• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

nesrincim bu rüyada bu geceki rüyam ,ben biraz fazla yazdım ama ne yapayım,görüyorum işte.

rüyam ;

ben bir şehirdeyim neresi olduğunu bilmiyorum,hava kapalı gibi,şehir birden patlamalarla alevler içerisinde kaldı,ama nasıla alevler anlatamam.bir nevi kıyamet diyorum,7 yaşındaki kızımda şehrin içinde kaldı diyorum,kendi kendime bağırıp,dövünüyorum.bir tek yerde alev yok oraya doğru kaçıyorum,o taraftaki yol çamurlu,bir kaç tır var ,ve ben o yöne doğru gidiyorum.(ben kötü rüya diye sadaka verdim,ve ciddi olarak korktum)

teşekkürlera.s.

ya bende istiyorum yorumlarsan sevinirim ben pek rüya görmem yada hatırlamam bilmiyorum ama bu gece rüyamda dişlerim çok pisti böle sarı siyah gibi birşeydi sonra iyice saatlerce fırlıyorum dişlerimi beyazlatıyla falan uzun uzun fırçaladım ama temizlendimi hatılamıyorum sanırım temizlenmişti teşekkürler canım şimdiden ...

Merhaba, kendinizde var oldugunu dusundugunuz olumsuz bir dusunceden kurtulmaya calisiyorsunuz, bu dusunceyi gercek yasamda fark edin ya da bilincalti farketmeyin ama bu sizi rahatsiz etmis, temizlenmesi cok guzel bu dusunceden kurtuldugunuza isaret, sevgiler

merhaba nesrin hanım,
bu gece de eski sözlümle durumumun ne olcağını öğrenmeyen niyetle yattım,
sahilden arabayla onların oturduğu yere doğru gidiyrum, ama onlara mı gidiyorum bilmiyorum,
evlerine yaklaşınca yolun kapatıldığını görüyorum, büyük bi kaza olmuş ölüler var ama kan faan grmedim.
ağlayan insanlar var, ama hiç sesleri çıkmıyor, gayet sakin bir ortamdı. bu ne demek acaba
çok sağolun

Merhaba, eski sozlunuzle ilgili niyet ruyasi oldugu icin direk niyetinizle ilgili yazicam, yollar kapali yazmissiniz, ama ortalik gayet sakin, yolunuz kapali ama bu sizin icin en hayirlisi olacagi dusuncesindeyim cunku ortada oluler var yani yeniden baslangiclar, sevgiyle kalin

canım kayınvalidem rüyasında beni gelinlikle görmüş çok güzeldin bembeyaz parıltılı bi gelinligim varmış ve başımdada taç varmış pırıl pırıl parlıyomuşum.kabarıkmış gelinligim.cbını bekliyorum canım.bebek istedigimiz için tam rüyayı anlatımadı kayınvalidem ama sadece rüyada gelinlik giymek hamilelikmiş dedi bende seni öle gördüm aam rüyanın çok güzel oldugunu söledi başka bişi anlatmadı.canım cvbını bekliyorum.

bende bugün rüyamda görümcemi gördüm önce şunu söliyeyim 3 tane çocugu var.rüyama gelince görümcem rüyamda doguma gittigini gördüm 4. çocuk için.kayınvaldem çok seviniyo yeni bi torun daha geliyo die herkes çok sevinçli eşimin teyzeleri falanda bizde sonra birden kendi annemle babamı görüyorum sözde annem ölmüş babam başka biriyle evlenmiş üvey anne bana eziyet ediyo babamı görmeye gitmemi istemiyo sofrada yemek yiyiyolar ama beni sofraya otutturmuyo üveyanne.onun kızları falanda var ben buzdolabından bişiler almak istiyorum ama kızları beni itiyo bagırıyo bana.sonra gene görümcemin evdeyiz görümcem dogurdugu haberi geliyo herkes bi sevinçle birbirine sarılıyo be kimle sarılmak istesem benimle sarılmıyo beni atlayıp başka biriyle sarılıyo sonra ben aglamaya başlıyorum ama nasıl aglamak salya sümük.o anda camdan bakarken bi tabutgeçiyo insanların omuzunda yeşil bi örtüsü var kim die sormak için canı açıyom ama bakıyom çok uzaklaşmışlar seslenemiyom ama hep ağlıyorum rüyamda.kalktıgımdada hıçkırıyodum ama gözyaşı yoktu güzümde sadece aglar gibi hıçkırıyodum.

Son düzenleme:
günaydın nesrin ben bu akşam üç tane rüya gördüm en sonuncusundan başlayım rüyamda bizim ev camları yamuk sallnıyormuş bende babama yapan adamı ara düzelsin diyorum sonra evde sallanıyor evi düzelmek için annm direktle ittiriyor sonra ev yana yatıyor ben anneme kızıyorum sonra ne alakaysa evin yıkıntıların arasında panda yavrusu gördüm sevmeye çalıştım elim değdi uyanmışım
bir ikinci rüyamda dayılardan eve gidiyoruz ben gitmiyorum teyzeme bıraktıyorumkendimi sonra teyzeme arkadaşım geliyor sonrada bir kadın teyzem daha önce biriyle tanıştırmış bir çocukla yani öyle düşünüyorum o çocuğun annesini çağırıyor benim sinirler tavan yaptı öbür odaya geçtim kadın geldi ben olmaz dedim ama nedense üzüldüm galiba öyle dediğime sonra kadın üzüldü kadın annenler nasıl dedi ben bişiy demedim gitti yanımdan sonra ben bir kızgınla eve gittim gene uyanmışım

bir üçüncüsü kısa annemlerle bir yerden eve gitcez kestirme olsun diye ormanın içinden gittik o gittiğimiz yer tanıdıktı eve gittiğimiz adam bizim balkonda dikiliyordu eve nasıl girdi diye merak ettik sonra birzde eve girecektik uyanmışım yani uykusuz bir akşamdı yorumlarsan çok sevinirim

Merhaba, yapmak istediginiz her ne ise su cok guzel berekettir ve bu sadece sizi degil tum cevrenizide etkiliyor, hatta bereket kapiniza geldiginde nerden geldigini bile anlayamadan cabucak gerceklesecek, ruyaniz cok guzel ama niyetinizle ilgili bir yere baglamam dogru olmaz, fakat ruyaniz bereket dolu, sevgilerimle
çok teşekkür ederim canım benim a.s.

Merhaba, eski sozlunuzle ilgili niyet ruyasi oldugu icin direk niyetinizle ilgili yazicam, yollar kapali yazmissiniz, ama ortalik gayet sakin, yolunuz kapali ama bu sizin icin en hayirlisi olacagi dusuncesindeyim cunku ortada oluler var yani yeniden baslangiclar, sevgiyle kalin

nesrin hanım,
eski sözlümle mi yni bir başlangıç demek istediniz acaba?
cevabınız için çok teşekkürler

Hem benim hem de arkadaşlarımın rüyalarını yorumladığınız için çok teşekkürler hepsi çok etkileyici idi..

Merhaba, kendinizde var oldugunu dusundugunuz olumsuz bir dusunceden kurtulmaya calisiyorsunuz, bu dusunceyi gercek yasamda fark edin ya da bilincalti farketmeyin ama bu sizi rahatsiz etmis, temizlenmesi cok guzel bu dusunceden kurtuldugunuza isaret, sevgiler

teşekkür ederim ağzına sağlık

mrb nesriin bende ruyamda yavru bir muhabbet kuşu gördüm hiç yanımdan ayrılmıyor elimle besledim yaımda ayrılmıyordu onu ve kafesine koymaya çalıştım ama girmiyordu o kadar şirindiki ne demmeki bu kuş göremek....

bende rüyamı yazmıştım ama arada gitti galiba sağ elimin yüzük parmağımda bir tane kalın alyans bitane tek taş yüzük gördüm ve kapalı bir bayanda ince bir alyans taktı bi parmakta 3 tane yüzük olsu çok merak ediyorum canım yorumlarsan çok sevinirrin şimdiden teşekkürler

merhaba :)
ben rüyamda eski sevgilimle msnde konuştuğumu gördüm sonra telefon çaldı bi baktım o arıyor şaşırdım açtım efendim dedim ses yok sonra kapandı telefon sonra msnde arayan bendim kendimden nefret ediyorum dedi.sonra bununla ilgisi yok bizim evdeyim balkondan beyaz bir güvercin geldi aldım elime sevdim böle ip dolanmış ayaklarına çıkardım babama gösterdim su verdim saldım dışarı,salarken dilek tuttum.gökyüzünde tur attı sonra yeniden bizim pencere konup içeri girdi.

benimde rüyam vardı ama yorumlayacaksın dimi ..bikaç sayfa önde kaldı ama sabrediyorum bende cevaplar mutlaka işi falan vardır diyorum..sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum..teşekkürler

Nesrin, rüya yorumlarınız şahane tek kelimeyle okudum evvelki yorumlarınızı en baştan teşekkür etmek istiyorum. Bugün gördüğüm rüyamı anlatayım.

Abim eşiyle italya seyahatine çıkacakmış, 11,11 den 22 milyar(eski parayla) bir seyahat planlamışlar, ilk plan böyleymiş bize annemle sen ve babama da ayarlıycam belki ama sizinki bizim tatilimiz gibi olmayacak size sadece gidiş ayarlayabilirim çok ucuza çünkü zaten bizimki çok pahalı ama gidicez eşim istiyor ve ayarladım diyor, (abimin eşi zaten yabancı ve çok gezmeyi seven biri gerçekte), ben de bu arada teşekkür ediyorum yine de sağolsun kendi de nasıl o paraya gidebiliyor bilmiyorum diyorum dolmuşa binip ilkokula gidiyorum ama büyük halimdeyim, sonra tuvalete giriyorum bir yığın tuvalet var hepsi pis ama ne yapayım artık pis tuvalete girdiğimi görseler pis bu kız derler ama gireceğim ne yapayım tuvaletim var deyip giriyorum orada bir bez bir kova ve mor sıvı deterjan var, dışarıda bir kız arkadaş da o mor deterjanı arıyor önce bilmiyorum diyorum tam ç.şimi yaparken görüyorum aa deterjan bu sanırım sesleneyim diyorum sonra kız gidiyor bende önemsemiyorum. olay bu şekilde şekerim. sevgiler..

Öncelikle merhaba. Posta kutumuzda birşey unuttuğumun farkına varıyorum alt kata inip kutuyu açmaya çalışıyorum fakat açılmıo bizim ev 2 katlı 20küsür yaşındaki çocuklar camı taşlıyorlar normalde küçük çocuklar cam kırar burda, rüyamda büyük gördüm.Bende onları görünce eve girmek için merdivenlerden çıkarken fark ettim, yanlış hatırlamıyorsam "alo" diye sesleniyordum sonra içlerinden biri bana posta kutusunun anahtarını attı ve tabiki ben şaşırıyorum bnm anahtarımın onda ne işi var, heralde ben anahtarı posta kutusunun üstünde bırakmıştım ordan almış ve attığı o anahtar benim 5 yıl önce yine aynı mahhallede kaybettiğim mavi anahtarım yanlızca bir kaç tane anahtar daha takılmış yanına,anahtarı atınca hemen almıyorum uzaktan öyle bir bakıyorum sonra alıyorum.Sonra çocuk benim böyle bir tongaya düşeceğimi hiç düşünmediğini söylüyor(ne alaka hiç anlamadım).Sonra anah. alıp pos. kut. açıyorum.Ama şuan içindekilerin tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum.Şimdi başka bir kesit:geçen yılki dershanemdeki bir çocuk bana renkli çiçeklerden oluşan bir demek veriyor ve ben bunu alıyorum.Başka bir kesit:benim erkek arkadaşım poşetle bunları taşıyor fakat ne olduğunu bilmiyo sonradan fark ediyo heralde bunlar ne filan dio orasını tam hatırlamıyorum ama dersh. ark. verdi diyorum galiba yada sessiz kalıyorum.Başka bir kesit:erkek arkadadşımla beraber otobüse bindik orta kapıdan fakat o öne oturacağını söyledi bende yüzsüzlük yapıp şoförün hemen arkasına oturdum yanımda bir kız var ve bana birşeyi tutmam için verdi ben onu tutarken koltukta çok farklı bi şekilde oturuyorum arkamdaki çocuk benim yerime geldi oturdu, bnde kaldım öle sonra onu kovdum o da kırgın bi şekilde eski yerine oturdu, arada birde sevgilime bakıyorum neler yapıo die.Sonra oto. bindik ama hiç para vermedik inerken mi vercez acaba derken gideceğimiz yere vardık ve önden bi kaç kişinin inmesine izin veriyorum bakalım onlar para vercek mi diye onlarda vermiyor sonra sevgilimle beraber oto iniyoruz.Başka bir kesit:sevgilimle sıradayız sağ solumuzda da hep kızlar var kızın bir tanesi sırtına bişey sürmüş ve çok iyi gelmiş herkese onu anlatıyor ama pazarlamacı değilde pazarlamacı gibi anlatıo:) sonra benim erkek arkadaşım ona doğru yönelip kısık sesle "yanlış anlama ama bana da çok iyi geldi" diyor.Tabi ben her zmanki gibi kıskançlıktan çatlıyorum.Başka bir kesit:hava çok karanlık ve ben eve geç kaldım normalde o saatte evde olmam lazımdı (nedense evdekilerde aramadı hiç nerdesin die) bilet alıp eve geri döneceğiz biletçiye gidiyoruz ama erk. ark. snki biletçiyi tanıyormuş gibi konuşuo sonra adam A4 boyutundaki beyaz sayfayı imzalayıp bize vercek ama sayfanın altı hafiften karanlanmış bastırılmadan, adam bunu görünce değiştirip başka kağıt çıkarıyor o arada benim gözümde arkamdaki kızlara takılıyor bir kız telde konuşuyor ama yabancı dilde konuşuo galiba bulgarca. Bu arada otobüsde iken çok güzel yerleri gezdik ve temizdi ara sokak gibi dar sokaklardan geçtik. biraz uzun oldu kusura bakma ve ben bunları birbirine bağlı olarak değilde sanki böyle ara ara görmüşüm yada aralarında unuttuklarım yada kesit dediğim gibi boşluklar var. neyse şimdiden teşekkürler:)

Merhaba, ruyanizda yasaminizda kiskancliktan kaynaklanan sosyallesememe sorunu vurgulanmis, kiskanclik yuzunden sosyal ortamdaki bir cok guzelligi kaciriyorsunuz ve kendinizi ifade etmeyi ogrenmeniz gerekiyor, icinizden ne geliyorsa onu cevrenizle paylasin, sevgiler

merhaba bende rüya gördüm akşam saçlarımı boyamışım ama öce çok güzel bir renk alıyor sonra beyaz siyah diye renk değiştiriyor yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Merhaba, yasaminizda degisim yenilik ariyorsunuz fakat yaptiginiz degisimlerden hemen sıkılma yasiyor olabilirsiniz, bir olayi sonuna kadar goturmek size zor geliyor olabilir, ruyanizin size mesaji bir ise basladiginizda pes etmeden sonuna kadar goturmeniz, sevgiler

bi arkadaşın teknesindeymişiz normalde orda su olmadığını bildiğim yer kayık da olabilir tam bilmiyorum(normalde öyle bişeyi yok arkadaşların ) kızı suda bişey görüyo istiyo annesi yok falan diyo ben bana söyle ben yardımcı olayım diyorum sudaki pantolonu istiyo lacivert renk tutup ucundan çıkarıyorum poşete koyuyoru teşekkür ediyo. yemek yiyorum ayağımdada eşek kadar topuklu ayakkabı ver niyeyse "teknedeyiz o bakımdan yani :)" ayağa kalkıyorum ağzımı yıkamak için oğulları yanıma geliyo ellerimden tutup beni öpmeye çalışıyo sen napıyosun diye çekiyorum elimi vegidiyorum (ama bağırıp çağırmıyorum sanki gönlüm varda yinede ayıp canım olurmu öle şey triplerindeyim kaydirigubbakcemile3)

sen çözüver aslında nemiş nesrincim banada deyüver bi zahmet -tatlicadiarzu-

Merhaba, su siralar olumsuz dusundugunuz bir durum, konu varmis ve siz onu yenmeyi, hapsetmeyi basarmissiniz ve bu size kendinizden daha emin olmanizi saglayacak, yasaminizda kendinizi bazen yanlis, icinizden geldigi gibi degilde cevrenin etkisiyle ifade ediyor olabilirsiniz, ruyaniz bundan vazgecip icinizde sizi ne mutlu ediyorsa bunu acikca soylemenizi istiyor, sevgiler

bende rüyamı yazmıştım ama arada gitti galiba sağ elimin yüzük parmağımda bir tane kalın alyans bitane tek taş yüzük gördüm ve kapalı bir bayanda ince bir alyans taktı bi parmakta 3 tane yüzük olsu çok merak ediyorum canım yorumlarsan çok sevinirrin şimdiden teşekkürler

79. Sayfada sızın ruyanızı yorumlamıstım, orya bakın lutfen

merhaba benim ruyami da yorumlarsaniz cok sevinirim.
ruyamda yataigimin uzerinde bir bebek var cok sirin tatlimi tatli gulumsuyor bana dogru.
bende diyorum bu bebek kimin .
sonra bebeigin yaninda telefon var yanyanalar.
telefonda sarjdaymis aniden telefondan bebege mavi bir isik geciyor bebeigi elektrik carpiyor.
daha sonra aradan 5 dakika geciyor bebek hicbirsey olmamis gibi bana gulumsuyor.
bu arada bebegin uzerinde mavi tulum vardi acik mavi.

hayir olsun insallah.
simdiden tesekkurlera.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba nesrincim yorumun icin cok tesekkur ederim bu aksam dun yaptigin yorumu dusunerek uykuya daldim arasinda sikip kaldigim iki sey ne olabilir acaba diye gordugum ruya su sekilde rica etsem yorumlayabilirmisin

ailemin yanindan ayri bi eve cikiyorum bir arkadasimla beraber anneme sahilden tutucagim evi gosteriyorum karsimda yuksek yesillikle bezenmis bir dagdan olusan bir ada var tutucagim ev o adanin en tepesindeymis gelgit oluyor ben anneme gosterirken
anne bak diyorum sular yukseldigi zaman denizkenarinda olucak evim sular cekildiginde de assagiya inip botla geciyosun karsiya diye anlatiyorum anneme
eski tip kano ya benzeyen bir botla geciyorum evime
esyalarimi tokalarimi falan yerlestiriyorum beyaz bi zemin uzerine sonra luks bir otel gibi olan binanin asansoruyle evden cikip rayli bi aracla adanin sahiline inip ayni kanoyla karsiya geciyorum
esimle beraber onun bir akrabasi nin evine yatili misafirlige gidiyoruz ev maraya benziyo icinde berrak sudan olusan bir havuz var ve havuzun icinde (sibirya kurduna benziyen) beyaz kurt kopekleri yuzuyo 2 yada 3 tane
neyse sonrasinda odalarimiza cekiliyoruz kimse girmesin diye kapiyi kilitliyorum
sabahina ise diger odalarda kiz yigenlerimdan bazilarini goruyorum yari ciplaklar

not: 3 gundur deniz ve su goruyorum ruyamda zaten bu simgeleri cok sik gorurum ruyalarimda ama bu uc gundur ruyalarim cok net ve her ayrintisini hatirlayarak uyaniyorum

Merhaba, muhtemelen ev sizi yormus, gun icinde evde neler yaptiginizi bir dusunun ya da ev icerisinde ki sizi yoran sey ne? rahatlamaya ihtiyaciniz var (adadan o yuzden tepeden ev aliyorsunuz) kimseye karismadan ve kimseninde size karisamiyacagi bir sakinlik ariyorsunuz, bu durumdan kurtulmanin en guzel yolu sadece ve sadace kendinizle ilgili, sizin seveceginiz seyler yapmaktan geciyor, sizin ruyanizi okurken yorgunluk hissettim ne kadar dogru bilemiyorum, is guc ya da bazi kisiler sizi yormus gibi geldi, bunuda paylasmak istedim, sevgiler

Back