ruya yorumluyorum

merhaba; hamile değilim ama çok istiyorum..
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... nitekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm

ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde de duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda mı kalbi yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakına alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...

(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum.. ve adet oldum, yani malum olmadı diğer rüyam gibi.. sanırım bilinç altı) :çok üzgünüm:

allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın.................... şimdiden teşekkürler.........

mrb nesrinn.. benimde gördüğüm bi rüya var ve gerçekden yorumlamanı çok isterimm..
ben kursa gidiyorum ve kursda bi çocukdan hoşlanıyorum ama inan doğru düzgün bakamıyorum bile utanıyorum çünküü...onun bana baktığını hisstiğimde hemen gözlerimi kaçırıyorumm..
Nyss rüyama geliyim...
geçen gece o çocuğu gördüm rüyamda ikimizde bi markette çalışıyoruz ve sadece normal arkadaşız ama ben yinede ondan hoşlanıyodum,benimle çok aşırı ilgileniyodu ve çok hoşuma gidiyodu..
sence bu rüyı nasıl yorulmlarsın..
inan çok mrk ediyoruz yazdıklarını sabırsızlıkla bekliyorumm... şimdiden çooook teşekkür ederimm..

cok tsk ederim vaktini ayiripda yorumladigin icin evvet annem kousunda haklisin ya ne onunla ne onsuz olamiyorum :)
insallah yeni baslangiclarada yelken acdik hayirlisi olur insallah
tekrar tsk ederima.s.

nesrincim ben ikinci defa rüyalarımı yazıcam sana,benim rüyalarım yüzde doksan dokuz işaretçi rüyalardır,genelde çıkar,ilk rüyamı yıllar evvel gördüm ama hiç unutamıyorum onun niçin yazmak istedim.ikinciside yeni.

1.eşimle kırsal bir yerde,iki katlı tek bir evin içerisindeyiz ,bu ev bizim değil,yan tarafa baktığımızda bir nehir görüyoruz,geniş ve gür akan bir nehir,nehre bakarken bu nehrin göl gibi deniz gibi bir yere aktığını görüyoruz ve bize diyorlarki,bı nehir sizin denizinize akıyor...

2.eşim su kenarı,belkide deniz kenarı bir yerde yürüyor,ben ona kızım nerde diyorum,bana halasında diyor,ve ben ona okadar çok kızıyorum ki,başlıyorum vurmaya ..ama öyle böyle değil.
derken kızımı arıyoruz,kendimizi türbe gibi bir yerde buluyoruz,yanyana yanyana küçük küçük mezarlar var ama öyle yapılı değil.bu mezarların yanından geçiyoruz ve tek bir kız çocuğu mezarının yanına geliyoruz,bu kız çocuğunun eli toprağın üzerinde..
ikinci rüyamdan hemen sonra yani geçen hafta kızım gıda zehirlenmesi geçirdi ve biz sadaka verdil.çok şükür şuan iyi.

sana zahmet veriyorum ama şimdiden teşekkürler.

canim yine ben ve yine rahatsiz ediyorum sana bir sorum daha olucak
kizimizin 3yas gününde esim gece gece apartopar kalkdi yanimiza geldi kan ter icinde ve koklaya koklaya doya doya kizimizi öpdü noldu dedim kabus gördüm tuana rüyamda ölüyodu dedi ve kizimiza bakmaya doyamadi o gece sence bunun anlami ne cok merak etdim
simdiden cok tsk ediyorum sana canim saola.s.

benimde komşum bizi görmüş rüyasında eşimi ve beni eşim in yanında öküz arabaşı varmış her harafına tezek bulaşmış arabanın komşum sormuş bu ne diye eşimde bu benim yeni işim demiş sonra ben pencereye çıkmışım üzerimde gelinlik varmış komşuma tacım nerde diye sormuşum oda eşime sormuş tacı nereye koydun diye sonra merdivenden çıkmış bizim apartmanın merdiven boşluğunda 4-5 tane çingene kadın yere oturmuşlar zeytin ve ekmek yiyorlarmış yanlarındada küçük bir kız çocuğu varmış komşum ne yaptıklarını sormuş onlarda biz yeni alındık buraya merdivenleri yıkayacağız demişler komşumda yıkamayın rutubet oluyor demiş silin sadece demiş onlarda bize böyle söylendi yıkarız demişler komşum evine çıkmış bir bez almış ve merdivenleri silmeye başlamış söylene söylene size şimdiden tşk ediyorum yorumu şimdiden merak ediyorum :)

nesrin 77 cok güzel bir konu acmissin.benim rüyalarimda aninda cikar.ve cok takildigim bir rüya olursa mutlaka size soracagim.tesekkürler.............

nesrincigim gerçekten teşekkürler...biz hep rüyalarımızı belli kalıplara oturtuyoruz.ama bunu aşmak gerekli.bende rüyalar konusunda hisliyim biraz ama senin kadar degil valla:)))bende kafama takılan bir kaç rüyamı yazmak isterim canım şimdiden teşekkür ederim...
şimdi ben uzun süredir bir çocugum olmasını istiyorum.bundan 15 gün önce adetim geciktigi için kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.testi yaptırdıktan birkaç gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum kaç gün oldugunu bir rüya gördüm.ablam rüyamda bana diyor ki;sen hamile olmadıgını mı sanıyorsun diyor.o teste güvenme diyor.ve ablam gerçekte test yaptırdıgımı bilmez vede ben ablamı hayatım boyunca sayılı görmüşümdür rüyamda...onu gördügüm zamanlar haberci rüya oluyor.bende o sıra ümitlendim ama adet oldum malesef...5 gün oldu biteli.bunun dışında aynı gece çok kanamam oldugunu gördüm.birisi önüme gebelik testi attı yap şunu diye...ondan birkaç gün sonrada ablam aradı ve annemi rüyamda gördüm derin dedi.rüyasında annem ablama diyormuş ki;derin'i ara kanaması var çok...böyle yani...

ondan sonrada kendime boy aynasında baktıgımı gördüm..çok güzeldim üzerimde yeşil bir gece kıyafeti varı saclarım uzunn mu uzundu gülümsüyordum...

birde bunu anlatmaktan korkuyorum çünkü bir tabir okudum ve hiç iyi degildi.acelden bahsediyor ayy RABBıM gecinden verir inş...herneyse rüyamda elimde kendi resmimie bakıyordum ama ufaklık resmimdi.yani bundan 10 yıl öncesi falan hemde normalde gerçekte olan bir resmimdi.(ne olur tabiriniz kötü ise başka şeyler yazın ben etkilenirim çünkü(((

bir anda çok yazdım kusura bakma canım yorumlayabilirsen sevinirim...sevgiler.

Bilincaltiniza olumsuzluk ekmeyin, her cenin gordugunuzde bu olacak diye birsey yok, bu ruyalar tamamen bilincalti, bilincaltida olsa ruyanizda ki mesaj olumsuzluktan kacinin, bebek hakkinda en ufacik bile olumsuz bir endiseye girmeyin diyor, ustelik ruyanizda hersey yolundayken siz evham yapip acaba bununda mi kalbi duracak diyorsunuz, aslinda bebegin gozlerini bile yesil goruyorsunuz, aslinda hersey yolunda, ama bunu olumsuzlugu biraktiginizda goreceksiniz, sevgiler

merhaba, ruyanizda o kisiyle ortak birseyler yapmaniz, bir paylasimda bununmaniz belirtiliyor, sevgiler

ruyaniz bilincalti olabilir yani gercek yasamizda ki dusuncelerin gece devam etmesi, ama eger degilse kendini baska alanlara ver, dusunme ve relaks ol mesaji olabilir, bunlari yaptiktan sonraki her gelisme sizin hayriniza olacaktir

merhaba, ilk ruyanizda bolluk ve bereket evinize akiyor, ikinci ruyanizda ise esinize bilincalti bir kin duymus olabilirsiniz, bir kizginlik, suclama hepsi olabilir ve bu esinizin ailesi yuzunden kaynaklanmis olabilir . ve kizinizla ilgili yikamadiginiz ve degistirmeniz gereken bir konu var, kizinizla ilgili sizi ne rahatsiz ediyorsa bunu bulup degistirin, bu asiri bagimlilik olabilir, hersey olabilir bunu bulun lutfen, sevgiler

svgili nesrin77 iki rüyam var yormlasan çok sevinirim.

ayağmda erkek ayakkabsı vardı çkartıyodm,büyük bi ayakkabıydı,ayakkabının içinde krem varmış kolayca çıkıyodu.

önceki gece gördüğüm rüya= bulutların arasndan gökkuşağ çımıştı.

Son düzenleme:
korkacak hicbir sey yok, kiziniz buyor ve babasida tam dogumgunude gormus ruyayi, kizinizin buyumesi ve ondaki degisiklikler korkutmus babanizi, degisimi kabul edin, sevgiler

merhaba nesrin77 ben değil ama eşim rüyasında başbakanı görmüş başbakana saldırmaya çalışanlar varmış oda başbakanı kurtarmış bi evin arkasına gitmişler orası yemyeşil bi yermiş ve bi tepecik varmış ordan birlikte tepeciği aşmışlar ve başbakan ona teşekkür etmiş.....B]

Nesrin cim canım selam, evlenmek istiyorum istemeye falan geldiler babam da pek razı olmadı bir sene bekleyin demişti şubat ayında.

Dün gece rüyamda gene sevgilimin ailesi bizde nişan takmışız annem bak bunları sana göndrdiler en az 8 tane bilezik dünürlerde yan odada oturuyo, ben onları taktım el öptüm neyse babama gittim babam bir tomar para çıkardı ama sadece 30 ytl verdi içinden. Tekrar odaya gittim gene erkek tarafı siyah taşlı bir set vermiş anneme, annem de dediki bak 10 milyar mış. Ama bu takılanları hepsini annem onların adına taktı bana. Ayy kafam karıştı yazarken bile. Bizim evdeyiz ama 2 aile farklı odalarda oturuyolardı canım.

Nedersin kuşum nasıl yorumlanır bu rüya???

Kendimi beyaz gelinlikler içinde

gördüm.Birde çeyizimde gümüş

tepsi ve çay tabakları,kaşıkları

vardı.Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

merhaba benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim
öncelikle benim br komşum var çok seviyorum kendisini 10 yıllık evli ve çok istemesine rağmen bebeği olmuyor

2 defa onu rüyamda gördüm

birincisinde bebek eşyaları alıp ona götürüyodum çok şaşırıyodu neden şaşırdın hamilesin ya bende sana hediye aldım diyordum
bu rüyayı ona anlattım çok etkilendi sonra gördüğüm rüyayı anlatamadım çünkü umutlandırmak istemiyorum

ikincisinde de onu çok sevinçli görüyorum hamileyim ben sonunda oldu diyo

bilmiyorum ona üzülüp etkilendiğim için mi görüyorum yoksa bir anlamı varmı teşekkür ederim şimdiden
a.s.

merhabalar, ne kadar güzel bir topic açmışsın :))

ben 2 gündür hep okul ve sınavlarla ilgili rüya görüyorum ama ya okula devam etmemişim ve diplomamı alamıyorum yada bir sınavın tarihini kaçırmışım
hep de çok üzülerek uyanıyourn
işin garibi ben üniversiteyi bitireli 7 yıl oldu ve öğretmenim :)))

ayy bende cvp istiyorum..
ben dün birinin bebegini elime aldım oakdar sevdimkiii.. beyazlı pembeli bi battaniyeye sarılıydı. seviyorum kokluyorum okdar seviyorumki içtennn . ay diyorum ben bebek istemiyorum ama aslnda belkide olsa severim...
hasta olmuyorum baya geçti ondan olabilirmi :))))
buarada bekarım nişanlıyım imkansız ama işte rüyaa :):))) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…