• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba nesrin hanım
dün gece rüyamda buz tutmuş bir bebeği kucağıma aldım bir kız çocuğuydu çok güzel bir bebekti.. öldümü acaba diyorum ama resmen buzdan bembeyaz olmuş kucağıma alıyorum sıkıca bağrıma basıyorum ben bağrıma bastıkça bebeğin buzu çözülüyor.. gözlerini açıyor bana bakıyor hareket etmeye başlaıyor herkes bana bakıyor aa diyolar o bebek ölü değilmiydi diolar bende hayır o canlandı diyorum...sıkıca bağrıma bakıyorum bebek bana gülümsüyor.. sonrasında uyandım...
gerçek hayatta malesef 4 gün önce kalbi tamayan 8 haftalık bebeğimi aldırdım kürtajla günlerce ağladım..bebeğim tüp bebekti...şu an dondurulmuş yumurtalarımla devam edebilirim yoluma ama endişelerim olduğu için devam edemiyorum acaba dedim yine bilinç altı bi rüyamıydı...bilmiyorum ama çok gerçekçiydi... yorumunuz için şimdiden teşkkür ederim...
nesrin hanım geçmiş olsun .....rüyamı tekrar yolluyorum.. yorumlarsanız çok sevinirim....

merhaba nesrin hn öncelikle çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iysinizdir :)
neden olduğunu bilmiyorum ama bu aralar rüyalarımı net hatırlamıyorum hatırladığım kadarıyla size rüyamı anlatayım yorumlarsanız çok sevineceğim
aslında 3 ayrı rüya gördüm birincisi bi mağra gibi bir yerdeyim ve yanımda en yakın arkadaşım ve onun erkek arkadaşı ve hatırlayamadığım bi kaç kişi daha var ama o kadar dar ve uzun bir yer büyük su boruları varya onun gibi ordan çıkmaya çalışıyoruz kimi yerde eğilerek kimi yerde sürünerek geçiyoruz burası ıslak bi zemin mağara gibi sarkıklar falanda var sonunda çıkışa geliyoruz çıkcağımız yerde zemindeki su yoğunlaşıyo ve içinde bozuk para görüyorum çıkışta arkadaşm ve diğerleri beklememiz lazım burdan kısmetimiz gelince çıkcaz diyolar ama ben suyun ve paraların üstünden atlayıp çıkıyorum benim kısmetim olmaz bundan sonra diyorum bundan sonrasını tam hatırlamıyrm
ikinci rüyamda biraz korkarak uyandım kardeşimin evindeymişiz ama farklı bi ev ben ayaktayım yiğenimi kucağımda sallıyorum döndürüyorum falan oda düşmemek için elleriyle sımsıkı tutuyo sonra bi ara ona bakıyorum kucağımdaki minicik avuç içi kadar bi kedi yavrusu ve tırnaklarıyla beni tutuyo kardeşimde yanımda oturuyo bu sıra bi gürültü duyuyoruz yandaki komsu karısını dövüyo bağırışlar sesler kadının ağlamaları sonra kafamızı bi çeviriyoruz bizim evin kapısı açık ve olay tam orda oluyo biz korkudan bişey yapamıyoruz sonra sakinleşiyolar ve tekrar başlıyo aynı gürültü ve yine bizim kapının önünde kadının kucağındada bi erkek çocuğu var ben seslerden ve bağrışmalardan korkarak uyandım sonra tekrar dalmışım daldıktan sonra gördüğüm rüyada iş yerini görüyorum bi toplantı olcakmış müdürüm bana birim şeflerini çağırmamı söylüyo genelde toplantı sabah olur ama saat 4.30 muş içimden neden bu saatte toplantı yapılıyo acaba diye düşünüyorum sonra başlıyorum herkezi aramaya ama bi tek birim şefi dışında kimseyi arayamıyorum elimdeki telefon peluştan bi oyuncak oluyo ve tuşları bi türlü bulamıyorum çok sıkılıp bunalıyorum sürekli aramaya çalışıyorum ama zaman geçiyo ve ben çok telaşlanıyorum bu arada bi birim şefide izinsiz dışarı çıkmış ona ulaşmaya çalıyorum derken müdürüm geldi ama hiç tanımadığım biri zayıf çelimsiz bi adam çok sinirli bi şekilde gelip niye kimse gelmedi falan diye bağırıp çağırıyo ama bana çok kızmıyo ama ben çok panik yaptım.rüyalarım bu kadar yorumlarsanız çok sevinceğim sevgiler a.s.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba nesrin hanım
dün gece rüyamda buz tutmuş bir bebeği kucağıma aldım bir kız çocuğuydu çok güzel bir bebekti.. öldümü acaba diyorum herkes bana bakıyor aa diyolar

doruk tuglerım diken diken oldu :(((
allah hayra cıkarsın cnm

merhaba, bende yorumistiyorum. çok etkilendim bu rüyalarımdan.
geçen gece saçlarımın bi tarafını kestiriyorum ve çok ağlıyorum çok kısa kestiniz diye. diğer tarafını kestirmeden çıkıyorum.

dün gecede öndeki üst iki dişimin arasından bir tane diş daha çıkıyor ve canım acıyor. bunlara baktım ama ikisininde yorumları kötüydü. yine hayır diyelimde hayır olur inşallah.

günaydın nesrin hanım bu gece rüyamda vücudumun heryerinde leke tarzı yaralar çıktığını gördüm doktora gitmek istedim ama bir sürü engelle karşılaştım bir anda yaraların tümü Atatürk silüeti ile kaplandı her lekenin üstünde gülümseyen Atamız vardı çok etkilendim ve yaralar yüzünden üzüntü yaşadım yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim

Merhaba, su donemler yasadiginiz sorunlar konusunda rahatlamaya cozum bulmaya calismis olabilirsiniz, ancak birseylerin olumsuz gittigini dusunuyor olabilirsiniz, fakat bu yasadiginiz donemden guclenerek cikacaksiniz, ruyaniz size her olumsuzlukta bir hayir vardir diyor, sevgiler

günaydın nesrın hanım .

ben 12 yıl önce babamı kaybettım ve onu çok özlüyorum.

fakat hep rüyalarıam giriyo.

size buğün gördüğüm rüyamı anlatayım iki yainda kızım var
biz rüyamada kızımla babamı ziyarete gidiyoruz kızım dede dede diye sesleniyo babama
babamda cevap veriyo aslında çok karmaşik amam net olarak aklımda kalan bu
lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekür ederim.

Merhaba, kaybettiklerimizi ruyalarimizda sık sık gormemizin sebebi yakinimizi ozgur birakmak olabilir, buna benzer cok ruyalar duydum hatta bitanesinde "artik eski ayakkabilarimi atin" diyordu kaybedilen kisi. Sizin ruyanizda, babanizi ozgur birakmaniz soylenmis, inanin kendi hayatiniza odaklanip mutlu oldugunuzda kaybettigimiz yakinlarimiz cok daha mutlu oluyorlar, sevgiler

merhaba nesrin hanım
dün gece rüyamda buz tutmuş bir bebeği kucağıma aldım bir kız çocuğuydu çok güzel bir bebekti.. öldümü acaba diyorum ama resmen buzdan bembeyaz olmuş kucağıma alıyorum sıkıca bağrıma basıyorum ben bağrıma bastıkça bebeğin buzu çözülüyor.. gözlerini açıyor bana bakıyor hareket etmeye başlaıyor herkes bana bakıyor aa diyolar o bebek ölü değilmiydi diolar bende hayır o canlandı diyorum...sıkıca bağrıma bakıyorum bebek bana gülümsüyor.. sonrasında uyandım...
gerçek hayatta malesef 4 gün önce kalbi tamayan 8 haftalık bebeğimi aldırdım kürtajla günlerce ağladım..bebeğim tüp bebekti...şu an dondurulmuş yumurtalarımla devam edebilirim yoluma ama endişelerim olduğu için devam edemiyorum acaba dedim yine bilinç altı bi rüyamıydı...bilmiyorum ama çok gerçekçiydi... yorumunuz için şimdiden teşkkür ederim...

Merhaba, ruyaniz tamamen mesaj iceren bir ruya, dunyaya gelmek isteyen bir bebege hic kimse engel olamaz boyle dusunun ve endiselenmeyin lutfen, ruyanizda ise sevgi mesaji cok fazla, endiselerinizin yerini sevgiyle doldurdugunuz zaman dileginiz gercek olacaktir, cevreye, insanlara, dogaya ama herseye sevginizi katarak ve sukr ederek bakmayi secin, bu gercekten sizin yolunuzu acacaktir, su zamanlar dileklerinizi dondurmussunuz, bebegin buz tutmasi bu anlamda, cevrenizdeki herkese sevgiyle bakmaniz bu buzu cozecek, sevgiler

önceki sayfalarda yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir tekrar kopyaladım.yorumlarsanız sevinirim.
Ben bugünlerde yine kendimi hep çıplak görüyorum,sahildeyim elimde bir avuç bozuk para var karşımda da acun ılıcalı ona gösteriyorum,sonra bakıyorum bir kaç ünlü daha çıplak,bi de annem çıplak babam da onun karın bölgesinden aşağıya vücuduna yemekler dolduruyor,yapıştırıyor.ne demektir bu çıplaklık sık gördüğüm bir şey meraktayım.

teşekkür ederim ne de güzel yorumlamışsınız :)

bu gece de sezen aksu yu gördüm rüyamda bi programa katılmıştı ölümden bahsediyodu hep.. ölüm hepimiz için her yaşta var gibi şeyler söylüyodu, arkada da ebru gündeş'in ölümsüz aşklar şarkısı çalıyodu o şarkıyı işaret ediyodu bakın ne güzel söylemiş diye..

hayır olsun :1shok:

merhaba, yasaminizda degisime direndiginiz bir konu olabilir, bu konuyu , olayi her ne ise bulun ve degisimi kabul edin, bir sey, konu uzerinde israrla inat etmeyin, ruyaniz size degisimi kabul etmeniz ve herseyi akisa birakmaniz gerektigi mesajini veriyor, sevgiler

önceki sayfalarda yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir tekrar kopyaladım.yorumlarsanız sevinirim.
Ben bugünlerde yine kendimi hep çıplak görüyorum,sahildeyim elimde bir avuç bozuk para var karşımda da acun ılıcalı ona gösteriyorum,sonra bakıyorum bir kaç ünlü daha çıplak,bi de annem çıplak babam da onun karın bölgesinden aşağıya vücuduna yemekler dolduruyor,yapıştırıyor.ne demektir bu çıplaklık sık gördüğüm bir şey meraktayım.

Merhaba, sirayla gidiyorum herkesin ruyaasini yorumlamak adina, siraniz geldiginde ruyaniz yorumlanacaktir fakat cok fazla ruya geldigi icin sure biraz uzayabilir, sevgiler

rüyamda bir maymunla birlikte el ele dolaşıyorum
ne demek bu çok merak ettim :uhm:
şimdiden yorum için çok teşekkürler a.s.

Merhaba, ruyanizda fazla detay olmadigi icin yapacagim yorum dogru olmayacaktir, hatirladiginiz baska detaylar varsa tekrar yazabilirsiniz, sevgiler

merhabalar bende rüyamda en son çalıştığım işyerini görüyorum.ve sürekli tuvalette görüyorum kendimi.tuvalet farklı yani çalıştığım zamanda öyle değildi.değiştirmişler.bunun anlamı nedir.ordan görüştüğüm kişiler var şuan.cevaplarsın inş.

Merhaba, calistiginiz isle ilgili size olumsuzluk veren bir dusunce ya da eskiden yasanmis bir deneyim varsa bu konu hakkinda rahatlamaya, kurtulmaya calisiyorsunuz, degisime ihtiyaciniz var, sevgiler

selam, öncelikle geçmiş olsun
2-3 gün sonra girersen de eski bir rüyayı yorumlamak ıstersen diye söyleyeyım ruyamı .

bır kız arkadasım görmus ruyayı bana anlattı, arkadasımın cok guzel ihtişamlı bır hayatı var ve cok sevdıgım bırkız benım de hep ıyılıgımı ıstıyor, ruyasında yagmurda beraber yürüdüğümüzü görmus yagmur ustumuze yagıyormuş ıslanıyoruz ama yine de yürüyormuşuz. işte böyle... tekrar geçmiş olsun

Merhaba, ruya yorumlarinda ruyanin yorumu ruyayi goren kisiyle alakalidir, bu yorum arkadasiniza ait, bolluk ve bereket arkadsinizla, sizi gormesinin nedeni sizin isminizin anlami ya da sizin hakkinizdaki dusunceleriyle alakali olabilir, arkadasiniz su an ne yapiyorsa bolluk, huzur, bereket onunla birlikte, sevgiler

ii günler nesrin hanım sabah 5 ten sonra rüyamda en yakın arkadaşımla bi yandan dertleşip bir yandanda içiyoruk ama tadı olmayan bişi saf su gibi rengi wardı.sonrasında babamın arabasını gördüm yanına gittim orda bi adam bana bu arabanın hep geldigini söledi annem geldi aklıma sonra arkadaşımla otobüse bindik polisler bizi durdurdu sarhoş oldugumuzu anlamasınlar diye arkadaşımı susturmaya çalıştım yinede polisler bizi arabadan indirdi üstümüz arandı bu arada otobüsü kaçırdık ve ben kestirmeden önüne çıkarız diye bi üst sokaktan koşturduk fakat gelmedi otobüs bi eczanenin önündeydik ordan bi kız çıktı arkadaşıma bişiler söyledi sonrasında fatma işten çıkarıldı dedi bende kıza gidip telefon numaramı werdim işe beni alsınlar diyede arkadaşımın numarasını önce yazı onunkini dogru yazdı bilerek benimkini yanlış yazdı sonrasında uyandım .. yorumunuz için şimdiden teşekkür ederima.s.bu arada geçmiş olsun a.s.

Merhaba, sosyal yasantinizda birtakim kurallariniz, kendinizi kisitladiginiz durumlar olabilir, bunlari yoketmeniz gerekiyor, cevrenize karsi guven eksikliginiz olabilir, hayata guveniyorum deyin sık sık, hayatta firsatlari yakalamak da yakaliyamamak da bizim elimizde, cevrenize ve kendinize guvenin, sevgiler

merhaba canım bu rüyanın etkisindeyim hala
rüyamda hamileyim doğum yapacağım kanamam oluyor doktor çok güzel diyor bebek geliyor diyor ama beni helikoptere bindirip başka yere götürüyor ben sancı çekiyorum öyle ama önümüze böyle ben şeytan diye nitelendiriyorum böyle gözleri parlayan beni korkutan insanlar çıkıyor karşıma kanamam devam ederken onlarla mücadele ediyorum öldürmeye çalışıyorum ama ölmüyorlar çok kötü bişeydi anlatamam yani anlatırken bile çok kötü oluyorum bana bunu yorumlarsanız çok mutlu olurum

Merhaba, ben hep su kelimeyi kullanirim "bardak dolmus tasiyor" yapmak istediginiz her ne var ise, bu farkinda oldugunuz bir yetenek olabilir, henuz farketmediginiz bir yetenek olabilir, yapmayi cok arzuladiginiz birsey olabilir bunu gerceklestirin lutfen, yasamda bunu yapmamanizin nedeni ise korkularinizin, bu cevre olabilir, aile olabilir bazi korkulariniz yuzunden kendinizi gerceklestiremiyorsunuz ve artik tasmissiniz, bunlari hayata gecirdiginiz zaman icinizde kalan bir eksiklik, bosluk duygusu yasiyorsaniz bu kapanacaktir, sevgiler

slm ablam yaa ben tam oalrak haırlamıyorum ürya görmem pek ama dün gece bi köpek gördüm karışıktı hepsini hatırlayamıyorum...

geçmiş olsun iyilesince rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim
bir sınıftayım öğretmen peyamberlerin annelerinin isimlerini sayın dio dier öğrenciler 2 sini söleyebilio ben dört tane sayıyıorum hz aşe hz emine hz fatma ve birini daha sölüyorum böylece hepsini bilmisim bu kadar sonra uyandım

Merhaba, bu isimlerin anlamalarini tek tek arastirip, anlamlarini hayatiniza gecirin, size bircok farkindalik katacaktir, sevgiler

ya nesrin abla senin belalın oldum biliorum ama korktuğum rüyaların yorumunu bilmek istiorum
rüyamda hamileymişim karnım şiş ama kimse anlamıo kimsede bilmio sonra erkek arkadaşıma sölüorum böle böle hamileyimfalan die çok şaşırıo falan doktora gidiorum bana mayısın 9unda doğumun olucak die bu tarih beni etkiledi döndüğün eski rüyamla yorumlarsan sevinirim eski rüyam

cnm beni istemeye geliceklermiş bende giymek için bişeyler arıorum erkek arkadaşımada beni istemeye geliolar die söyleyemiom okul gibi bi yer merdivenlerden yukarıdayım ben beyaz badi beyaz etek kırmızı ayakkabı giymişim bi aşağı bi yukarı koşuşturuorum ben gelen kişiyi istemiorum yani ben yukarıdan çocuğa bakıorum bana çok itici geliyor ocuk kırmızı beyaz çizgili gömlek gri takım elbise giymiş onu kenarı çekio biri istiomusun dio isytiorum dio ben bu rüyadan çok korktum yardım edersen sevinirim cnm

merhaba, 9 mayis tarihinde farkindaliklarini yuksek tutup firsatlara kendini acik tut, 9+5=14 yani ruyani gordugun tarihten 14 gun sonrasini da takvimine isretle ve bekle, yeni birseylere baslangic olabilir ve yeteneklerini ortaya cikarman gerekiyor, hayatina mudahaleler yasiyor olabilirsiniz, kimsenin etkisi altinda kalmadan kendi kararlarinizi dusunerek kendiniz verin, cu kararlari verip ilerliyecek guc icinizde mevcut, sevgiler

Benimde rüyamı yorumlayabilirmisiniz...Rüyamda evlenme teklifi alıyordum..Birde elimde bir poşet ve içerisinde karışık kuruyemiş vard..ı Bunu akrabalarıma ikram ediyordum poşeti uzatıp herkese teker teker kuruyemiş veriyordum bunun anlamı nedir sizce.?

Back