• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

ruyamda bir arkadasimin erkek arkadasimdan aslinda hoslandigini anliyorum bazi davranislarindan
yani ruya soyle aslinda ben sevgilimle otobuste yolculuk ediyorum boyle fren yaparken falan bana tutunmasini sagliyorum.. boyle yine fren yapinca o kiz bana tutun istersen diyo sevgilime ben de gerek yok bana tutunuyor zaten deyip sevgilimle ilerliyorum sonra da otobusten indik.. uyaninca olabilir mi ki dedim daha sonra gercekte de inceledigimde bir ilgisi oldugunu farkettim..

sence ruyam br uyari miydi yoksa bilincalti miydi?

merhaba :)
ben rüyamda eski sevgilimle msnde konuştuğumu gördüm sonra telefon çaldı bi baktım o arıyor şaşırdım açtım efendim dedim ses yok sonra kapandı telefon sonra msnde arayan bendim kendimden nefret ediyorum dedi.sonra bununla ilgisi yok bizim evdeyim balkondan beyaz bir güvercin geldi aldım elime sevdim böle ip dolanmış ayaklarına çıkardım babama gösterdim su verdim saldım dışarı,salarken dilek tuttum.gökyüzünde tur attı sonra yeniden bizim pencere konup içeri girdi.

Merhaba, ilk ruyanizda sevmediginiz istemedeginiz ya da onaylamadiginiz yonler varmis ve ruyada o kisi nefret ediyorum demisya o aslinda sizin kendi icinizde kendinize duydugunuz bir nefret, o iliskide her ne yasandiysa kendiniz affedin, ikinci ruyanizda ise yasamnizda bir konuda iyilesme yasamissiniz, kusun ayagindaki ip sizin ilerlemenizi engellemeyi simgeliyor ve siz bu engelleri ortadan kaldirmissiniz ve o kusu ucurmaniz cok guzel, ruyalarda da iyilesme yasanir ve siz bu iyilesmmeyi yasamissiniz, sevgiler

mrb. ben de rüyamda bir sürü balik gördüm. büyüklü kücüklü. hepside evimize saldiriyolardi. cok bogustum onlarla. bir tanesi de elimi isirdi, o aciyla uyanmisim

merhaba.bende rüyalara meraklı biri olarak,rüyamı yorumlamanı rica ediyorum.kendim omuzdan doğru kolumu kesmişim ama kan filan yok,acı da duymuyorum.önceden kesilmiş gibi.kolumu elimde tutuyorum,tekrar yerine takmak istiyorum,olmayınca da korkup annemi çağırıyorum.gece sıkıntılı yattığımı da belirteyim.şimdiden eşekkürler.sevgiyle kal.

Nesrin, rüya yorumlarınız şahane tek kelimeyle okudum evvelki yorumlarınızı en baştan teşekkür etmek istiyorum. Bugün gördüğüm rüyamı anlatayım.

Abim eşiyle italya seyahatine çıkacakmış, 11,11 den 22 milyar(eski parayla) bir seyahat planlamışlar, ilk plan böyleymiş bize annemle sen ve babama da ayarlıycam belki ama sizinki bizim tatilimiz gibi olmayacak size sadece gidiş ayarlayabilirim çok ucuza çünkü zaten bizimki çok pahalı ama gidicez eşim istiyor ve ayarladım diyor, (abimin eşi zaten yabancı ve çok gezmeyi seven biri gerçekte), ben de bu arada teşekkür ediyorum yine de sağolsun kendi de nasıl o paraya gidebiliyor bilmiyorum diyorum dolmuşa binip ilkokula gidiyorum ama büyük halimdeyim, sonra tuvalete giriyorum bir yığın tuvalet var hepsi pis ama ne yapayım artık pis tuvalete girdiğimi görseler pis bu kız derler ama gireceğim ne yapayım tuvaletim var deyip giriyorum orada bir bez bir kova ve mor sıvı deterjan var, dışarıda bir kız arkadaş da o mor deterjanı arıyor önce bilmiyorum diyorum tam ç.şimi yaparken görüyorum aa deterjan bu sanırım sesleneyim diyorum sonra kız gidiyor bende önemsemiyorum. olay bu şekilde şekerim. sevgiler..

Merhaba, bu gordugunuz saylari ruyanizi gordukten sonra 11 gun ve 21 gun sonrasini takviminize isaretleyin ya da 11. ay da olabilir, siz hislerinizi kullanarak size hangisi yakin geliyorsa o tarihlerde karsiniza cikacak firsatlari kacirmamaya calisin, bir donem cevrenin etkisinde kalip biraz bunalmissiniz fakat artik cevreyi takma huyunuzdan vazgecmissiniz, bu sizin icin yararli olmus rahatlamanizi saglamis, sevgiler

merhaba benim ruyami da yorumlarsaniz cok sevinirim.
ruyamda yataigimin uzerinde bir bebek var cok sirin tatlimi tatli gulumsuyor bana dogru.
bende diyorum bu bebek kimin .
sonra bebeigin yaninda telefon var yanyanalar.
telefonda sarjdaymis aniden telefondan bebege mavi bir isik geciyor bebeigi elektrik carpiyor.
daha sonra aradan 5 dakika geciyor bebek hicbirsey olmamis gibi bana gulumsuyor.
bu arada bebegin uzerinde mavi tulum vardi acik mavi.

hayir olsun insallah.
simdiden tesekkurlera.s.

Merhaba, icinizdeki enerji, yetenek kendinizi ifade etmekten geciyor, icinizden esinize, cevrenize, komsunua cevrenizde her kim varsa kendinizi oldugunuz gibi ifade edin, istiyorsaniz "istiyorum", istemiyorsaniz "istemiyorum" seviyorsaniz "seviyorum" diyebilmek sizin icinizdeki yetenegi, gucu, yaraticiligi cikarmanizda faydali olacak, sevgiler

nesrincim başabakanı gördüm rüyamda
yanımda da görümcem var
karşılamaya gidiyoruz fakat ben adamın yüzüne bile bakmıyorum
arabası tam önümüzde duruyor en önde ben ve görümcem
arkada kalabalık
görümcem tokalaşıyor başbakanla ben hiç oralı olmadan yanlarından yürüyüp gidiyorum
meraktan da ölüyorum ama dönüp arkama bakmıyorum bile.böyle aklım sıra gurur yapıyorum filan
yani başbakana trip atıyorum

Merhaba, basbakan hakkinda olumlu ve olumsuz ozellikleri bir kagida yazin ve sizde olan benzer ozellikleri bulup, olumlu ozellikleri hayatiniza gecirip, olumsuz dediginiz ozellikleri hayatinizdan cikartmaniz gerekiyor, sevgiler

mrb cnm bende 2 akşam ayrı ayrı rüya gördüm birincisinde görümcem yeniden evleniyo görüyorum pek sevmem görümcemi düğüne gidiyoruz ama en son bizi çagırıyolar bizde bozuluyoruz tabi biraz ve düğünden cıkıp başka yere gidiyoruz dokotrda randevumuz varmış o gün. doktora gidiyoruz görüyorum...
ikincisi görümcemin eşi doğuda bi yerde ölüyo görüyorum çok karışık rüyalardı eşim falan hep koşturuyo ve çok kalabalıktı.... yorumlarsan sevinirim

merhaba, icinizde olan ve olumsuz diye nitelendirdiginiz bir davranis ya da huyunuzu iyilestirmeye calistirmalisiniz, bu sizin icin yeni baslangiclar olacaktir, sevgiler

bugün rüyamda ablam eniştem yine bizim arkadaşlar kalabalık bir yere gidiyoruz.düğünmü tam olarak hatırlamıyorum ama açık alanda.sonra bir nehir kenarına gidiyoruz ne güzel çimler var bir de at var.ben ata biniyorum fakat korkuyorum.sonra annemle oturuyoruz ama gerisini tam olarak hatırlamıyorum.

yorumlarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

mrblar simdiden tesekkürler
ben rüyamda 3 tane kara kedi gördüm cok korkunctular gözleri yemyesildi
bacagima dolanmaya calisiyorlardi ve ben kaciyordum

merhaba, ruyalarimizda ki korktugumuz semboller aslinda gercek yasamimizda ki korkularin gece semboller seklinde ruyamiza yansimasidir, bu kedilere baktiginizda size , kimi, neyi ya da hangi korkunuzu hatirlatti, bu korkunun ne oldugunu kendiniz bulmaniz gerekiyor, fakat bu korkunun sizi engelledigini dusunuyorsunuz, bu korkuyu kesfettiginiz zaman tersini altbilincimize olumlu sekilde kodlayarak bilincaltimizi bu korkudan temizlemis oluruz, ornegin mesleginde ilerleyemiyen birisi muhtemelen "eger ilerlersem ailemden uzaklasirim" gibi bilincallti bir korkusu vardir ve bu ruyalar araciligyla kesfedilir, bunu " meslegimde ilerlersem guvende olurum " gibi olumlu bir dusunceyle pozitife cevirirsek bu korkuyuda ortadan kaldirmis oluruz, biraz karisik gelebilir fakat onemli olan size bu kedi sembolu neyi hatirlatiyor bunu bulmaniz lazim, sevgiler

Merhaba, ilk ruyanizda sevmediginiz istemedeginiz ya da onaylamadiginiz yonler varmis ve ruyada o kisi nefret ediyorum demisya o aslinda sizin kendi icinizde kendinize duydugunuz bir nefret, o iliskide her ne yasandiysa kendiniz affedin, ikinci ruyanizda ise yasamnizda bir konuda iyilesme yasamissiniz, kusun ayagindaki ip sizin ilerlemenizi engellemeyi simgeliyor ve siz bu engelleri ortadan kaldirmissiniz ve o kusu ucurmaniz cok guzel, ruyalarda da iyilesme yasanir ve siz bu iyilesmmeyi yasamissiniz, sevgiler

nesrincim çok teşekkür ederim,yalnız bişe sormak istiyorum tuttuğum dilek gerçekleşir mi :)

Iyi geceler! Nesrin, gecen gun ruyamda guzel bi kizim olmus fakat burnu cok tuhafti yani nasil diyim ortadan yariya bölunmus ici görunuyordu ama kiz aglamiyordu bu ruyadan cok etkilendim hala etkisi altindayim:1no2:
cok merak ediyorum sahi ruyada ucmak ne demekttir? Ben hep ruyalarimda ucttugumu göruyorum, bulutlarin usttunde ucuyorum ve birde kuslarlan ucttugumu göruyorum hatta evlerin tavanlarindan baska evin tavanina ucarak gidiyorum öyle... yorumlarsaniz cok memmun kalirim sevgiler....a.s.

Merhaba, gercek yasaminizda yeni baslangiclardan biraz urkuyor olabilirsiniz, bunu iyilestirin lutfen ucmak ise ruyalarda menevi anlamda ogrenmeyi, yukselisi ifade eder, hayatinizi kontrol altinda tutabilmek ve isteklerinize dusundugunuz sekilde yon vermek elinizde, sevgiler

merhabalar,az önce görduun bı ruya beni çok etkiledi...

gündüz uykusu oldugunu belıtmek ıstıyorum...

ruyamda mutfagın lavabosundan çok buyuk kocaman bır yılan çıktı...kıvrılaak çıkıyordu.. içerdede ıne buyuk bır yılan gardrobumun aldında kıvrıldı.. basta gıderler dıye önemsemedım.. lavabonun çindeki ayy aklıma geldıkce tırsıyorum.. erkek kardeşm evdeydi. onla birisi daha yılanları ldurduler.. ben ölduruldıklerını grmedim..

nesrincim, boyle guzel bir konu actigin icin tesekkurler, gercekten hem ilginc, hem zevkli, hem de cok ise yariyor :)) ben biraz da sacma olabilecek birkac ruya gordum ust uste, annemle de istisare ettik ama pek anlam veremedik. sen nasil yorumlarsin merak ediyorum :))

birincisinde ayrildigim sevgilim annesi ile kabeye gideceklerini soyluyor ve bana diyor ki aslinda sizin eve cok yakin, anayola cikacaksin, dumduz gideceksin, cok buyuk ve merkezi bir kavsaga geleceksin, ordan yukari dogru dondugunde kosebasinda eski bir ev (ahsap bir konak) goreceksin, onun hemen arka tarafi kabe diyor. (ben ank.da oturuyorum ve bildigim boyle hicbir yer yok) istersen ben gelip seni alayim birlikte gidelim diyor ve kisa bir sure sonra yepyeni hardal sarisi yaris filmlerindeki falan gibi bir arabayla evin onune geliyor. (ikimizin de boyle bi arabasi yok)

ikincisinde de cok durgun ve kapali bir denizde (oludeniz gibi) veya golde yuzuyoruz eski sevgilimle, sonra bir akinti geliyor ve beni ondan uzaga dogru surukluyor. ama bir de bakiyorum orda gokyuzune kadar uzaman kocaman bir duvar var. akinti beni o duvara dogru surukluyor ve duvarin kenarina gelip kaliyorum orda. sevgilim elini uzatip napiyorsun orda gelsene diyor ama bir turlu akintidan kurtulup yanina gidemiyorum.

Merhaba, icinizdeki enerji, yetenek kendinizi ifade etmekten geciyor, icinizden esinize, cevrenize, komsunua cevrenizde her kim varsa kendinizi oldugunuz gibi ifade edin, istiyorsaniz "istiyorum", istemiyorsaniz "istemiyorum" seviyorsaniz "seviyorum" diyebilmek sizin icinizdeki yetenegi, gucu, yaraticiligi cikarmanizda faydali olacak, sevgiler

cok tesekkurler a.s.

Merhaba, ruyanizda fazla detay olmadigindan sizin icin eylem plani cikarmak zor olacak, sadece ruyanin anlamini soyliyeyim evinizde bereket var, fakat ruyalar bize yapmamiz gerekenleri tanrisal mesajla iletilirler, evet bereket var ama ne yaparsaniz bu bereket evinize gelecek bunu soyliyemiyorum maalesef, bu yuzden ruyalar butun olarak cok onemlidir, tek bir sembolun anlami yoktur, bereket, bolluk sizinle olsun, sevgiler

saol canım, Allahrazı olsun senden

merhaba nesrin hanım,dünde rüyamda bir yol var ordan geçemiyorum sürekli taş atıyorlar, duruyorlar .. ama ben geçerken tekrar taş atıcaklar die korkuyorum yüksek bir yere çıkmışlar ordan yola taş atıyorlar karşılıklı sıra olmuşlar, yanınmda da 2 ark. var ve korktuğum için başka yoldan devam etmeye karar veriyorum ve arkadaşlarımı öpüyorum tanıştığımıza gerçek memnun oldum diyorum içten bi şekilde sonra öteki yoldan devam ediyorum, bunu da yorumlarsanız sevinirim:)

ruyamda yeşil çimenli bir yerde mezar kazılıyor... yanımda birisi kendi mezarını kazıyor bende duşunuyorum kendi mezarını kazmak nasıl bir duygu diye.... toprak taze..

yorumlarsanız sevinirim....

Nesrin abla bu gece rüyamda ben sacimi kesiyordum...
sacimda bir dügüm varmis bende cözemiyorum..
makasi elime aliyorum ve kesiyorum
elime alinca birden aciliyor o dügüm
kahverengi sacim var
yaklasik bir simic uzunlugunda elimde idi sacim

bunu nasil yorumlarsiniz acaba?

tesekkür ederim

Merhaba, bu gordugunuz saylari ruyanizi gordukten sonra 11 gun ve 21 gun sonrasini takviminize isaretleyin ya da 11. ay da olabilir, siz hislerinizi kullanarak size hangisi yakin geliyorsa o tarihlerde karsiniza cikacak firsatlari kacirmamaya calisin, bir donem cevrenin etkisinde kalip biraz bunalmissiniz fakat artik cevreyi takma huyunuzdan vazgecmissiniz, bu sizin icin yararli olmus rahatlamanizi saglamis, sevgiler

:1shok: ben de tam bunu dşünüyorum inanamazsınızzzz :1shok: ooofff inanılmaz yorumluyorsunuz teşekkürler a.s.

Back