Canım bu gece de rüyamda bizim eski eve gidiyorum dış kapı açık abime kızmaya başlıyorum niye böyle bıraktın diye.O da bana:Biz cennetteyiz diyor,ben de farkında değilim,çok seviniyorum ne mutlu bana öldüm cennete geldim diye.Yani ölmüşüz bilmiyorum,cennetteymişiz.Ama normal hayattı,ev her şey normaldi.Sonra bahçeyle uğraşıyorum.
Bir de bu rüyadan yaklaşık on yıl önce falan,aynı evde aynı yerde abimin çocukluğunu görmüştüm,kucağıma alıyorum,bizim evin dış kapıyı çalıyorum açan yok,çok sinirlenmiştim,sonra arkamdan bir ses bana ,şimdi içeri girmek için can atıyorsun ama gün gelecek umurunda olmayacak demişti.Ya şimdi dön huzura er ya da içeri gir sonsuza dek azap çek dedi,ben de geri dönüp siyah bir silüetin içinden geçmiştim,sonra ruhumun bedenimden çıktığını hissettim,yataktayım ve kendi kendime allah ölüyorum sabah annemler niye öldü bu kız diye düşünecekler diyorum.Sonra uyandım.Ama ruhum gerçekten çıkıyor gibiydi.Bu iki rüya çok bağlantılı geldi bana.Yorumlarsanız çok çok sevinirim..