merhaba bende rüyamı anlatmak istiyorum
ben rüyamda kuyumcuya giriyorum tarbzon hasırı bilezik alıcam ama bir türlü begenemiyorum derken bana yardımcı olmaya başlıyo kuyumcu elime bir tane altın saat veriyo bu nasıl diye begeniyorum o anda içeri bi başkası giriyo ve ondada saat var bak bunu modeli nasıl diyo ben elime alıp bakarken saatin sahibi elimden hızlıca çekip alıyo ama ben hala bir model begenemedim yerlerde falan bilezikler var sanki seyyar saıcı gibi neyse o anda ailemden bi kaç kişi giriyo içeri ve ben onlardan habersiz almak istedigim için almadan çıkıyoru ama aklım hep bileziklerde sonra abimi bizim memlekette görüyorum abimin 5 yaşında oglu var onun iki kulagındada küpe var abi bu küpe neyin nesi ilerde çocugun bilinç altına yerleşir kız gibi hisseder kendini çıkaralım diyorum abim bende kızıyorum ama annesi takıyo onlar erkek kardeşlerinede küçükken elbise girdiriyolarmış diyo ve ben uyanıyorum
şimdiden tşk ediyorum
Merhaba, ilk once yapmak istediklerinizi cevre, aile gibi nedenlerden dolayi erteliyorsunuz, kendi icinizden geleni tum sorumlulugu alarak yapmaniz lazim,icinizden ne geciyorsa yapin (siz onayladiginiz takdirde) diger bie mesajiniz ise muhtemelen cevrenizin de etkisiyle kendi kendinize olusturdugunuz bazi kati kurallariniz var, fakat bunlar artik sizi kasmış, bu kati kurallari yikmaniz gerekiyor, esneklik hayata huzur katar, esnek olun lutfen, tum gecmisten gelen kati kurallari bir kenara birakip kendi mantiginiz dogrultusunda hareket edin,bu tutumunuz sadece sizi degil cevrenizide etkiliyor, sevgiler