ruya yorumluyorum

nesrin çoooook teşekkürler yorumların için saolasın
içimi ferahlatın a.s.

Merhaba, ruyalarimizin hicbirisi sacma degildir ve herbirinden cikaracagimiz sonuclar vardir, ruyalara inanmak farkindaliklarimizi arttirir, ruyanizda uzun zamandir beklediginiz ve artik umiidi kestiginiz guzel gelismeler olacak, sevgiler

Yarın aşılamam var umarım güzel sonuçlar alırım tekrar çok teşekkür ederim.

selam dün gece rüyamda doğum yaptım çocuk tersten doğdu önce bacakları çıktı . cinsiyetini hatırlamıyorum ama.( not : hamile değilim ) birde yakutlu elmaslı küpe takmak ne demek teşekkürler.

slm canım bide benim rüyamı yorumla ne olurrrrrrrrrrrrrrrr rüyamda kendimi gelinlik giymiş olarak görüyorum bu arada ben evliyim sonra evimizin önündeyim babamı bekliyorum babam arabasıyla geliyo beni alıyor giderken camdan dışarıya bakıyorum bütün kızların üzerinde gelinlik var ama hepsi telaşlı bir şekilde koşuyorlar sonra iniyorum arabadan yolun kenarında bir tabak tabağın içinde su var o suyun içine öldürdüğüm sineği atıyorum anneannem yanıma geliyo o ne diyo dokunma öldürdüm sineği diyorum yorumunu bekliyorum canım

arkadaslar cok agladim bu gece ruyamin ilk hatirladim yeri hickira kickira aglamala baslamis olmasiydi nedeninide bilmiyorumama sonrasinda ruyamda bir bebek gordum nasil guzel bi oglan cocugu anlatamam kimin bilmiyorum ama ben bakiyorum benim cocugummus gibi hemde
bi ara kucagimdan yokoluyo ariyorum tariyorum oglani sonra bi ucakta goruyorum kendimi ucak dusmak uzere kocama sariliyorum denize iniyo ucak dalgali denizde esime sarila sarila cikiyoruz sonrada ucagin enkazina gidiyoruz herkez sapasaglam gidip su iciyorum bende hostes mutfagindan garip bi ruyaydi yaa
ama o bebis cok guzeldi yaa 1 ay icinde ikinci kez erkek bebek goruyorum ruyamda

ayrica ben ruyamda cok fazla defa deniz goruyorum deniz ve ev ruyamda encok gordugum nesneler
ruyama yorum yapabilecek kimse varmi?

rüyalarda gerçekte tuvaletin olmadığı halde sürekli tuvalet görmek ne demek acaba şimdi diyiceksinizki rüyanızı anlatın ama değişik şekillerde değişik rüyalarda hep tuvalet

canımcım benim değil ama yengem görmüş yorumlarsan çok sevinirim çünkü anneciğimle ilgili..yengem annemi görmüş ve annem yengeme ben hacıya gidiyorum pasta börek yapalım gelen gidene veririz demiş...(annem vefat etti bu arada)şimdiden yorumun için çok teşekkürler

merhabalar,
rüyamda eski szölümün annesi beni aradı sesi çok kötüydü. eski sözlüm bi kız için şehirdışına gitmiş hatta ona yüzük alıp gitmiş, ama orda kızın kocası varmış, yani kız evliymiş. eski sözlümün başı belaya girmiş, hapisteymiş galiba. annesi de bana sen ve arkadaşların yardımcı olur musunuz lütfen diyodu.
bu rüyamın yorumunu yapabilir misiniz nesrin? çok teşekkürler

tekrar merhaba nesrin 77 :)))))))

dün akşam rüyamda pazar gibi bir yerdeyim.. tanıdığım birisi (adı sibel) bana gördüğü rüyasını anlattı rüyamda :))) tanıdığımız ortak birisi var.. bir hocamız(ayfer) .. onun nette kocasını aldatırken yakaladığını söyledi.. ve daha sonra yine o hocayı tanıyan başka biriside(sevgi) aynı şekilde rüyasında hocanın kocasını aldattığını görmüş.. bende ''sizin rüyalarınız demek ki olduğu gibi çıkıyor, benim hep tersine çıkar'' diyerek onlara inanıyorum.
sonra yine o çarşı pazar gibi biryerde kendimi tekerlekli sandalyede otururken gördüm ve birden kalkıp o tekerlekli sandalyeyi sürdüm.. çok ilginçti..
çok merak ediyorum bu rüyamın yorumunu.. daha unuttuğum çok şey var ama kendi rüyamda başkasının bana rüyasını anlatması çok ilginçti. ilk defa böyle bir rüya gördüm...ve iki görülen rüyada aynı..
hele ki; tekerlekli sandalye rüyası beni biraz üzdü doğruyu söylemek gerekirse ((
neyse yorumunuzu heyecanla bekliyorum..

Son düzenleme:
Kardeşim şu an şokta, o kadar şaşırdıki yorumunuza bu kadar olur diyor:) ben başka bir rüyamı anlatacağım eski bir rüyam ; rüyamda vefat eden eski sevgilimi görüyorum,hamam taşına yüzükoyun uzanmış,sırtını keseliyordum, benimle hiç konuşmuyordu yüz üstü yattığı için yüzünüde göremiyorum ama ona o kadar özlemle dokunuyorum ve yıkıyorumki lütfen konuş diyorum konuşmuyor, sevgi ile yıkıyorum onu, bu rüyayı gördüğümde o yeni vefat etmişti ve ben çok üzgündüm..Tekrar tşkler..Bu rüya hepsinden önemli benim için..

nesrincim merhaba rüyam şöyle; annem hiç yüzme bilmez bi havuz var annem cok güzel yüzüyor sora havuzun içinde halka şeklinde balıklar var birden havuzun suyu ceklildi balıkların hepsi öldü sadece bir tane kırmızı gibi bi balık var ama canlı gibiydi rüyam bu canım

hah, aklıma gelmişken diğer rüyamıda yazayım dedim... :)))
ama biraz saçma :1rolleyes:

kadınlar günüm varmış...
fakat ben o gün olduğunu bilmiyormuşum..
ne temizlik ne ikram hiç birşey yapmamışım.. misafirlerde gelmeye başlamış..
onlar geldikçe ben telaş yaptım.. ablam da yanımda... unuttunmu misafirlerin geleceğini diye soruyor, ne yediricez şimdi diyor.. bende yaparım şimdi diyorum ama yapmam imkansız.. 1 ev insan var.. heryerde misafir.. kadınlar gülüp duruyorlar yüzüme.. ben de pasta yapacaktım börek yapacaktım, hay allah nasıl unuturum bugün günümün olduğunu diye diye üzüp tükettim kendimi.. sonra gelen misafirlerin bana şaka yaptığını öğreniyorum ve içim acayip bir şekilde rahatlıyor..

merhaba,
rüyamda esim arabamizi satmis ama sonra geri almis
ben esim ve kayinvalidem arabaya binip gidiyoruz bu arada arabayi esim kullaniyor
ne anlama geldigini merak ediyorum simdiden tesekkürler

Merhaba,ben rüyamda bulanık suda cep telefonumu bulmaya çalışıyorum,gerisini hatırlamıyorum. Yorumunu bekliyorum canım.

slmlar canim ... ben ruyamda olmus arkadasimi gordum oleli 3 ay oldu daha 27 yasindaydi ve ben ruyamda gordum bana bir gunes gozlugu verdi birde yesillik ten salata yapiyorduk ama uzgundu

nesrin merhaba canım...
rüyamda eşimi görüyorum.ben arkadaşlarla alışverişe çıkmışız.hep çocuk mağazalrına gidiyoruz.ben alışveriş yaparken güya eşimle sevgiliymişiz.eşim eski sevgilisine geri dönmüş.nasıl aplıyorum hıçkıra hıçkıra.kayınvalidemi görüyorum ama oda şimdiki değil farklı biri yani.ban üzülme diyor ama çok fazla teselli etmiyor.kayınpederimde eşime daha baştan sorun yaşıyorsanız zorlama dilediğin gibi yaşa demiş öyle diyor kayınvalidem bana.nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum.daha sonra eşim geliyor mağazaya.traş olmamış bakımsız bir şekilde ağzında sakız kulağınada gemi şeklinde bir küpe vardı.hemen koştum ona neden böyle olduğunu falan sordum benimle nasıl rahat konuştu beni istemediğini söyledi.çok üzgündüm uyandığımda bile etkisindeydim.

selam dün gece rüyamda doğum yaptım çocuk tersten doğdu önce bacakları çıktı . cinsiyetini hatırlamıyorum ama.( not : hamile değilim ) birde yakutlu elmaslı küpe takmak ne demek teşekkürler.

Merhaba, yasaminizda aslinda guzel isler yapiyor kendinize ve cevrenize yararli oluyorsunuz fakat sizin dusuncelerinizde ya da bilincaltinda islerinizin ters gittigi , sanssiz oldugunuza dair dusunceler var, hatta bazi islere nasilsa olmaz diye baslamamis ya da baslamiyacak bile olabilirsiniz, bunu yapmayin lutfen yaraticiliginizi kullanin, her sabah uyandiginizda sansimi kabul ediyorum diyerek gune baslayin, sevgiler

Merhaba, yasaminizda annenizden ya da anneannenizden aldiginiz bazi yonleriniz var, bunlari bulup iyilestirmeniz gerekiyor, bunun sonucunda guzel yeni baslangiclara adim atabilirsiniz, sevgiler

Merhaba, hepimizin hayata gelisinde bir amac var, ne yazik ki su an yaptiginiz seyler sizi tatmin etmiyor, bu hayat amacinizi bulup hayata gecirirseniz huzur ve mutlulugunuz katlanarak artacak ve hem kendinize hemde baskalarina yardim etmenin huzurunu yakalayacaksiniz,ruyanizda artik bunu kesfetmenizin gerekliligi mesaji gonderilmis, size bunu icinin oneride bulunabilirim, gece yatmadan once beyninizi rahatlatin, duanizi edin ve " hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" ya da "hayat amacim icin ne yapmam gerekiyor" deyin lutfen bunu kalben ve beynen hissederek yapin, sonra eger ruya gorurseniz tekrar gorusuruz bunu 1 hafta boyunca yapabilirsiniz, sevgiler

rüyalarda gerçekte tuvaletin olmadığı halde sürekli tuvalet görmek ne demek acaba şimdi diyiceksinizki rüyanızı anlatın ama değişik şekillerde değişik rüyalarda hep tuvalet

a.s sizin de yorumunuzu yapmak isterim fakat ruyada hicbir gidisat, hicbir his, sembol, renk, isim, sayi, yoksa inanin yorum yapamiyorum,ozellikle ruyai goren kisinin ruyadaki hisleri cok onemli, yanlis olacagini bile bile de bunu yapmak istemiyorum, inanin buradaki tek amacim ruyalar araciligiyla kisilere gelmis mesajlari onlara soylemek ve herkesin hayatindaki farkindaliklari arttirmak, sadece bir tanesini bile anlatsaniz yorumlayabilirim, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…