• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

nesrincim merhaba rüyam şöyle; annem hiç yüzme bilmez bi havuz var annem cok güzel yüzüyor sora havuzun içinde halka şeklinde balıklar var birden havuzun suyu ceklildi balıkların hepsi öldü sadece bir tane kırmızı gibi bi balık var ama canlı gibiydi rüyam bu canım

Merhaba, yasaminizda olmasini beklemediginiz bir deneyim surpriz bir sekilde yasamis olabilirsiniz bunun sonucunda icinizde ki yasam enerjinizi biraz tuketmissiniz fakat bu tamamen kendi secminiz, fakat halaaa bir yerlerde icinizde canli kalmis guc var, bunu bulup cikartin lutfen, ruyanizin mesaji icinizde ki var olan gucu ortaya cikarmaniz, bu gucu cikartmak icinde sakin bir kafayla dusunup tum dusunceleri ozgur biraktiginizda cevap size gelecektir, sevgiler

hah, aklıma gelmişken diğer rüyamıda yazayım dedim... :)))
ama biraz saçma :1rolleyes:

kadınlar günüm varmış...
fakat ben o gün olduğunu bilmiyormuşum..
ne temizlik ne ikram hiç birşey yapmamışım.. misafirlerde gelmeye başlamış..
onlar geldikçe ben telaş yaptım.. ablam da yanımda... unuttunmu misafirlerin geleceğini diye soruyor, ne yediricez şimdi diyor.. bende yaparım şimdi diyorum ama yapmam imkansız.. 1 ev insan var.. heryerde misafir.. kadınlar gülüp duruyorlar yüzüme.. ben de pasta yapacaktım börek yapacaktım, hay allah nasıl unuturum bugün günümün olduğunu diye diye üzüp tükettim kendimi.. sonra gelen misafirlerin bana şaka yaptığını öğreniyorum ve içim acayip bir şekilde rahatlıyor..

Merhaba, ablanizin yaninda hissettiginiz bir duygu var, bunu kesfedip iyilestirin lutfen, bu onu daha iyi gormek olabilir, onun yaninda kendinizi baski altinda hissetmek olabilir, bu ona hesap verme mecburiyeti olabilir........ bunlar sadece ornek ama lutfen onun yaninda kendinizi nasil hissediyorsunuz ya da onunla iliskinize bir bakin, bunlar tamamen sizn dusunceniz, bu dusunceyi bulup tersini soyleyerek bilincaltiniza kodlayin lutfen, bu size ruhunuza iyi gelecek, sevgiler

merhaba,
rüyamda esim arabamizi satmis ama sonra geri almis
ben esim ve kayinvalidem arabaya binip gidiyoruz bu arada arabayi esim kullaniyor
ne anlama geldigini merak ediyorum simdiden tesekkürler

Merhaba, ruyanizda arabayi kim kullaniyordu, siz arabanin hangi yonunde oturuyordunuz, kayinvalideniz nerede oturuyordu, ruyada yonler cok onemlidir bunlari bilseydim daha net bir yorum yapabilirdim fakat su an sadece sunu soyleyebilirim eskiden gundemde olan ve bu gunlerde tekrar gundeme gelmis ya da gelecek olan bir konuda bu arabadaki uc kisi rol oynayacak, ama dedigim gibi diger bilgilerde varsa ruyanizda tekrar ruyayi gonderirseniz daha net bir yorum yapabilirim, sevgiler

Merhaba,ben rüyamda bulanık suda cep telefonumu bulmaya çalışıyorum,gerisini hatırlamıyorum. Yorumunu bekliyorum canım.

Merhaba, kafaniz iletisimsel konularda biraz karisik ya da net olmayabilir, yapmaniz gereken, aramaniz gereken yerler ya da kisiler varsa bunu hayata gecirin lutfen, sevgiler

eski evimizdeyim.balkonda bana sırtı dönük 3-4 yaşlarında küt saçlı bi kız çocuğu var...
sonra aşağı atlıyor...
merdivenlerden peşinden gidiyorum.aşağı inince üzerini örtmüşler öldü diyolar...üzerini açıyorum
saçını okşuyorum sonra canlanıyor kucağıma alıyorum sarılıyor bana...

bu arada rüyamda gördüğüm çocuk benim küçüklüğüme benziyor...
birkaçgündür etkisindeyim bu rüyanın hayır olsn inş

Merhaba, ruyanizda arabayi kim kullaniyordu, siz arabanin hangi yonunde oturuyordunuz, kayinvalideniz nerede oturuyordu, ruyada yonler cok onemlidir bunlari bilseydim daha net bir yorum yapabilirdim fakat su an sadece sunu soyleyebilirim eskiden gundemde olan ve bu gunlerde tekrar gundeme gelmis ya da gelecek olan bir konuda bu arabadaki uc kisi rol oynayacak, ama dedigim gibi diger bilgilerde varsa ruyanizda tekrar ruyayi gonderirseniz daha net bir yorum yapabilirim, sevgiler

arabayi esimin kullandigini ifade etmistim ama gözden kacmis demekki
arabayi esim kullaniyor ben yaninda oturuyorum kayinvalidem arkada yani esimin tam arkasinda oturuyordu cok tesekkür ederim tekrara.s.

yaa bende bugün uyandığımda bir rüya görmüştüm çokk mutlu uyanmıştım yaa acaba yorumlar mısınız... rüyamı tam hatırlamıyorum ama şöyleydi... ben sevgilimleydim birden üzarini kan olduğunu görüyordum(tam hatırlamıyorum ama sevgilimin üzerinde üniforma gibi bişey vardı subaylığa hazırlanıyor şu anda öyle bişey gördüm sanırım) nerden falan derken kan lekesi elime bakıyorum sağ baş parmağımın sol kısmı tırnakla etin olduğu kısım küçük derin bir yara görüyorum ama acı falan yokk hiçç hissetmiyorum nerden falan derken... arada ne oluyor bilmiyorum benim kına gecemin olduğunu görüyorum tarihi bir yerde ama elime kına yakılmıyor ama herkes orada resimler falanda çekiliyoruz ertesi gün oluyor okula gidiyorum kına gecesi var diye okulada gidemiyorum hocalarım soruyor ne oldu diye resimleri yüzüğümü gösteriyordum...anlamadım çokk karışık az saçma mı...kafamçokkarıştı

Günaydın Rüyamda eşimle şile'ye hiç tanımadığımız bir evde yalnız yaşayan yaşlı bir teyzeye gidiyoruz . eşi ölmüş ama çocukları var onlarda yanında değil. Güya bebek bakıcısıymış güleryüzlü. bana ne için geldiniz der gibi bakarken eşim sizle konuşacak diyorum.(aslında bebek bakması için gidiyormuşuz yalnız yaşadığı için evimizdede kalabilir diye konuşmaya gidiyoruz) sonra dışarı çıkıyorum çevre sakin ağaçlar var müstakil evler var ama hava güneşli değil ..sanki yağmur yağacak gibi kapalı...Kendimi sınıfta görüyorum en yakın kız arkadaşımda var erkek öğretmen ders anlatırken herkez önündeki not kağıtlarına notlar alıyor ama ben hiç not almıyorum bide şaşırıyorum aa siz notmu aldınız ben hiç almadım diye.
Yorumlayabilirmisin teşekkür ederim.

Mrb, bir arkadaşım rüyamda bir sürü kedi görüyor, bu arada kedi fobisi var arkadaşın, kedileri kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor kutular varmış onlara sıkıştıryor, çok korkuyor sizce bunun anlamı nedir?

Merhaba, bilincaltinizda sevgilinizin vefatindan dolayi sizi yuzustu birakip gittigini dusunmussunuz, bu tamamen bilincalti ruyasi, sevgilinizin vefatindan hemen sonra gormussunuz zaten boyle ruyalar cok normal, tamamen ozlem duygunuzdan kaynaklanmis, zor bir durum, fakat onun gittigi yerde tanrinin kucaginda huzurlu oldugunu dusunun lutfen, basiniz sag olsun, sevgiler

Çok teşekkür ederim, ağzınıza sağlık..

benim de rüyam var ve gerçekten merak ediyorum

sağ elimin yüzük parmağında bir tane kalın alyans, bir tanede tektaş yüzük var , ama kapalı bir bayan ve bayanın yüzünü hatırlıyorum hala ince tel gibi bir alyans takıyor bi parmakta tane yüzük oldu ve nasıl parlıyorlar ve ben uyandımm sonra bunu gerçekten merak ediyorum yorumlarsanız
şimdiden teşekkürler

slmlar canim ... ben ruyamda olmus arkadasimi gordum oleli 3 ay oldu daha 27 yasindaydi ve ben ruyamda gordum bana bir gunes gozlugu verdi birde yesillik ten salata yapiyorduk ama uzgundu

Merhaba, arada kendinizi korunmasiz ya da korunmaya ihtiyac duyuyor olabilirsiniz, ruyaniza gore kendinizi guclu hissetmenizin yolu yaraticiliginizi ortaya cikartmak olacak, ruyanizin anlam kazanmasi icin lutfen yorumu hayata gecirin ki hayatinizda ilerlemeler olsun ve farkindaliklariniz artsin, sevgiler

nesrin merhaba canım...
rüyamda eşimi görüyorum.ben arkadaşlarla alışverişe çıkmışız.hep çocuk mağazalrına gidiyoruz.ben alışveriş yaparken güya eşimle sevgiliymişiz.eşim eski sevgilisine geri dönmüş.nasıl aplıyorum hıçkıra hıçkıra.kayınvalidemi görüyorum ama oda şimdiki değil farklı biri yani.ban üzülme diyor ama çok fazla teselli etmiyor.kayınpederimde eşime daha baştan sorun yaşıyorsanız zorlama dilediğin gibi yaşa demiş öyle diyor kayınvalidem bana.nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum.daha sonra eşim geliyor mağazaya.traş olmamış bakımsız bir şekilde ağzında sakız kulağınada gemi şeklinde bir küpe vardı.hemen koştum ona neden böyle olduğunu falan sordum benimle nasıl rahat konuştu beni istemediğini söyledi.çok üzgündüm uyandığımda bile etkisindeydim.

Merhaba, yasmaniza bir bakin bazi konulari, yapmak istediginiz seyleri zorluyor olabilirsiniz, yapmak istediginiz seyler hayatinizda bi sekilde sonuclanmayinca kendinizi degersiz hissediyor olabilirsiniz, ruyanizda kayinpederiniz aslinda mesaji size cok guzel iletmis "zorlama diledigin gibi yasa" ruyanizin size mesaji su siralar bir isle ugrasmak yerine kendinize zaman ayirmaniz, ruyanizdaki gemi sembolu manevi yolculuk anlamindadir, bazi konulari , sizi zorlayan konulari birakin ve once kendinize yogunlasin, nelerden zevk alirsiniz, neleri yaparken mutlu olursunuz, bunlari kesfedip hayata gecirin lutfen, sevgiler

canım bitmeyecek sandığım çok uzun bi rüya gördüm uyuyup uyandım devam etti rüyam.Ama herzamanki gibi yine sadece bir sahnesi aklımda. Babam gelmiş yada biz gitmişiz hatırlamıyorum bazı tanıdık insanlarda var çevremizde. Babam çıkarıp para veriyor eşime oda sağol diyip alıyor. çok kızıyorum parayı sayıyorum 750 lira bi taraftanda söyleniyorum eşime sen nasıl alırsın, nasıl yok demezsin diye. (para sıkışıklığımız var buara acaba onumu gördüm rüyamda) ne olaki acep -tatlicadiarzu-

Merhaba, yasaminizda muhtememelen babanizdan aldiginiz istiyememe gibi bir durum soz konusu olabilir, "yardim ederim ama yardim istiyemem " diyor olabilirsiniz, ruyanizda kendinizi ifade etmeniz ve maddi- manevi her konuda acik olmaniz gerekiyor, hayatta surekli vermek karsi tarafi gucsuz kilar, surekli almakta kisiyi pasiflestirir dengeyi bulmaniz gerekiyor, ruyanizda ki sayilara dikkat edin, bunlar seceneklerdir bu tarihleri takviminize isaretleyin ve o donem tum firsatlara kendinizi acin, mayis ayinda para konusunda duzelme olabilir ya 7+5=12 yani aralik ayini da isaretleyin bu donemde firsatlar olabilir, bir de ruyayi gordukten 12 gun sonrasini isaretleyin o gunler alicilarinizi her zamankinden daha fazla acik tutun, ruya yorumunu kisi en iyi kendisi yapar, siz bu tarihlerden hangisini daha yakin hissediyorsaniz o gunlere yogunlasin lutfen, sevgiler

birinin yaptığı büyü yüzünden bazı kağıtlar üzerime yapışıyor.Ablamla birlikte felak nas okuyoruz ve bitiyor...Tamam gitti büyü diyorum

Çok etkiledi beni bu rüya:(

Merhaba, ruyanizda, yaptiginiz islerin sorumlulugunu almaniz gerektigini, bir basari ya da basarisizlik soz konusu oldugunda tum sorumluluk bendedir diyebilmeniz gerekiyor, ya da bir ise baslarken cevre kosullari, kisiler hicbir bahane tanimamaniz gerekiyor, sevgiler

cnm bnmde erkek arkadasım görmüş bana anlattı.rüyasında beni görmüş nişanlanıyormusuz ama benm yüzüm bellı değilmiş benle nişanlanıp başkasını sewiyormuş.bnm üstümde siyah bir elbise warmıs ayakkabım büyük gelmiş ayağıma.oyle işte merakdan açtlıyorum nasıl br rüya bu ya

Merhaba, erkek arkadasinizin sizinle ilgili bilincalti kafasina oturmamis seyleri var, birseylerden emin degil ve karamsar bakiyor olabilir,ya da basaka sorunlari size yansitiyor olabilir, her ruya bir amac icerir bu ruyada ise neden bu belirtilmis? mesaj su, erkek arkadasiniz kendinden emin olduktan sonra herseye kayitsiz sartsiz evet dedikten sonra yola cikin, bu ikiniz icinde en hayirlisi olacak, herseyi kafanizda netlestirip, sorunlar varsa cozup ondan sonra yeni birseylere baslayin, sevgiler

benim ryamıda yorumlarmısınız ben rüyamda dişlerim çürümüştü hatta o kadar kötüydükü diş etlerimde çörümüştü ağzımı açamıyordum üst dişlerim etleriyle beraber düşüyorodu ağzımı açınca fırçala düzelir dediler fırçaladıkça daha kötü oldu(: o kadar kötüydükü etlerim sarktı babama doktora götür dedim o sırada uyandımben bu rüya yüzünden üç kere uyandım her uyuyuşumda aynısını gördüm annem beynamaz rüyas dedi:)))

Merhaba, sunu merak ettim beynamaz ruyasi ne demeka.s ruyaniz cok cok guzel, hayatinizda koklesmis, kaliplasmis bazi dusuncelerinizden kurtulmaya baslamissiniz, doktora gitmek istemeniz artik iyilesmeyi kendiniz istiyorsunuz demektir, olumsuz ne dusunceniz varsa bunlardan kurtulun lutfen, sevgiler

slm ben çok sık ruya görüyorum .akşam gördüğümü anlatsam yorumlayabilirmisin?

biraz karışıktı .nişanlımı görüyorum arkadaşın evindeymişiz bana hediyeler almış bir tek parfüm hediyyesini hatırlıyorum pembe kutuda cecila almış içinden parfümün yanında 3 tane pembe ayıklı bardak ve tepsisi çıkıyor.arkadaşlarım hemen göz koyuyorlar bardaklara vermeem diyorum,sonra ordam kalkarken unutuyorum almayı ama. daha sonra arkadaşımın evinde bebeği olmuş görüyorum cinsiyetini hatırlamıyorum kucağıma alıp uyutmaya çalışıyorum.
ordan başka bi yere geçiyorum bu seferde kendimi otobuste görüyorum elimde kitaplar okula gidiyomuşum,okula girdiğimde yine aynı arkadaşımın resim albümünü veriyorlar elime al elbiselere bak belki gelinlik modeli bulursun diyolar.
daha sonra yine aynı arkadaşımın evinin sözde bahçesi varmış orda görüyorum kendimi arkadaşımda yanımda vişne mi desem kiraz mı desem öle bi ağaç varmış ,taneleri okadar büyükkü ceviz gibi . yiyoz beraber sonra ağzıma değişik bi tat geliyo tükürüyorum et çıkıyor ağzımdan o meyve ete dönüşmüş miğdem bulanıyor bırakıyıorum yemeği meyveden :-(

Merhaba, ruyaniz cok hos, tum semboller sevgi agirlikli, aradiginiz istediginiz sevgiyi yakalamissiniz hicbir sorun yok,, fakat sizin yapmaniz gereken bir sey daha var bunu yaptiginiz takdirde inanin sizden mutlusu yok, bu kendinizle ilgili bir yetenek olabilir, hayata gecirmeniz gereken bir konu bir arayis var, ruyaniz bunu bulmaya isaret ediyor eger farkinda oldugunuz bir sey ise gelistirmeniz gerekiyor, o zaman hayattan alacaginiz tad ve farkindaliklar katlanacak, sevgiler

selamlar herkeze
nesrincim dun soyledigini yaparak uydum
cok karisik ruyalar gordum uc bolum halinde
ilk once gordugum
3 arkadasmisiz biz digerleri tv de gordugum karakterler boyle bir binadayizbinanin 2 ci kati okulum 3. kati isyerimmis assagiya inip derse giriyorum yukari cikip isimle alakali seyleri yapiyorum saonra catiya cikip ordan cikmaya calisiyoruz cati penceresine cikiyoruz yanimdaki arkadas duvara tutunuyo bende atlayalim nolcak diyorum cok yuksek degil

atlayip atlamadigimi bilmiyorum ama ruyanin ikinci bolumune geciyorum
ikinci bolumde bi vapurdayim yanimda gorumcem var vapur bi adaya yanasiyo iskelenin hemen yaninda dokunabilicegim yakinlikta mercanlar goruyorum turkuaz yavruagzi mavi gibi parlak renklerde acaba alsakmi bunlardan diyorum ama kiyamiyorum dokunmaya gorumcem egilip dokunuyo onlara icimden bozuluyorum ben kiyamiyorum dokunmaya o hic acimiyo die
basimi kaldiriyorum adaya bakiyorum denizin kiyisindan tam tepeye kadar yem yesil hic bir bosluk yokki agac yada yaprak gorunmeyen

sonra ruyanin 3. bolumunde vapurdan inmisim boyle karanlik han gibi bir yere giriyorum (bu yeri daha oncede ruyamda gormustum) hanin icinde restoranlar kafeler var daha once ki ruyamda var olan bi yeri ariyorum ama ruyam daha onceki ruyanin onceki zamanindaymis ve o yer daha acilmamis mis onu farkediyorum.
onceki restoranin yerine gidiyorum icerisi karanlik denicek kadar los icerde seytan varmis ben dua ederek onu disari cikarmaya caliiyorum hizla cikiyo
daha sonrasi cok karisik bi otobusteyim ve boynuzlu biri kullaniyo arkasinda oturuyorum dua ediyorum ve kendi kendime sasiriyorum nie korkmuyorum die

canim cok karisik belki ama yorum yapabilirmisin :uhm:

Merhaba, yasamininda buyuk ihtimalle biryerlere yetismeye calisiyorsunuz, size yorumu daha aciklayici yazacagim 2. kat okul, 3. kat is yeri, bunlar arasinda gidip gelmissiniz, yasaminizda da oyle 2 yer arasinda sıkışıp gidip geliyorsunuz, 3. kat ise cati yani bu durumdan kurtulmaya, rahatlamaya nefes almaya calisiyorsunuz, ikinci ruyaniza gelince turkuaz rengi tanrisal kaynakli ve en ust noktada olan bir renktir, her yer yemyesil yani ne istiyorsaniz, ne size mutluluk verecekse onu yapin cunku tanri sizi destekliyor, son ruyaniza gelince daha oncede gordugum mekan diyorsunuz, tekrarlanan ruyalar tamamen mesaj icerir, yapmayi istediginiz bir restoran bir lokanta bir cafe isi var mi? bunlar size direk gosterilmiste olabilir, yapmak istediginiz her ne ise buna baslayin inanin tanrinin destegi sizinle, sevgiler

Back