korkacak hicbir sey yok, hayatinda yeni baslangiclarin arifesindesin, hayati biraz annenle yasiyor olabilirsin bu illa ki yanyana olmak anlamina gelmiyor, altduzeyde annene bagimlilik sozkonusu, bunlari asman gerekiyor, fakat yeni baslangic hatta baslangiclar sozkonusu, sevgiler
merhaba; hamile değilim ama çok istiyorum..
bundan yaklaşık 2,5 ay önce bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybetmiştim..
hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda cenin gibi küçük bir bebek gördüm..
sonra hamileyken ve bebeğimi kaybetmeden bir kaç gün önce, binbir gecedeki şehrazatın düşük yaptığını, bacaklarından çok kan aktığını gördüm.. o ağlamıyordu ama ben o akdar çok ağlıyordum kiiiiii... nitekimde bir kaç gün sonra bebeğimi kaybettikten sonra okadar çok ağladımm
ve bir kaç gece öncesinde tekrar bir rüya gördüm;
o kadar güzel bir rüya gördüm ki;;;; daha halen etkisindeyim...
rüyamda doktorumun yanındayım...hamileymişim.. ama doktorun ultrason ekranında baktığımız bebek ayrıca benim önümde de duruyor.. yine cenin gibi.. küçük..
masa gibi bir yerde...
dokunuyorum...hem ultrasondan bakıyoruz... hem benim önümden...
ilk bebeğin kalp atışına bakıyoruz ve bebeğin kalbi yavaş attığını görüyorum..
''bununda mı kalbi yavaş atıyor'' diye nasılll üzülüp doktora soruyorum size anlatamam.. doktorda ultrasondan daha yakına alıp bakıyor ve.. ''yok yok bu iyi'' diyor..
çok seviniyorum.. yakından baktığımızda kalbi daha hızlı attığını görüyorum...
minnacık bişey ama resmen bir insan..
ultrasonda baktığımızda yüz hatları bile herşey belli..
sonra ultarasona dönüp baktığımızda bir ara bebek gözlerini açıyor ve doktor ''gözlerini açtı'' diyor.. ''galiba göz rengi yeşil'' diyor..
bende ''aaa.. benim eşiminde gözleri yeşil doktor bey.. inşaallah eşime benzer.. eşimin çimen gibi gözleri var'' diyorummm...
(ama tekrar cenin olarak gördüğüm için çok korktum.. ve adet oldum, yani malum olmadı diğer rüyam gibi.. sanırım bilinç altı) :çok üzgünüm:
allah hayırlara çıkarsın ama o anı bile yaşamak mükemmeldiiii....
rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem...
çok merak ediyorum bu rüyanın anlamını...
rüya tabirlerinde bulamadım çünkü...
lütfen cevap yazın.................... şimdiden teşekkürler.........
mrb nesrinn.. benimde gördüğüm bi rüya var ve gerçekden yorumlamanı çok isterimm..
ben kursa gidiyorum ve kursda bi çocukdan hoşlanıyorum ama inan doğru düzgün bakamıyorum bile utanıyorum çünküü...onun bana baktığını hisstiğimde hemen gözlerimi kaçırıyorumm..
Nyss rüyama geliyim...
geçen gece o çocuğu gördüm rüyamda ikimizde bi markette çalışıyoruz ve sadece normal arkadaşız ama ben yinede ondan hoşlanıyodum,benimle çok aşırı ilgileniyodu ve çok hoşuma gidiyodu..
sence bu rüyı nasıl yorulmlarsın..
inan çok mrk ediyoruz yazdıklarını sabırsızlıkla bekliyorumm... şimdiden çooook teşekkür ederimm..
mrh oncelikle tsk ediyorum size ben ruyamda cok sevdigim ama soyleyemedigim biri var onu surekli goruyorum ruyamda aslinda onu dusunerekte yatmiyorum ama goruyorum iste ruyamda benle konusmuyor surat yapiyor yada muzik dinliyor pek anlamsiz bir ruya yinede merak ettim bir anlami varmi ki
nesrincim ben ikinci defa rüyalarımı yazıcam sana,benim rüyalarım yüzde doksan dokuz işaretçi rüyalardır,genelde çıkar,ilk rüyamı yıllar evvel gördüm ama hiç unutamıyorum onun niçin yazmak istedim.ikinciside yeni.
1.eşimle kırsal bir yerde,iki katlı tek bir evin içerisindeyiz ,bu ev bizim değil,yan tarafa baktığımızda bir nehir görüyoruz,geniş ve gür akan bir nehir,nehre bakarken bu nehrin göl gibi deniz gibi bir yere aktığını görüyoruz ve bize diyorlarki,bı nehir sizin denizinize akıyor...
2.eşim su kenarı,belkide deniz kenarı bir yerde yürüyor,ben ona kızım nerde diyorum,bana halasında diyor,ve ben ona okadar çok kızıyorum ki,başlıyorum vurmaya ..ama öyle böyle değil.
derken kızımı arıyoruz,kendimizi türbe gibi bir yerde buluyoruz,yanyana yanyana küçük küçük mezarlar var ama öyle yapılı değil.bu mezarların yanından geçiyoruz ve tek bir kız çocuğu mezarının yanına geliyoruz,bu kız çocuğunun eli toprağın üzerinde..
ikinci rüyamdan hemen sonra yani geçen hafta kızım gıda zehirlenmesi geçirdi ve biz sadaka verdil.çok şükür şuan iyi.
sana zahmet veriyorum ama şimdiden teşekkürler.
korkacak hicbir sey yok, kiziniz buyor ve babasida tam dogumgunude gormus ruyayi, kizinizin buyumesi ve ondaki degisiklikler korkutmus babanizi, degisimi kabul edin, sevgilercanim yine ben ve yine rahatsiz ediyorum sana bir sorum daha olucak
kizimizin 3yas gününde esim gece gece apartopar kalkdi yanimiza geldi kan ter icinde ve koklaya koklaya doya doya kizimizi öpdü noldu dedim kabus gördüm tuana rüyamda ölüyodu dedi ve kizimiza bakmaya doyamadi o gece sence bunun anlami ne cok merak etdim
simdiden cok tsk ediyorum sana canim saola.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?