Merhaba, hayatinizda sevgiye dair guzel degisimlerin olacagi ve sizin bunu guzellikle karsilayacaginiz bir mesaj iletilmis,ruyalarinizda hep kalp sembolu var bu aska duyduguzun ozlem, ihtiyac olabilir ikinci ruyanizda ise artik gecmise bakmamanizi, gun bu gun gecmisi birakin lutfen, o zaman aska, sevgiye duydugunuz ozlemde size gelecektir, sevgiler
yok kusura bakmam ne demek, sadece ruyanizda bilincalti cok fazla cinsiyet meraki hissettim, bunu yazmadigim icin sanirim yanlis anlasildim, bunun uzerine o aciklamalari yazmistim, ruyaniz bilincalti ruyasi ve hamilelikte bu tarz ruyalar gormek cok normal, hersey gonlunuzce olsun, sevgiler
sağlığına dikkat et. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin, çok geçmiş olsun :teselli:Arkadaslar, gozumdeki bir rahatsizliktan dolayi bir sure bilgisayar ekranina bakmamam gerekiyor, o yuzden 2-3 gun ruyalariniza yorum yapamicam, iyilesir iyilesmez burdayim, sevgiyle kalin
Arkadaslar, gozumdeki bir rahatsizliktan dolayi bir sure bilgisayar ekranina bakmamam gerekiyor, o yuzden 2-3 gun ruyalariniza yorum yapamicam, iyilesir iyilesmez burdayim, sevgiyle kalin
Arkadaslar, gozumdeki bir rahatsizliktan dolayi bir sure bilgisayar ekranina bakmamam gerekiyor, o yuzden 2-3 gun ruyalariniza yorum yapamicam, iyilesir iyilesmez burdayim, sevgiyle kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?