Öncelikle merhaba. Posta kutumuzda birşey unuttuğumun farkına varıyorum alt kata inip kutuyu açmaya çalışıyorum fakat açılmıo bizim ev 2 katlı 20küsür yaşındaki çocuklar camı taşlıyorlar normalde küçük çocuklar cam kırar burda, rüyamda büyük gördüm.Bende onları görünce eve girmek için merdivenlerden çıkarken fark ettim, yanlış hatırlamıyorsam "alo" diye sesleniyordum sonra içlerinden biri bana posta kutusunun anahtarını attı ve tabiki ben şaşırıyorum bnm anahtarımın onda ne işi var, heralde ben anahtarı posta kutusunun üstünde bırakmıştım ordan almış ve attığı o anahtar benim 5 yıl önce yine aynı mahhallede kaybettiğim mavi anahtarım yanlızca bir kaç tane anahtar daha takılmış yanına,anahtarı atınca hemen almıyorum uzaktan öyle bir bakıyorum sonra alıyorum.Sonra çocuk benim böyle bir tongaya düşeceğimi hiç düşünmediğini söylüyor(ne alaka hiç anlamadım).Sonra anah. alıp pos. kut. açıyorum.Ama şuan içindekilerin tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum.Şimdi başka bir kesit:geçen yılki dershanemdeki bir çocuk bana renkli çiçeklerden oluşan bir demek veriyor ve ben bunu alıyorum.Başka bir kesit:benim erkek arkadaşım poşetle bunları taşıyor fakat ne olduğunu bilmiyo sonradan fark ediyo heralde bunlar ne filan dio orasını tam hatırlamıyorum ama dersh. ark. verdi diyorum galiba yada sessiz kalıyorum.Başka bir kesit:erkek arkadadşımla beraber otobüse bindik orta kapıdan fakat o öne oturacağını söyledi bende yüzsüzlük yapıp şoförün hemen arkasına oturdum yanımda bir kız var ve bana birşeyi tutmam için verdi ben onu tutarken koltukta çok farklı bi şekilde oturuyorum arkamdaki çocuk benim yerime geldi oturdu, bnde kaldım öle sonra onu kovdum o da kırgın bi şekilde eski yerine oturdu, arada birde sevgilime bakıyorum neler yapıo die.Sonra oto. bindik ama hiç para vermedik inerken mi vercez acaba derken gideceğimiz yere vardık ve önden bi kaç kişinin inmesine izin veriyorum bakalım onlar para vercek mi diye onlarda vermiyor sonra sevgilimle beraber oto iniyoruz.Başka bir kesit:sevgilimle sıradayız sağ solumuzda da hep kızlar var kızın bir tanesi sırtına bişey sürmüş ve çok iyi gelmiş herkese onu anlatıyor ama pazarlamacı değilde pazarlamacı gibi anlatıo:) sonra benim erkek arkadaşım ona doğru yönelip kısık sesle "yanlış anlama ama bana da çok iyi geldi" diyor.Tabi ben her zmanki gibi kıskançlıktan çatlıyorum.Başka bir kesit:hava çok karanlık ve ben eve geç kaldım normalde o saatte evde olmam lazımdı (nedense evdekilerde aramadı hiç nerdesin die) bilet alıp eve geri döneceğiz biletçiye gidiyoruz ama erk. ark. snki biletçiyi tanıyormuş gibi konuşuo sonra adam A4 boyutundaki beyaz sayfayı imzalayıp bize vercek ama sayfanın altı hafiften karanlanmış bastırılmadan, adam bunu görünce değiştirip başka kağıt çıkarıyor o arada benim gözümde arkamdaki kızlara takılıyor bir kız telde konuşuyor ama yabancı dilde konuşuo galiba bulgarca. Bu arada otobüsde iken çok güzel yerleri gezdik ve temizdi ara sokak gibi dar sokaklardan geçtik. biraz uzun oldu kusura bakma ve ben bunları birbirine bağlı olarak değilde sanki böyle ara ara görmüşüm yada aralarında unuttuklarım yada kesit dediğim gibi boşluklar var. neyse şimdiden teşekkürler:)