benim rüyamıda yorumlarmısın rüyamda eski evimizde oturuyoruz misafirler gelmiş onları gönderiyoruz birde baktım eski sevgilim beni istemeye gelmiş ablasıyla beraber ama onun ablası yok gerçekte sonra hiç konuşmuyoruz çünkü ayrıldık ben devamlı onları geldi diye ortalığı toparlamaya çalışıyorum sonra aklımda kalan başka detay ben bulaşıkları yıkadım oda başımda dikiildi sonra benden su istedi oturunca daha sonrada uyanmışım rüyamı yorumlarmısın
Merhaba, ruyaniza girmesinin sebebi o kisinin ismiyle de alakali olabilir, tekrar ruyanizi bu ismi ekleyerek yazarsaniz sevinirim, sevgiler[/QUOTE
rüyamda akrabamızın oğlu çoçukluk arkadaşım şuan askerde olan samet i gördüm bana alyans veriyordu hatta parmağıma takıyordu.sözlendik mi sözlenmedik mi tam hatırlamıyorum sadece ben bak sözlenmiyoruz ona göre diyorum sanırım tam net hatırlamasamda..normalde bişeyden etkilendiysem o rüyama girer ama konusu bile açılmadı etkilenmiş olamam.yorumlarsan sevinirim..
birde geçen akşam rüyamda yolda döşeli paket taş olurya onların altına 100 tl önceden koymusum yolları yapılıyormuş bende kimse buldan parayı gidip alıyorum sonra selin kuzenim (evli )o bana diyoki merve fal baktıralım diyor bende hayır diyorum snr o baktırmış bana diyorki merve ben 6 mayısta evlencem sen 26 ağustosta evlencen diyor bende sen zaten evlisin diye düşünüyorum ve uyanıyorum kuzenim evli ve eşi şuan askerde bunuda yorumlarsan sevinirima.s
Merhaba, su siralar hayatiniza bir bakin , kimseye muhtac olmamak, herkese yetmek gibi dusunceleriniz olabilir, eger kendinizi baskasindan para almak konularinda ya da manevi olarak bi baskasina bagimli hissediyorsaniz bu endiseleriniz yersiz, hatta baskalarina yetecek kadar gucunuz var, birde samet Allahin 99 isminden bir tanesi, bir hafta boyunca samet ismini surekli soyleyip bu anlamida hayatiniza gecirin, bunu hayat gecirmek ise baskalarina yardim ettmekten geciyor, ufacikta olsa maddi manevi bunu yapin ve bu ismi zikr etmeyi unutmayin, bu guc size katlanarak gelecektir, sevgiler
Bende dün gece rüyamda on bir yada oniki aylık tombul çok sevimli bir ekek bebeği kucağıma otutturdum ve seviyorum ne ağırsın sen diyorum yürumlayabilirmisin teşekkür ederim.
merhaba canım eşimin rüyasını paylaşmak istiyorum
eşim rüyasında arsa almış tapusu elindeymiş bende yanındaymışım daha sonra emlakçıyla ev geziyormuşuz bi daireye giriyormusuz büyük bi salonu varmış sanırım 3 de odası varmış gezerken uyanmış
yorum için şimdiden teşekkür ederim
mübdelası olduk bu bölümün
En sonki rüya yorumunuz için de teşekkür ederim açıklayıcı anlatmışınız.Dünkü rüyam şöyle:eskiden platonik olarak takıldığım birini rüyamda görüyorum karşılıklı konuşuyorduk yanında da biri var ben size birşeyler getireyim dedim gittim çay koyarken yanına da bişeyler hazırlıyordum fakat geldiğimde onlar gitti galiba orasını pek hatırlayamıyorum ama bi kaç tane sayfaya birer satırlık bana güzel sözler yazmış ve bu sayfaları ara ara bi yerlere bırakmış sonra bende bunları okuyup seviniyorum şimdi 2. rüyam:koyu mavi bir arabamızın olduğunu bi yere gitmek için arabayı kullanacağımı görüyorum ve annemde bazı yerleri gösteriyor bana şunu böyle yap şunu şöyle diye yorumlarınız için şimdiden teşkkürler sizi de yoruyoruz ama merak etmeden de duramıyoruz:)
benim bi tane daha rüyam var gerçe ben çok rüya görüyorum ama hepsini hatırlayamıyorum gördüğüm bi rüyanın hatırladığım kısa bi kesitini anlatmak istiyorum benim bir kaktüsüm var ve çok küçük saksıya yukardan bakılınca nokta kadar duruo o derce küçük yani ama rüyamda onun 5-6cm civarı olduğunu görüyorum ondan büyük olan kaktüsten bile kocaman olmuş yada ona yakın olmuş bunu da açıklar mısınız?
bende beni asacaklarını görüyorum ama hiç korkuyorum sadece anneme onu çok sevdiğimi söyleyin diyorum ard arda..
..teşekkürler =)
ayy süper bişey yaa rüya yorumları bnde geçen ayrıldğım erkek arkadaşımı gördüm elimde bi erkek bebek war sözde ikimizn çocuğu ve ona eşya almaya gidiyorz biberon ve emzik alıyoruz ne anlama gelio hiç bilmiyorum ama yorumlarını bkliyorum:)))
nesrin hanım merhabalar,
rüyam biraz parça parçaydı
patronum ve bi arkadaşımla fabrika gibi bi yere giyecek yardımında bulunmaya gidiyoruz. bodrum katta onları veriyoruz. merdivenle bi kat yukarı çıkıyoruz, ordan bi kadın bizi asansöre bindiriyor yardımcı oluyor 7. kata çıkıyoruz.
sonra arkadaşım ve ben iş arkadaşlarımıza hdiye alıyoruz. iki tane beyaz çorap ve bir tane ten rengi dantelli yatak örtüsü, iki tane kocaman torbaya koyuyor satıcı
sonra eski sözlüm bi sınava girmiş, makale gibi bişey yazmaları isteniyor. bana bir mektup yazıyor, mektupta benim küçük yaşta psikolojik sorunlarım oldu yazıyor ve Kuran-ı Kerim'den ayetler alıntı yapıyor (din bilgisi pek yoktu ama) (mektubun amacı beni bu sorunlarımla kabul edebilecek misin gibi birşeydi sanki)
bir de annem ve ablamı banyoda abdest alırken gördüm
ama bu rüyarımı hep uyanıp tekrar uyuynca gördüm bağlantılı dğil yani
çok teşekkürler
Merhabalar bana korkunç gelen rüyalarımı anlatmak istiyorum size.dün bi çok rüya gördüm aklıma kalanları anlatacağım.Birincisi eşim le ben tatildeyiz ve denize giriyoruz suya atlıyoruz su çamurlu çok iğrenç çıkalım diyorum ve o pis sudan çıkıyoruz....
İkinciside bir grup arkadaş düşmanlarımız varmış onlardan kaçıyoruz bodrum gibi bir yere sığınıyoruz ve planlar yapıyoruz yalnız ben bu arkadaşları tanımıyorum.Sesler duyuyoruz ve bizi basıyorlar her birimiz bi tarafa kaçıyoruz beni buluyor ve göz göze bakıyoruz ben başımı dizlerimin arasına alıp ne yapacak diye bekliyorum ve beni silahla kafamdan vuruyor...Yere yığılıp öldüğümü görüyorum ...sonra uyandım hatta saat çaldı duyuyorum ama bakalım kalkabilecekmiyim yoksa gerçekten öldümmü diye geçiriyorum içimden neyseki kalkabildim :)
ayy süper bişey yaa rüya yorumları bnde geçen ayrıldğım erkek arkadaşımı gördüm elimde bi erkek bebek war sözde ikimizn çocuğu ve ona eşya almaya gidiyorz biberon ve emzik alıyoruz ne anlama gelio hiç bilmiyorum ama yorumlarını bkliyorum:)))
ben annemin rüyasını yorumlamanızı rica ediyorum
Annem rüyasında benim ilkokulda okuduğum halimi görüyo , beni okuldan almaya geliyomuş
eve doğru yolda giderken , yere düşmüş madeni para gibi parlak birşey görüyomuşuz
Annem eğilip yerden alıyomuş o cismi , bende elinden kapıp
-bu kimin biliyorum sabine götürücem
diyip, kaçar gibi gidiyomuşum
Annem arkadan geliyomuş ama beni kaybetmiş
ağlayarak uyanmış
Annem anlatınca bende etkilendim , yorumunuzu merak ettim
şimdiden teşekkürler...
az önce rüyamda evdeyim ve dolabın dibinde tarantula gördüm.böceklerden örümceklerden oldum olası korkarım.neyse ben çığlık atarken bu tarantula uçarak bnm sağ koluma geliyo.ben elleyemiyorum da çığlık çığlığa baba baba diye bağırıyorum babamda yanımda ama başka bişeyle mesgul olduğu için hmn farkedemiyo. o sırada uyandım zaten.yani beni ne ısırdı, nede babam farkedip kurtardı:)babam anlayana kdr ben uyandım:)
cnm ya bi yorumlarsan sevinirim. çok tşkler şimdiden
Bende 1 hafta kadar oldu bı kac kere aynı ruyayı grdum..
Sakız cıgnıyomusum,esım gelıyo ve agzımdan sakızı cıkarmaya calısıorum ama ben sakız cıkarmaya calıstıkca sakız agzımda buyuyo agzımın her yerıne yapısıyr bir turlu cıkartamıyrm..
Yrumlarsanız sevinirim.
çok teşekkürler nesrin hanım peki öldürüldüğüm rüyadamı bu şekilde yorumlanıyor...Merhaba, yasaminizda muhtemelen esinizde buna dahil biraz bunalmissiniz, hani diyorsunuz ya tatilde suya atliyorsunuz ve su bulanik, hayatin tadini cikarmak yerine sorunlara gomulmeyi secmissiniz, ama yasaminizda degisimlerin oncesinde olabilirsiniz, esiniz ve siz olaylari akisina birakip cevrenizde ki guzellikleri farketmeye calistiginizda bu degisimler kapinizi calacaktir, rahat olun lutfen, sevgiler
çok teşekkürler nesrin hanım peki öldürüldüğüm rüyadamı bu şekilde yorumlanıyor...
çok tşk ederim ablam yok başkaları için yorduğumda doğru bu kişi annem benim daha önceki rüyamdada böyle demişitniz özür dilenmesi gereken durum yok ona kırgınım ben onu affedinceye kadar böyle manyak rüyalarmı görcem(Merhaba, gercek hayatta sizin ablaniz var mi? Eger var ise ablanizin bazi zamanlar onunuze gectigini dusunuyor olabilirsiniz, eger abla yoksa bu erkek arkadasinizla nasil ayrildiginiza bir bakin, eger affedilmesi ya da ozur dilenmesi gereken bir durum varsa bunu en azindan o kisiyi zihninizde canlandirarak ozur dileyin ya da onu affettiginizi soyleyin, o kisiden bu sekilde ozgurlesebilirsiniz, birde ruyanizdan kendinizi baskalari icin fazla yordugunuz anlasiliyor, haddinden fazla baskalarini mutlu etmek icin cabalamayin, herkes kendi mutlulugunu bir sekilde kendisi sagliyor, sadece kendinize odaklanin, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?