merhaba canım
rüya yorumluyormuşsun benim rüyamıda bi zahmet yorumlarsan çok sevinirim biraz saçma gibi ama olsun...rüyamda benim sol kulağıma bir arı girmiş çok korktum doktoru aramaya çalışıyorum sonra bir civciv getiriyorlar güya kulağımdan o çıkaracakmış sonra korkuyorum arı kendiliğinden çıkıp kulağımda bal olduğunu hissediyorum... acaba bu rüya nedir ??? teşekkürler
merhaba nesrin hn bu aralar çok karışık rüyalar görüyorum ve çoğunu sabah kalktığımda hatırlamıyorumbu gece gördüğüm rüyayı hatırladığım kadarıyla yazayım yorumlarsanız çok sevineceğim :)) rüyammda benim doğum günümmüş böyle küçük bir kulübe var ve içinde arkadaşlarım resim yapıyo hepsi bir masada oturuyo ve önlerinde kağıtlar ve boya kalemleri var benim doğum günüm ama hepsine ben hediye almışım renkli renkli gömlekler ve hepsine 4-5 tane hediye ediyorum hepsi aynı model çizgili gömlek ama renkleri farklı sonra başka bir topluluk var ordada doğum günüm kutlanıyo ordakileride tanıyorum ama hiç samimi olmadığım kişiler gülüyolar oynuyolar sonra içlerinde samimi olduğum bir arkadaşım var o gelip diğer gruptaki herkeze gömlek almışsın bana bişey almamışsın gücendim diyo bende bi an unuttuğumu ama onada bişeyler alcağımı söylüyorum sonra pasta falan yeniyo,akşamda başka bir arkadaşım evine çağırmış bi taraftan ona hazırlanmam gerek ve banyoya giriyorum soyunurken omzumun ve kollarımın kırmızı sivilcelerle dolmuş olduğunu görüyorum banyo eski ve dağınık bi banyo suyu açıyorum bi çok sıcak oluyo bi çok soğuk bi türlü ayarlamıyorum sonra banyo o kadar karışık ki şampuanı arıyorum poşetler var içlerine bakıyorum içlerinde deterjanlar var sonunda bi poşette buluyorum banyodan çıkıyorum uzun bir elbise giymişim içindede mor parlak bir bluz var sonra aynada yüzüme bakıyorum yüzümde siyah noktalar çıkmış onlarla falan uğraşıyorum sonra eski eşimi ve kız kardeşini görüyorum arkadaşıma onunlarla gidecekmişiz eski eşim çok mutlu yüzünde güller açıyo,tam çıkcaz bi komşularınıda davet ettiklerini öğreniyorum ama hiç tanımadığım bir kadın buna çok sinirleniyorum ama kadının yanında bişey söyleyemiyorum kadın çok şişmam siyahlar giyinmiş ve başında pullu bir başörtü sonra arabaya binmek için çıkıyorum hava karanlık yollar ışıklı eski eşim ve kız kardeşi öne binmiş kadında arkada bende onun yanına oturuyorum içimdende kız kardeşin öne oturmasına sinir oluyorum bu arada bindiğimiz araba benim arabam bundan sonra uyandım.
biraz uzun kusura bakmayın yorumunuz için şimdiden teşekkürler a.s.
merhabalar...
ben ruyamda bı denız kenarındaydım ve kucagımda bı bebek vardı erkek benım ustumde mavı sıfır kollu beleden oturtmalı bı elbıse vardı..daha sonra bebegı sımıde koyup denıze gırdık..daha sonra bebege sen kımsıın dedım oda ben senın oglunum dedı pekı bana kım dedı işde orda kumsalda oturan bırını gosterdı..gozluklu bı adamdı bebek benı cok etkıledı ve halan sıksık ruyalarıma gırıyo..yorumlarsanız mınnet laıcam tşk ederım:)
Merhaba, ruyanizi okudugumda oglunuza karsi buyuk bir sucluluk duygusu yasadiginizi hissettim, bu zaten ruyanizada yansimis, yasadiklarinizdan, ayriliginizdan oglunuza karsi haksizlik ettiginizi dusunuyor olabilirsiniz, ama rahat olun lutfen, bunlar daha derin ve ilgi isteyen konular fakat ben cocuklarimizin anne babalarini kendilerinin sectiklerine inaniyorum, o sizi, ne olursa olsun sizi secti, onun hayat amacinizda bunlarin yasanmasi gerekiyormus ve bu yasadiklariniz emin ol onu guclu kilacaktir, hepimiz bu dunyaya hayat amacimizi tamamlamak icin geliriz, oglunuzunda hayat amacini tamamlamasi icin bunlarin yasanmasi gerekiyormus, sizin tek ama tek yapmaniz gereken onun mutlulugu icin kendinizi haddinden fazla yormayin, bu onun icine kapanmasina neden olabilir, ruyanizdan cok etkilendim, lutfen ama lutfen oglunuzu mutlu etmek istiyorsaniz kendinize yonelin, icinizden, disinizdan mutluluk fiskirdigi an inanin bu bosanma onu hic etkilemiyecektir, mutlu olmaniz icinde sizi mutlu edecek seyleri her ne olursa olsun yapmanizdan geciyor, unutmayin o sizi kendi secti, sevgiyle kalin
Merhaba, ruya yorumlarinda bebegin cinsiyeti, bir is olacak mi olmayacak mi, su ise girecek miyim giremeyecek miyim gibi direk sorular sormak cok dogru degil, hicbir seyi Allahtan baskasi bilemez, bunun hakkinda birsey soylemek falciliga girer dusuncesindeyim, su tarz sorular sorabiliriz, bu is benim icin hayirli olacak mi? , hayatimizda sorunlar varsa "bu sorunu cozmem icin neyi bilmem gerekiyor"," hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" gibi... direk sorumlulugu Allah'a yuklemek ve direk cevap beklemek degilde, "ben ne yapabilirim" diyerek sorumlulugu alacak sorular sormaliyiz, sevgiyle kalin
kusura bakmayinda ben bisey anlamadim ben soru sormadim sadece ruyami yazdim ve esimde ruya gormus onuda yazdim ve acaba ne demek diye merak ettim yorumladiginiz icin ruyalari benimkinede yorum bekledim sadece
Yorumlarınız için çok teşekkür ederimMerhaba, esiniz hayatinda birseyleri garanti altina almaya calisiyor, sorumluluklarini had saffada, bunun icin biraz endiseleniyorda diyebilirim, yasam icinde rahatlamaya ve sosyallige ihtiyaci var, biraz hayatiniza ufakta olsa sinema, tiyatro, doga yuruyusleri, arkadas toplantilari hersey olabilir bunlari katin ve daha SIK yapmaya calisin, bu esinize cok iyi gelecek, sevgiler
Merhaba, bu iliskiyi kirgin bir sekilde bitirmis olabilirsiniz, bu somut olmayabilir fakat icin icin kalp kirikliklariniz olabilir, bu iliskiyi mutlu bir sekilde ugurlamazsaniz yeni iliskilerde de ayni sorunlar cikabilir ya da sirf bu kalp kirikliklari yuzunden hayatin baska bir alaninda tikaniklik yasayabilirsiniz, eger mumukunse o kisinin yuzune eger mumkun degilse o kisiyi zihniniizde canlandirarak size kattigi tecrubeler icin tesekkur edin ve birakin, ya da sizin ozur dilemeniz gerektigi bir durum varsa bunu yapin, hayatinizda baskalari tarafindan biraz kenarda kalmis gibi hissediyor olabilirsiniz ve bu da muhtemelen bu yasadiginiz iliskiden kaynaklaniyor, o kisiyi affetmenin en guzel yolu " hata yoktur tecrube vardir" dusuncesidir, size tecrube kattigi icin tesekkur edin, sevgiler
cok tesekkur ederımyorumunuz ıcın...o nısanlandı..bız beraberken aılesı baska bı kız ıstedı..ve zorla nısanlandı..belkı zorla dıye bıse yoktur ama bılmıyorum..ruyabnın cok etkısınde kamıstım..gercekten ozur dılemem gereken bı durumum yok...tesekkurde edemem ona ...sadece sıze tesekkur edrım..
yok, ona direk tesekkur degil demek istedigim, hayatimizda tikaniklik olmamasi icin ona karsi kirginlik hissetmememiz gerekiyor, ona direk tesekkur etmeyin ama size olumsuzda olsa birseyler ogrettigi icin, mesela baska bir iliskiniz oldugunda eminim ayni seylerden gecmezsiniz cunku onda tecrubeyi yasadiniz, bunun icin tesekkur edin demistim, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?