Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ruyalarimizin hicbirisi sacma degildir ve herbirinden cikaracagimiz sonuclar vardir, ruyalara inanmak farkindaliklarimizi arttirir, ruyanizda uzun zamandir beklediginiz ve artik umiidi kestiginiz guzel gelismeler olacak, sevgiler
selam dün gece rüyamda doğum yaptım çocuk tersten doğdu önce bacakları çıktı . cinsiyetini hatırlamıyorum ama.( not : hamile değilim ) birde yakutlu elmaslı küpe takmak ne demek teşekkürler.
slm canım bide benim rüyamı yorumla ne olurrrrrrrrrrrrrrrr rüyamda kendimi gelinlik giymiş olarak görüyorum bu arada ben evliyim sonra evimizin önündeyim babamı bekliyorum babam arabasıyla geliyo beni alıyor giderken camdan dışarıya bakıyorum bütün kızların üzerinde gelinlik var ama hepsi telaşlı bir şekilde koşuyorlar sonra iniyorum arabadan yolun kenarında bir tabak tabağın içinde su var o suyun içine öldürdüğüm sineği atıyorum anneannem yanıma geliyo o ne diyo dokunma öldürdüm sineği diyorum yorumunu bekliyorum canım
arkadaslar cok agladim bu gece ruyamin ilk hatirladim yeri hickira kickira aglamala baslamis olmasiydi nedeninide bilmiyorumama sonrasinda ruyamda bir bebek gordum nasil guzel bi oglan cocugu anlatamam kimin bilmiyorum ama ben bakiyorum benim cocugummus gibi hemde
bi ara kucagimdan yokoluyo ariyorum tariyorum oglani sonra bi ucakta goruyorum kendimi ucak dusmak uzere kocama sariliyorum denize iniyo ucak dalgali denizde esime sarila sarila cikiyoruz sonrada ucagin enkazina gidiyoruz herkez sapasaglam gidip su iciyorum bende hostes mutfagindan garip bi ruyaydi yaa
ama o bebis cok guzeldi yaa 1 ay icinde ikinci kez erkek bebek goruyorum ruyamda
ayrica ben ruyamda cok fazla defa deniz goruyorum deniz ve ev ruyamda encok gordugum nesneler
ruyama yorum yapabilecek kimse varmi?
rüyalarda gerçekte tuvaletin olmadığı halde sürekli tuvalet görmek ne demek acaba şimdi diyiceksinizki rüyanızı anlatın ama değişik şekillerde değişik rüyalarda hep tuvalet