Merhaba Nesrin Hanım, tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim:), rüyam şöyle:Kuzenimin(tuana) nişanı var(bu gerçekte de var) ama ben tam anlamıyla hazır değilim,kıyafetimi annem almış,bende yok orası şöyle yok burası böyle diyorum ama birazda olsa hoşuma gitti, kıyafet çok kötü değil,zaten annemin zevkleri güzeldir,ayakkabı almamışız annem spor ayakkabı giyersin diyor abiyenin altına. Ne şaçım ne makyajım hiç bir şekilde hazır değilim.Başka bir rüya saat görüyorum kol,duvar birsürü saat,kimisi durmuş bozuk yani, ama biri saate bakıyor sonra onu öpüyor parmağıyla şöyle bir dokunuyor gerçek saatin kaç olduğunu tahmin ediyor , bende ağazım açık ona bakıyorum tabi şaşırıyorum,başka bir kesit:büyük bir orkestra görüyorum,bi kız bi türlü diğerlerine ayak uyduramıyorum, aslında güzel çalıyor ama zamanını tutturamıyor, sonra biri geliyor ona 30-40 arasında bi not verdiklerini 32 verdiklerini söylüyor, gizlice geliyor o kişi, sonra bunları söyleyen kişiye,not veren kişiler sihir yapıyor, küçülüyor geçmişine gidiyor(hani çocuk filmleri varsa sihirle ilgili denk gelirse onları seyrederim ben ona benziyordu,ve genelde onlara benzer hep rüyamda görüyorum sanki çok güzelde etkisinde kalmış gibi) sonra karışık bişeyler oluyor yok işte o kızın düşük alma sebebi siyasi bi neden oluyor bi anda yok efendim birileri çıkıyor neden o partiyi seçtiniz bizi seçseydiniz böyle olmazdı diğerleri çıkıyor diğerleride aynı şeyi savunuyorlar öyle karışık bir rüyaydı,başka bi rüya:bundan önceki rüyam için,rüyalarımı unuttuğum için bana küçük bir rüya derf. almamı söylemiştiniz şimdi rüyamda soruyorsunuz def. aldınmı diye bende yok telefona yazıyorum hemen aklıma geldikçe diyorum