• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

bende eski sevgilimle msnde konuştum sonra rüyamda onun olduğu yere gittim gerisini hatrlamıyorum ama pek iyi şeyler konuşmadık gibi rüyada eski sevgili görmek iyi değil diyorlar yorumlarsanız sevinirim pek bişy yazmadım ama

Merhaba, evet ruyanizda pek detay yok ve yapacagim yorum yanlis olabilir, ancak sunu soyliyeyim lutfen o ruya kitaplarina bakmayin o kitaplardaki yorumlar felaket habercisi, oysa ki ruyalarimiz tanrisal kaynaklidir ve birseyler yapmamiz icin mesajlar icerir, ruyaniz icin sadece olasiligi yazabilirim, kirgin ayrildiysaniz kafanizda onu affetmeniz gerekiyor olabilir, cunku hayatimizda ki en ufacik kirginlik bile yasam yolunda ilerlemememize neden olabilir, sevgiler

merhaba nesrin hn..
ben rüyamda elbise diktircekmişim önce siyah bir elbise diktirdim vücudumu saran sade güzel bir elbiseydi hoşuma gitti sonrada kırmızı bir kumaş baktım kibar bir deseni vardı o kumaştanda diktirmek istedim hatırladıım bunlar başka şeylerde vardıda hatırlamıyorum.. yorumluyabilirseni sevinirim...
teşekkürler...

Merhaba, hayatinizda bazi olumsuzluk dediginiz seyleri uzerinize almissiniz fakat kirmizi renk guctur, yani artik bu olumsuzluklari uzerinizden atacak gucu kendinizde kesfetmissiniz, guc sizde eyleme gecmeniz gerekiyor, sevgiler

merhaba!a.s.bende rüyamı paylaşmak istedim yorumlarsanız şimdiden teşekkürler!
rüyamda herkesin karşı çıkmasına rağmen baleye başlıyorum fisfisfisailemden kimse destek olmuyor!eşimin babası hariç o bana manevi olarak destek çıkıyor!maddi olarak çok kötü durumdayım ama pes etmiyorum!evli olup olmadığımızı bilmiyorum ama eşimde yanımda!birde bir kişi daha var beni telefonla arıyor sürekli CADIARZUben önce kadın olduğunu sanıyorum ama daha sonra bana aşık olan bir erkek olduğunu öğreniyorum ve görüşmek istemiyorum!görüşmesemde nedense o da bana destek ama sadece hisleriyle! benden aldığı bir buz kalıbı var el şeklinde arada onu buzluktan çıkarıp sıkı sıkı tutuyor buz yavaş yavaş eriyor!
neyse ben kısa sürede bale öğretmeni oluyorum ama yalnız başıma kalıyorum:1no2: yanımda sonra eşim beliriyor bir odadayız sadece oturduğumuz yatak var evde başka hiçbirşey yok!ben zamanla olacak diyorum!gerisini hatırlamıyorum ama çok ilginç geldi paylaşmak istedim!...

Merhaba, yasaminizda ya icinizde kalan bir yetenek ya da yapmayi hep istediginiz fakat cevrenin etkisiyle bir turlu hayata geciremediginiz bir yetenegeniz olabilir, baleyle alakaniz nedir bu bale bile olabilir????? hayatinizda ki erkeklerin daha anlayisli oldugunu dusunuyorsunuz. Bilincaltinizda eger basarili olursam yalniz kalirim dusuncesi var, sakin bir ortamda dusunun eger basarili olrsaniz neyi kaybedeceginizi dusunuyorsunuz ya da eger basarili olursaniz nelere ya da kimlere vakit ayiramiyacaginizi dusunuyorsunuz, bunlar hayatinida engel oluyor ve bunlari asmaniz gerekiyor, "Basarili olursam guvende olurum" gibi bir cumleyi tekrar tekrar soyleyerek bilincaltiniza olumlu mesajlar verebilirsiniz, sevgiler

nesrincim canım ne olur banada bişeyler söyle... ben sana kısaca olayı özetleyeyim.. ve rüyalarımı anlatayım ne olur diyorum ya..

olay ;3 sene önce benimle olmak isteyen bi cocuk vardı okulda bi kac kere dısarı cıktık sonra olmayacagını söyledim noktaladık.. sonra ben sevgilimle birlikte olmaya basladım. sonra oda baska bir kızla cıktı aynı okuldan.. kız beni nerede görse millete gösteriyo benim hakkımda konusuyor. bana hava atmaya falan calısıyor.. hep gözleri bende.. ama yakın aman önce o cocukla ayrıldılar.

rüya; sürekli olarak o kızı rüyamda görüyorum.. bazen benden özür diliyor.. bazen benle arkadas olmak istiyor.. öncelikle birisinde kızın sacları cok uzamıs beyaz bişeyler giymiş ve arkadaslarıyla oturuyordu. bende sigara içmek istiyomusum ama sigaram yokmus. "gel tatlım ben sana sigara veririm" diyo.. bende alıyorum karsılıklı birbirimie bakıp konusuyoruz.. bir digerinde benden yalvarırcasına özür diliyo.. ben ona hiç bakmıyorum bişey söylemiyorum. o sürekli arkadas olalım konusalım kusura bakma özür dilerim falan diyo ve üstünde siyah biseyler vardı.. bir digerinde ise ayrıldıgı cocuk bana bi duvarda onla gecen zamanımıza dair fotograflar gösteriyor ve buda bize bakıp gülüyordu..

ve suan okulda kızı ne zaman görsem gözleri benim üstümde. ben bakmasamda o bana bakıyor. beni arkadaslarına gösteriyor.

merhaba rüyamda annemin üst katında oturan komşu kadının bebeği olmuş kızmı erkekmi bilmiyorum
(45-50 yaşlarında ve hiç çocuğu olmadı) onu sallıyodu bende şaşırıyorum aaa nezaman oldu bunca seneden sonra diye..sonra müzik sesi vardı iş yerinden 3-4 arkadaşım halay çekiyodu..

biraz saçma bir rüya ama rica etsem yorumlayabilirmisin Çok teşekkür ederim.

merhabalar benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. ben rüyayı yeni görmedim rüyayı göreli çok oldu ama hala çok etkisindeyim rüyamda ölmüşüm mahkeme salonu gibi biryerdeyim ilk peygamberden son peygambere kadar hepsi sırayla oturuyo tam ortada allah (c.c) var ama fotoğraf gibi bir görünüp bir kayboluyor ben hz. ademe gidip diz çöküp cennete gitmeyi istediğimi söylüyorum oda beni ondan sonraki peygambere gönderiyor ve böylece son peygamberimiz hz. muhammete kadar geldim onun önüne gelincede eğilip cennete gitmek istediğimi söylüyorum oda allah(cc) a söylüyor hemen cennetin kapısı açılıyor ben tam girmek üzereyken şehitler kapısını görüyorum ve şehitler kapısında gitmek istediğimi söylüyorum çok ısrar ediyorum ve şehitler kapısı açılıyor tam içeri girecekken uyandım ve burüyayı bir çok kişiye anlattım ve 1yıl hiç rüya görmedim bunun anlamı ney acaba yorum yaparsanız çok sevinirim

Merhaba, ruyalarda ölüm degisimdir, peygamberlerimizin gucunu varligini hissetmek sizin icin cok hayirli, gercek yasamda bir degisim istiyor olabilirsiniz, cehennem kendimizi yenilememek ve cehennem tekrarlardan olusur, cennette cehenemde bu dunyada ve siz cenneti secmissiniz, bu dunyada cennette olmak icin kendinizi mutlu edecek bir eylemde bulunmaniz gerekiyor, ne yaparsaniz mutlu olursunuz, bunu kesfedip hayata gecirmek sizin hayriniza olacak, sevgiler

merhaba nesrin hanim..
yorumlamanizi istedigim 2 rüyam var
dünkü ve bugün gördügüm rüyalar..
öncelikle dünkü rüyami anlatayim..
ben matbaada calisiyorum, rüyamda da güyya is yerine gitmisim
ve oraya uzun zamandir gitmedigim icin cok özlemisim (bundan bir gün önce
eski okulumdan arkadasimla konusmustum okulu filan özledim diye ) neyse is yerindeyim..
is yerini gezerken, bi kiz arkadasimda is yerinde, ve bana karne notlarindan bahsediyordu,
cok iyi notlari oldugunu söyledi, orda annemde vardi, annemde bu arkadasimi cok sevdigini,
ve karnesinin böyle iyi olmasina cok sevindigini söyledi, ayni sekilde bende ve tebrik ettim..
daha sonra arkadasim baktim, beyaz bir salincaga bindi, hafiften ayaklari yere degerken sallandi..
bende is yerini gezmeye devam ediyordum, birden baktim önüm ve arka tarafim makinelerle kaplandi..
oda büyüklügünde bi boslukta kapali kaldim.. ama karanlik degildi.. makineler calistigi icin birden
her taraf toz icinde kaldi, havadan toz yagiyordu..kar yagar ya aynen o sekil ama bej renginde diyebilirim.sonra bir anda sag taraftaki makinelerin oldugu yerden bir kiz cikti, bilseydim burda oldugunu
kapatmazdim ama makineyi durduramam dedi, ama birazdan biter dedi, neyse acti ve ciktim sonra..

Merhaba, son zamanlar biraz fazla sorumluluk almis olabilirsiniz, kendinizi biraz bu donemler cevreye ya da sosyal hayata biraz kapatmissiniz, ve ruyanizdaki mesaj hayati keyifle yasamanizin size iyi gelecegi, ne is yapiyorsaniz yapin keyif almaya calisin, eger yaptiginiz isten keyif almiyorsaniz sakin bir beyinle dusunup nelerden keyif alacaginizi bulmaya calisin, sevgiler

Gelelim bugünkü rüyama..
ablamla beraber alisverise gitmek icin araba yoldayiz...
otobandayiz galiba.. arabanin bir uzun fari yanmiyor oda benim tarafimdaki,
bende alip elimde el fenerimi, veya cep telefonummuydu bilmiyorum, onu icerden cama dogru asagiya
dogru tutuyorumki isik olsun ve ablam yolu görsün cünkü aksamdi, ve isigi tutugum an,
sanki iki far yaniyor gibi oldu..
neyse sonra devam ederken, otobandan cikmistik, bi baktik yolun sag tarafinda askerler..
hepsinin üstünde yesil asker elbisesi, sade yesildir burdaki asker elbiseleri (yurtdisindayim biliyosunuz)
hepsi ciddi ve sessiz bir sekilde arkalarinda cantalari filan yürüyorlar..
daha sonra bir dükkanin park yerine girmek isterken, bi bakiyoruz yerdede askerler var,
ve yer cimendi, ablam yinede o park yerine girmekte israrli, bense abla dur ezeceksin onlari diyorum
cünkü hepsi yere uzanmis bir sekildeler.. ablamda ya bisey olmaz deyip biraz giriyor parka..
bense dur diyorum ama ablamin o askerlerin ellerini filan ezdigini hissediyorum ancak askerlerden
cit yok.. hic biri aci filan cekmiyor.. daha sonra ablam bos bir yere dogru giderken bi bakiyorum
yerde yatan bir asker ellerini acmis allaha dua ediyor.. bende ablama, abla bak bu türk asker
lütfen dikkat et, bak dua ediyor onu sakin ezme diyorum.. ablamsa sadece üstünden geciyor
ve askere bisey olmuyor.. güyya tüm ülkeyi buranin askerleriyle donatmislar.. cünkü her an
ülkeye düsmanlar girebilir ve savas cikabilir diye.. cok degisik bir rüyaydi..
yorumlarsaniz cok sevinirim.. tesekkürler..

Hayatinizda kontrolu bi baskasina vermisiniz, hayati kendi istek ve arzunuza gore yasiyamiyorsunuz, icinizde hep bir otokontrol var acaba acaba deyip kendinize sinirlar cizdiginiz, ruyaniz size hayati esnek yasamaniz gerektigini soyluyor, sevgiler

canım benim rüyam kısa ve öz ...
Rüyamda iş yerindeyim ve şefim bana önemli bir misafir geleceği için beni seçtiğini ,gidip karşılamamı söylüyor..asansöre binip aşağı iniyroum ;kırmızı bir halıdan bana doğru Rahşan Ecevit geliyor..:1shok: asansöre binice benim saçımı okşayıp gülümsüyor ve birşeyler mırıldanıyor (tam hatırlamıorum)..çok etkilenmiştim ..nedir acaba yorumu? teşekkür ederim

Merhaba, hayatiniza gucu katmaniz gerekiyor, sizi ne guclu hissettirecek ve ne yaparsaniz gucu elinizde hissedeceksiniz, bunlari dusunup hayata gecirin, Rahsan Ecevit denildiginde akliniza gelen olumlu ve olumsuz dusunceleri bir kagida listeleyip, olumlu olanlari hayatiniza gecirip olumsuz olanlari hayatinizdan cikarin, bu size cok iyi gelecek, sevgiler

rüyamda kardeşim eşi ile beraber ev bakmaya gidiyoruz. Emlakçı ve kadın yardımcısı bizi bir eve goturuyor. İçerideki odada kardeşimi ve eşini iğne ile uyutmuslar. Emlakçı adam kadın yardımcısına beni de uyutmasını soyluyor. kadının elinde dikiş iğnesi görüyorum. Elinden tutup iğneyi hafifçe ona batırıyorum. kıyamıyorum. pencere goruyorum. ineyi pencereden atıyorum

Merhaba, ruyanizda guvensizlik duygusu hakim, cevrenizde ki bazi kislerle guven sorunu yasiyor olabilirsiniz, bu duygudan kurtuldugunuz takdirde o igneyi disari atip, ruyanizdaki pencereden aydinliga bakabilirsiniz, hayata guveniyorum diyerek altbilincinize bu olumlu mesaji verebilirsiniz, sevgiler

Acayip bi ruya gordum. Hala etkisindeyim:uhm:..
Ruyamda evli oluyorum.. Evlendigim kisiyle arabanin yaninda beklerken 2 tane adam geliyo. Tanimiyoruz ama adamlari. Yani kotu birilerine benziyo.
Sonra bunlar pesimizi birakmiyo. Eve geliyolar.
Ben dus almak icin banyoya giriyorum. Kapiyida kitliyorum. Sonra orda vefat ediyorum.
Hemen anneme gidiyorum öldügümü haber vermek icin.
Neyse annemle eve gelirken elini tutuyorum. Anne cok seviyorum seni filan diyorum.
Sonra annemle cok yuksek, dik, beyaz tas bi merdivenden iniyoruz. Kaya gibi ama kayalar merdiven olmus..
Eve geliyoruz yengemgil ve bi kac kisi daha geliyo.
Soyluyorum onlara öldügümü. O 2 adam olmasaydi evde banyonun kapisini kitlemiycektim. Ölmeyecektim de diyorum onlara..
Evden iceri bakiyorum bi kopek oluyo. Elleri ayaklari beyaz bezle sarilmis.
Bi cesit ruh gibi. Etrafinda da bi suru kalabalik. Esim onu ben saniyo. Yani kopegi..
Tam hatirlamiyorum ama boyleydi sanirim..

Bide erkek arkadasimla ayri ulkelerdeyiz suan.
Ruyamda bulusmusuz onunla. Bi bankta oturuyoruz. Sariliyoruz birbirimize..
Ozlem gideriyoruz..

Yorumlarini bekliyorum canim...

Merhaba, ruyaniz cok cok guzel, tum semboller yeniliklerin habercisi, ruhsal olarak arinmaya ihtiyaciniz var yani kafanizi sakinlestirip temizlemeye ihtiyaciniz var, beyin olarak biraz yorulmussunuz, yeni degisimler icin iki erkekten yardim alabilirsiniz ya da 2 erkek sayesinde degisimi yakalayacaksiniz, sevgiler

Merhaba, ruyaniz cok cok guzel, tum semboller yeniliklerin habercisi, ruhsal olarak arinmaya ihtiyaciniz var yani kafanizi sakinlestirip temizlemeye ihtiyaciniz var, beyin olarak biraz yorulmussunuz, yeni degisimler icin iki erkekten yardim alabilirsiniz ya da 2 erkek sayesinde degisimi yakalayacaksiniz, sevgiler

Ayy insallah..
Ihtiyacim var gercekten kafami sakinlestirmeye, degisime..
Cok saol canim yorumun icina.s.

merhaba bende rüyamda çok ilginç bi rüya gördüm önce burdabi alışveriş mağazası var onun yollarını yapıyorlardı parke taş döşüyorlardı ben önceden onların altına kağıt para koymuşum 100 lira kimse bulmadan gidip onu alıyodum ve aynı yere evli olan kuzenim geliyordu merve fal baktıralım diyodu kabul etmiyodum snr o baktırmış kendisi normalde evli bana diyo ki merve fal baktırdım ben 6 mayısta sen 26 ağustosta evlencez.diyodu hayırdır inş.bakalım merak ettim bu tarihleri ne olacak..bide sen yorumlarsan çok sevinirim.teşekkürler şimdiden

Merhaba
zamaninda yaptiginiz calismalar karsilik bulmak uzere, birde bu tarihleri takviminize isaretleyip cikacak firsatlar icin o donem farkindaliklarinizi yuksek tutun lutfen, bu sayilarla hislerinize gore oynayin ve onlarida takvime isaretleyin, ornegin 6 + mayis(5)=11 gun sonrasi ya da yilin 11. ayina isaret korun 26+ agustos(8)=34 3+4=7 gun sonrasi ya da nisanin 7 si ya da temmuz gibi, bu sonuclardan size hangisi daha yakin samimi geliyorsa o gunlerde firsatlari kollayin, sevgiler

bende 3 gündür hep bebek emziriyorum.ilk 2 gün gördüğüm rüyada bi erkek bebeği emzirdiğimi gördüm.ama göğsümü vermeden azına hep süt fışkırıyor göğüslerimden ikisindede aynı.ama dün akşam gördüğüm rüyada eşimle oturuyorum bir anda gögüşlerimden cok yoğun sek,ilde süt geliyor yerler her yer süt oldu ama mümkünatı yok durmuyor.her yer süt hep sağ göğsümden kovalarca süt boşaldı.bunun anlamı nedir sizce hep üst üste göğüslerimden süt akmasının anlamı nedir ki?şimdiden teşekkürler sevgiyle kalın

Merhaba, eger bilincalti ruyasi degilse, yapmaniz gereken seyler artik harekete gecmenizi bekliyor, hatta siz harekete gecmeseniz artik disari cikmak icin patlamak uzereler, yapmaniz gereken her ne ise bunu bulup yaparsaniz sizi hem hayatinizda mutlu edip hemde ruhsal buyume katacak, sevgiler

merhaba nesrin hanım,
ben dermanın arkadaşıyım.rica etsem benimde rüyamı yorumlarmısınız.

ben rüyamda tanıdığım bir erkekle denizde yüzdüğümü gördüm. ama deniz soğuktu ve ben yüzmekten korkuyordum. bide deniz sığdı. ama yinede yüzdük.
birde ben deniz rüyaları çok görüyorum.

son olarakta rüyada işemek ne anlama gelir. ben rüyamda çok işerim.
açıklarsanız çok sevindirik olucam. ,,,
şimdiden teşekkürler.

Merhaba, yasaminizda yeni birseyle baslamaktan cekiniyorsunuz bu sizi biraz urkutuyor, hep tanisik limanda kalmak size guven veriyor fakat ruhsal gelisiminiz icin yeniliklere acik olmaniz lazim, diger ruyanizda ise duydugunuz bir sıkıntıdan kurtulmaya ve rahatlamaya calisiyorsunuz, aslinda diger ruyanizla baglantili, yeni bir seyler yaparak bu rahatligi elde edebilirsiniz, sevgiler

Merhaba...
Bende yazmak istedim...
Ama benim gördüğüm değil...Son zamanlarda etrafımdaki insanlar beni rüyalarında hamile olarak görüyorlar...Ve çok sık olmaya başladı..Çok sıkıldım bu durumdan artık..Bu ne anlama geliyor onu öğrenmek istedim..
Yorumunuz için şimdiden teşekkürler...

Merhaba, her ruya yorumu ruyayi goren kisiyle alakalidir yani o kisilerin sizi gormesi ruyanin sizinle baglantisi oldugunu gostermez, o kisilerin ruyalarinda ise disari cikarmalari, yapmalari gereken eylemler var bunlari yapmalari, hayata gecirmeleri gerekiyor, sevgiler

Mrb "rüyamda annemle bir yolculuğa çıkıyoruz sanki kampa gidiyoruz yeşillik bir orman be bungolov tarzı evler var ve çoğunluğu genç insanlar, bazı yerlerde gruptan kopuyoruz yetişemiyoruz araç bulamıyoruz, bi minübüse biniyoruz alelacele ve doğru yerde inip inmediğimizi bile bilmeden iniyoruz, bakıyoruz kamp klübeleri var seviniyorum, orda hoşlandığım birini görüp konuşuyorum ama anneme yakalanmaktan ödüm kopuyor derken anneme yakalanıyorum, ama ölesiye korkuyorum anneme yakalanmaktan..yakalandıktans sonrası net değil.. üzerim de ki etkisi çok büyüktü yorumlarsanız sevinirim tşk ler emeğinize..

Merhaba, zihnen beynen rahatlamaya ihtiyaciniz var, bir durun ve dusunun, hic hareket etmeden kendinize zaman ayirin, buna ihtiyaciniz var cunku surekli bir kovalamaca seklinde yasiyorsunuz, annenize bagli degilde bagimlilik soz konusu olabilir, annenizden lutfen zihninizde ozgurlesin, bu ondan ayrilmak degil ama kendi fikirlerinile korkusuzca karar vermeyi ogrenmeniz lazim, yani fikirsel olarak ozgurlesmeniz gerekiyor, sevgiler

selamlar,

dün gece garip bi rüya gördüm, düşündükçe etkileniyorum,

ben normalde çok rüya görmem, görsemde hatırlamam, ama bu beni baya etkiledi,
şimdi rüyamda bir evcil hayvan var sürekli omzumda taşıyorum, çarşıya falan götürüyorum, hayvan da benim değil bi arkadaşımınmış, ama hep ben ilgileniyorum, çok seviyorum, böyle bebek sever gibi, hayvan tanımsız bi hayvan, böyle küçük bi kürk gibi bişey, omzumda sürekli hareket edip duruyo, arada bir düşüyo falan, ben yumuşacık diye böyle başımın kenarıyla falan seviyorum onu hep,

sonra biyerde böyle masanın üstüne koyuyoruz, arkadaşım diyoki ölmüş, vurgun yemiş diyo, ordan birileri de bunun kürkü kıymetli olur diye saçmalıyo falan böyle tuhaf bi rüyaydı...

bilmiyorum neden böyle bir rüya gördüm ama çok tuhaftı ya fisfisfis

Son düzenleme:
mrb nesrin hn..

bu gece rüyamda yolda yürüyorum üstümde renki bir bluz var pastel tonlarında....
karşıdan 3-5 tane çingene geliyo üstümdekini istiyolar onu bize ver diyolar bluzumu istiyolar
bende veremem size verirsem çıplak kalırım nasıl giderim diyorum bu şekilde ikna ediyorum onları
onlarda bırakıyolar beni korkarak eve geliyorum anlatıyorum evdekilere abime anlatıyorum süreklide arkama bakıyorum geliyolarmı diye...net olarak bunları hatırlıyorum ama rüyamda başka şeyler de oluyo
böyle garip bir rüya
yorumlarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler....

Back