözlüm bana mesaj atıyo nerdesin sen diye. ben de ona mektup yazıyorum nolur beni öldürme benim canımı bağışla diye, o da zaten şimdi öldürmiycem saat şimdi 6, 8 de falan öldürcem ama şimdi gel diyor bana.bunu yorumlyabilir misiniz teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun nesrin hanım;
bu kadar rüyadan bana da sıra gelir inş :)))

ben rüyamda köpek gördüm...bileğimden ısırıyo ama dişleri geçmiyo...kurtulmak için bagırıyorum etrafımdaki kimsa yard etmiyo,yazlığımızda geçiyo bu olay bide....

teşkkr edrim şimdiden :))

Mrb Nesrin Hanım!
Dün gece rüyamda bir bebeğim varmış ne zaman nasıl olduğu kısmını bilmiyorum bu arada ben bekarım, ben bu bebeği evin bir odasına atmışım, bakmayı unutuyormuşum orda yatıyor, "aa diyorum ben bu bebeği orda unuttum hiç bişey yedirmedim bakmadım" insan kendi bebeğine nasıl bu kadar ilgisiz olur diye de vizdan azabı çekiyorum, bebek kesin ölmüştür diye gidiyorum ama giderken ki hissettiklerim çok karmaşık, hem vicdan azabı hem utanç, korku karma karışık, bakıyorum hala yaşıyor seviniyorum, ama diyorum; ben yine unuturum buna bakmayı, gerçekte ben çok anaç ruhluyum ve çocuklara çok düşkünüm, bu rüya beni çok etkiledi ve üzdü Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler!

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun..Rahatsızlığın çok ciddi değildir umarım..Bu topic sensiz olmaz..Acil şifalar diliyorum..Senin şöyle dediğine eminim ..(Gördüklerim bana güven veriyor..Herşeye ve herkese sevgi ve neşeyle bakıyorum.Huzur içindeyim.) En kısa zamanda bize dönmen dileğiyle..))))))) Canım ben bu sabah enteresan bir rüyayla irkildim.Evimize nereden geldiğini bilmediğim fakat bir katliam sonrası olduğunu düşündüğüm birkaç ceset görüyorum.sonra birden biri hariç diğerleri kayboluyor..fakat bir erkek cesedi bizim evde 2 gün kalıyor..çıplak ve göğsünden vurulmuş ve ölü olduğundan dolayı sapsarı olmuş..önce onu yatak odamda ve gardrobumun üzerinde sonra da oturma odamda görüyorum..yerde yatıyor sonra birden onunda kaybolduğunu görüyorum ama rüyamda onu yıkamaya götürdüklerini ve de tekrar geri getireceklerini düşünürken bir daha geri getirmiyorlar..ve tam hatırlamıyorum ama bir oh çektim galiba..çokta korkmadım ama uyandığımda böyle bir rüya görmüş olmanın sıkıntısı vardı üzerimde..bize geri döndüğünde benimde rüyamı yorumlarsan çok memnun olurum canım..tekrar geçmiş olsun..:1hug:

yorumun için teşekkürler nesrincim..

merhaba nesrin hanım öncelikle geçmiş olsun. ben siteye yeni katıldım ve bir rüyamı yazmak istiyorum.
Şu anda ayrı olduğum biriyle rüyamda hala birlikteymişiz. ben onun evine gidiyorum. salondaki kanepeye otururken, bir sütyenin üstüne oturduğumu fark edince çok sinirleniyor ve hayal kırıklığna uğruyorum.o sırada salonun kapısından yarı çıplak bir kız içeri giriyor.eski sevilime 4 veya 5 kez tokat atıp onun yanından uzaklaşıyorum. fakat çok geçmeden yine aynı kanepede oturduğumu fark ediyorum, karşımda ikisi oturuyor. kız gayet normal bir şekilde çantasını karıştırıyor, onunla sohbet ediyor. ben kalkıp bi iki eşyanın olduğu boş bir odaya giriyorum. olan eşyaların üstleri de örtülü, pencere de beyaz bir perde ile örtülü idi. hafif bir güneş ışığı giriyordu. etrafa bakarken yerde düğmeler olduğunu fark ediyorum. daha sonra o evde kız kardeşimin de olduğunu görüyorum. kardeşim duş alacağını söylüyor. o kız da hala evde ama eski sevgilim evde yok. evde temizlik yapılıyor. bende yerdeki düğmeleri bir elimde faraş diğer elimde süpürge ile süpürmeye çalışıyorum.
yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba yeni gordum ruya yorumladiginizi benim bi sorum var ben cogu zaman ruyalarimda dislerimle ugrasiyorum hep dislerim dusuyo ya on disler ya arka yani kesinlikle bi anlami vardir neden hep dis goruyorum ben anlami nedir sagolun

Arkadaslar hepinizin gecmis olsun dilekleri icin cok cok tesekkur ederim, tam olarak gecmesede daha iyiyim, ruya yorumlari bayaaaa birikmisa.s eskisi kadar hizli gidemesemde artik buradayim, sevgiler

Merhaba, aslinda manevi olarak hayatta hep birseyleri yakaliyorsunuz, yukselmeye basliyacakken cevrenizdeki insanlar icin cok fazla sorumluluk aliyorsunuz, baskalarindan tale gelmesede yardim edilecek bir durum gorup el uzata biliyorsunuz, ama kisisel gelisimde bir kural vardir ki "yardim istenmeden yardima kosmak, karsi tarafi gucsuz kilar ve zamanla o kisinin kizginligini kazanirsiniz" bu yuzden cok fazla yardim istenmedigi surece kendinizi yormayin, ruyanizin mesaji ise eger bunu uygularsaniz gercek hayatta o zaman manevi yukselisi yakalar ve farkindaliklarinizi arttirirsiniz, sevgiler

Merhaba, ruyalarda isimler cok onemlidir, eger bu ismi hatirliyorsaniz tekrar ruyanizla birlikte yazin, daha saglikli bir yorum olacaktir, sevgiler

Merhaba, ruyalarda zamanin onemi yoktur, eger bilincalti ruyasi degilse yani gun icinde cok etkilendiginiz bir olay degilse her ruyanin bir anlami vardir, onemli olan da ruyayi yorumlamak degil ruyanin yorumunu hayata gecirmektir, o zaman hayatimizda ki yukselise geceriz, ruyaniza gelince eskiye ait bu lise yillarindan olabilir ogrenmeniz gereken, o donemden tecrube edinmeniz gereken bir durum olabilir, o doneminize bir bakin nasil bir sonuc cikarmaniz gerekiyor, yani o donemden ogrenmeniz gereken birseyler var, birde suleyman demirelin olumlu ve olumsuz ozelliklerini bir kagida yazin ve olumlu taraflarini hayatiniza gecirmeye calisin olumsuz taraflarinida hayatinizdan cikartin, mesela cok yardimsever diyorsaniz yardimseverligini hayatiniza gecirmeye calisin, inatci diyorsaniz inat huyunuzu koreltin gibi.... bunlar sadece ornek bunlari siz listeleyin, sevgiler

merhaba , bende rüyamda cok samimi bir arkadasim bana gelmis bana diyorki izinde cok dikkat et sana bu kadarini söylüyorum diyor, bende neden öyle diyosun dedim biseymi var dedim sonra bana cok ama cok sessiz birseyler söylüyor ben de anlayamiyorum diyorum biraz sesli söyle neden sessiz konusuyorsun diyorum, sonra bakiyorum gözleri doluyo yine söylüyo yine anlayamiyorum , yine diyorum kimse yok senden benden baska nolur biraz daha sesli söyle diyorum tamam diyo yere oturuyo buraya gel diyo gidiyorum yanina yine söylüyor ve ben yine anlayamiyorum sonra zaten uyandim bu ne demekki simdi

Merhaba, hayatta maddi manevi ilerlemek istiyorsunuz, fakat kontrol dışı aksiliklerin olmasindan ve hayatinizda isteklerinizi elde edememekten korkuyorsunuz, ruyaniz ise size endiselerinizin yersiz oldugunu ve ilerlemek icin gucunuz oldugunu, siz istemeden size hickimsenin birsey yaptiramiyacagini soyluyor, cevrenin etkisi altinda kalmayin, kendinizin pesinden gidin, sevgiler

Rüyamda yeşil biber gördüm ama acı deildi...Bide sabaha kadar hep bi kız bebek gördüm bana gülüyordusenağlamasenağlamasenağlama

Merhaba, tek yesil biber sembolunden yorum yapmam yanlis olacaktir, diger ruyanizda ise icinizde yapmaniz gereken davranis, yetenek bu her ne ise artik disari cikmak istiyor, bunu bulup hayata gecirmeniz gerekiyor, sevgiler

merhaba nesrin kardeş ben dün sabaha karşıydı sanırım rüyamda
benim bir gümüş yüzüğüm var onu düşürdüm yolda ararken bir erkek çocuğu bana bir başka yüzük uzattı
bu yüzük çok güzel ve beyaz iri taşlı altın bir yüzüktü
yüzüğü aldım fakat biryandanda düşünüyorum satsam bu yüzük beim değil o çocuğunda hakkı var onada parasından vermeyi düşünürken uyandım şimdiden teşekkürler

Merhaba, cevrenizde yasanan olaylara, kisilere biraz uzaktan bakiyor olabilirsiniz, bu isteyerek ya da mecburiyetten yapiyor olabilirsiniz fakat biraz daha sosyallesmeye, insan iliskilerine , cevrenizde olan bitenle ilgilenmek size iyi gelecek, olaylarin icine girin, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…