• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

canımcım benim değil ama yengem görmüş yorumlarsan çok sevinirim çünkü anneciğimle ilgili..yengem annemi görmüş ve annem yengeme ben hacıya gidiyorum pasta börek yapalım gelen gidene veririz demiş...(annem vefat etti bu arada)şimdiden yorumun için çok teşekkürler

Merhaba, ruyalarda yorum tamamen ruyayi goren kisiyle alakalidir, bu yuzden yorumu yengeniz adina yapiyorum, annenizin ismininde anlami ruyanin yorumuyla ilgili olabilir, yengeniz gercek yasamda gucunun yettigince etrafina yardimda bulunsun, hayatinda ki maddi manevi bereket artacaktir, bu kucucuk bir yardimda olabilir bunu gucunun yettigince devam ettirsin, kurabiye yapip birkac cocuga vermek bile olabilir bahsettigim, sevgiler

merhabalar,
rüyamda eski szölümün annesi beni aradı sesi çok kötüydü. eski sözlüm bi kız için şehirdışına gitmiş hatta ona yüzük alıp gitmiş, ama orda kızın kocası varmış, yani kız evliymiş. eski sözlümün başı belaya girmiş, hapisteymiş galiba. annesi de bana sen ve arkadaşların yardımcı olur musunuz lütfen diyodu.
bu rüyamın yorumunu yapabilir misiniz nesrin? çok teşekkürler

Merhaba, ruyanizda cok isim geciyor, eski sozlunuzun ve annesinin ismini de ruyanizla birlikte tekrar gonderirseniz yorumunuz icime daha cok sinecek, sevgiler

eski sözlüm can annesini adı özden teşekkürler

Merhaba, gercek hayatta eski sozlunuzle nasil ayrildiginiza bir bakin, arada ufak kirginlilar olabilir mi? ya sizin karsi tarafa gonul alici bir soz, bir ozur ya da karsi tarafin size karsi bir ozur borcu olabilir, bunu kafanizda iyice analiz ettikten sonra o kisiyi kafanizda , hayalinizde dusunup problem her ne ise hepsini kabul edip, yasadiniz olumsuzluklar icin ve bunlari tecrube edip bir daha yasamiyacaginizi ogrendiginiz icin tesekkur edin ya da ozur dileyin ve o dusunceyi birakin gitsin, hayalinizde bunu canlandirin, cunku ruyanizda ya karsi tarafin ya da sizin kalp kirikliklariniz olabilir ve bu hayatta en ufak bir kirginlik yasiyorsak bize hayatimiza tikaniklik olarak
yansir, sevgiler

Merhaba, ruyanizda guvensizlik duygusu hakim, cevrenizde ki bazi kislerle guven sorunu yasiyor olabilirsiniz, bu duygudan kurtuldugunuz takdirde o igneyi disari atip, ruyanizdaki pencereden aydinliga bakabilirsiniz, hayata guveniyorum diyerek altbilincinize bu olumlu mesaji verebilirsiniz, sevgiler

Nesrin Hanım,
Size gonulden çok teşekkür ederim.
Rüya yorumunuz harika.. kendime yeni bir bakış kattı.
söylediklerinizi yapmaya çalışacağım. a.s

tekrar merhaba nesrin 77 :)))))))

dün akşam rüyamda pazar gibi bir yerdeyim.. tanıdığım birisi (adı sibel) bana gördüğü rüyasını anlattı rüyamda :))) tanıdığımız ortak birisi var.. bir hocamız(ayfer) .. onun nette kocasını aldatırken yakaladığını söyledi.. ve daha sonra yine o hocayı tanıyan başka biriside(sevgi) aynı şekilde rüyasında hocanın kocasını aldattığını görmüş.. bende ''sizin rüyalarınız demek ki olduğu gibi çıkıyor, benim hep tersine çıkar'' diyerek onlara inanıyorum.
sonra yine o çarşı pazar gibi biryerde kendimi tekerlekli sandalyede otururken gördüm ve birden kalkıp o tekerlekli sandalyeyi sürdüm.. çok ilginçti..
çok merak ediyorum bu rüyamın yorumunu.. daha unuttuğum çok şey var ama kendi rüyamda başkasının bana rüyasını anlatması çok ilginçti. ilk defa böyle bir rüya gördüm...ve iki görülen rüyada aynı..
hele ki; tekerlekli sandalye rüyası beni biraz üzdü doğruyu söylemek gerekirse :(((
neyse yorumunuzu heyecanla bekliyorum..

Merhaba, paylasima biraz daha acik olmaniz gerekiyor, es, dost , arkadas paylasimlarinda bulunmak size iyi gelecek, guvensizlik olabilir cevrenize guvenmeyi secin bunu yaptiginiz takdirde o tekerlekli sandalyeden inip hayata karisacaksiniz, su an hayatinizda sorunlar olabilir ilerlemek istemediginiz, bunlar ortadan kalkacaktir, lutfen bu yorumlari hayatiniza gecirin inanin hepsi tanridan mesajlar ve hepsi daha iyi olmamiz icin gonderiliyor, sevgiler

Merhaba, ruyalarda yorum tamamen ruyayi goren kisiyle alakalidir, bu yuzden yorumu yengeniz adina yapiyorum, annenizin ismininde anlami ruyanin yorumuyla ilgili olabilir, yengeniz gercek yasamda gucunun yettigince etrafina yardimda bulunsun, hayatinda ki maddi manevi bereket artacaktir, bu kucucuk bir yardimda olabilir bunu gucunun yettigince devam ettirsin, kurabiye yapip birkac cocuga vermek bile olabilir bahsettigim, sevgiler

çok teşekkür ederim yorum için Nesrin hanım..Allaha emanet olun..

Nesrin Hanım,
Size gonulden çok teşekkür ederim.
Rüya yorumunuz harika.. kendime yeni bir bakış kattı.
söylediklerinizi yapmaya çalışacağım. a.s

Bu geri bildirimler inanin kendimi daha iyi hissettiriyor, cok tesekkurler, benim yorumlarim degil sizin ruyalariniz harikaa.s

Merhaba, hepimizin hayata gelisinde bir amac var, ne yazik ki su an yaptiginiz seyler sizi tatmin etmiyor, bu hayat amacinizi bulup hayata gecirirseniz huzur ve mutlulugunuz katlanarak artacak ve hem kendinize hemde baskalarina yardim etmenin huzurunu yakalayacaksiniz,ruyanizda artik bunu kesfetmenizin gerekliligi mesaji gonderilmis, size bunu icinin oneride bulunabilirim, gece yatmadan once beyninizi rahatlatin, duanizi edin ve " hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" ya da "hayat amacim icin ne yapmam gerekiyor" deyin lutfen bunu kalben ve beynen hissederek yapin, sonra eger ruya gorurseniz tekrar gorusuruz bunu 1 hafta boyunca yapabilirsiniz, sevgiler

yorumun icin cok tesekkur ederim canim
bugun d.gunum ve soyledigini bu aksamdan itibaren yapmaya baslicam tekrar gorusmek uzere

canım bitmeyecek sandığım çok uzun bi rüya gördüm uyuyup uyandım devam etti rüyam.Ama herzamanki gibi yine sadece bir sahnesi aklımda. Babam gelmiş yada biz gitmişiz hatırlamıyorum bazı tanıdık insanlarda var çevremizde. Babam çıkarıp para veriyor eşime oda sağol diyip alıyor. çok kızıyorum parayı sayıyorum 750 lira bi taraftanda söyleniyorum eşime sen nasıl alırsın, nasıl yok demezsin diye. (para sıkışıklığımız var buara acaba onumu gördüm rüyamda) ne olaki acep -tatlicadiarzu-

birinin yaptığı büyü yüzünden bazı kağıtlar üzerime yapışıyor.Ablamla birlikte felak nas okuyoruz ve bitiyor...Tamam gitti büyü diyorum

Çok etkiledi beni bu rüya:(

cnm bnmde erkek arkadasım görmüş bana anlattı.rüyasında beni görmüş nişanlanıyormusuz ama benm yüzüm bellı değilmiş benle nişanlanıp başkasını sewiyormuş.bnm üstümde siyah bir elbise warmıs ayakkabım büyük gelmiş ayağıma.oyle işte merakdan açtlıyorum nasıl br rüya bu ya

benim ryamıda yorumlarmısınız ben rüyamda dişlerim çürümüştü hatta o kadar kötüydükü diş etlerimde çörümüştü ağzımı açamıyordum üst dişlerim etleriyle beraber düşüyorodu ağzımı açınca fırçala düzelir dediler fırçaladıkça daha kötü oldu(: o kadar kötüydükü etlerim sarktı babama doktora götür dedim o sırada uyandımben bu rüya yüzünden üç kere uyandım her uyuyuşumda aynısını gördüm annem beynamaz rüyas dedi:)))

Son düzenleme:
slm ben çok sık ruya görüyorum .akşam gördüğümü anlatsam yorumlayabilirmisin?

biraz karışıktı .nişanlımı görüyorum arkadaşın evindeymişiz bana hediyeler almış bir tek parfüm hediyyesini hatırlıyorum pembe kutuda cecila almış içinden parfümün yanında 3 tane pembe ayıklı bardak ve tepsisi çıkıyor.arkadaşlarım hemen göz koyuyorlar bardaklara vermeem diyorum,sonra ordam kalkarken unutuyorum almayı ama. daha sonra arkadaşımın evinde bebeği olmuş görüyorum cinsiyetini hatırlamıyorum kucağıma alıp uyutmaya çalışıyorum.
ordan başka bi yere geçiyorum bu seferde kendimi otobuste görüyorum elimde kitaplar okula gidiyomuşum,okula girdiğimde yine aynı arkadaşımın resim albümünü veriyorlar elime al elbiselere bak belki gelinlik modeli bulursun diyolar.
daha sonra yine aynı arkadaşımın evinin sözde bahçesi varmış orda görüyorum kendimi arkadaşımda yanımda vişne mi desem kiraz mı desem öle bi ağaç varmış ,taneleri okadar büyükkü ceviz gibi . yiyoz beraber sonra ağzıma değişik bi tat geliyo tükürüyorum et çıkıyor ağzımdan o meyve ete dönüşmüş miğdem bulanıyor bırakıyıorum yemeği meyveden :-(

nesrincim rüya yorumlalmamışsın diğer arkadaşlara yapmışsız bişey mi oldu bilmeden kırdım mı seni

Merhaba, hayir tabiki kirilmadim, sadece ruyalari sirayla yorumluyorum, sizden onceki kiside kalmis, yani size henuz gelmedim, kimseye haksizlik etmemek adina ve herkese yanit vermek adina duzenli gitmem gerekiyor, bosluk bulup islerimin olmadigi an ruya yorumunuz mutlaka yapilacaktir, sevgiler

Merhaba, hepimizin hayata gelisinde bir amac var, ne yazik ki su an yaptiginiz seyler sizi tatmin etmiyor, bu hayat amacinizi bulup hayata gecirirseniz huzur ve mutlulugunuz katlanarak artacak ve hem kendinize hemde baskalarina yardim etmenin huzurunu yakalayacaksiniz,ruyanizda artik bunu kesfetmenizin gerekliligi mesaji gonderilmis, size bunu icinin oneride bulunabilirim, gece yatmadan once beyninizi rahatlatin, duanizi edin ve " hayat amacim icin neyi bilmem gerekiyor" ya da "hayat amacim icin ne yapmam gerekiyor" deyin lutfen bunu kalben ve beynen hissederek yapin, sonra eger ruya gorurseniz tekrar gorusuruz bunu 1 hafta boyunca yapabilirsiniz, sevgiler

selamlar herkeze
nesrincim dun soyledigini yaparak uydum
cok karisik ruyalar gordum uc bolum halinde
ilk once gordugum
3 arkadasmisiz biz digerleri tv de gordugum karakterler boyle bir binadayizbinanin 2 ci kati okulum 3. kati isyerimmis assagiya inip derse giriyorum yukari cikip isimle alakali seyleri yapiyorum saonra catiya cikip ordan cikmaya calisiyoruz cati penceresine cikiyoruz yanimdaki arkadas duvara tutunuyo bende atlayalim nolcak diyorum cok yuksek degil

atlayip atlamadigimi bilmiyorum ama ruyanin ikinci bolumune geciyorum
ikinci bolumde bi vapurdayim yanimda gorumcem var vapur bi adaya yanasiyo iskelenin hemen yaninda dokunabilicegim yakinlikta mercanlar goruyorum turkuaz yavruagzi mavi gibi parlak renklerde acaba alsakmi bunlardan diyorum ama kiyamiyorum dokunmaya gorumcem egilip dokunuyo onlara icimden bozuluyorum ben kiyamiyorum dokunmaya o hic acimiyo die
basimi kaldiriyorum adaya bakiyorum denizin kiyisindan tam tepeye kadar yem yesil hic bir bosluk yokki agac yada yaprak gorunmeyen

sonra ruyanin 3. bolumunde vapurdan inmisim boyle karanlik han gibi bir yere giriyorum (bu yeri daha oncede ruyamda gormustum) hanin icinde restoranlar kafeler var daha once ki ruyamda var olan bi yeri ariyorum ama ruyam daha onceki ruyanin onceki zamanindaymis ve o yer daha acilmamis mis onu farkediyorum.
onceki restoranin yerine gidiyorum icerisi karanlik denicek kadar los icerde seytan varmis ben dua ederek onu disari cikarmaya caliiyorum hizla cikiyo
daha sonrasi cok karisik bi otobusteyim ve boynuzlu biri kullaniyo arkasinda oturuyorum dua ediyorum ve kendi kendime sasiriyorum nie korkmuyorum die

canim cok karisik belki ama yorum yapabilirmisin :uhm:

Son düzenleme:
rüyamda bir gelinlikçi dükkanına giriyorum vitrinde beyaz beyaz gelinlikler var sonra dükkanın iç tarafının mobilyacı olduğunu görüyorum ve en yakın arkadaşımı görüyorum bana yemek odası yada oturma odası takımı alacağını söylüyor bembeyaz koltuklara bakıyoruz
lütfen artık bu rüyamı tabir edin ayrıca şunu da söylim mobilyacı bizim muhitte aslında öyle bir dükkan yok

Selam bu sabaha karşı gördüğüm rüyamı da yorumlarsan sevinirm. Açıkçası biraz kafam karıştı. Rüyam erkek arkadaşım ve babamla ilgili babam telefon açıyor ve bana onunla görüşmememi Onda yani erkek arkadaşımda bir hastalık olduğunu söylüyor. Ben de erkek arkadaşım benim evimde içerde onun yanına gidiyorum sarılmak istiyorum garip bir koku geliyor beni itiyor yaklaşmıyım diye sanki O da farkındaymış gibi. Kötü kokunun anlamı kötü haber demekmiş acaba ondan kötü bir haber mi alıcam. Kafam çok karıştı üzüldüm de aynı zamanda :( rüyamın devamında babam ben erkek arkadaşım oturuyoruz babam bana birşeyler yapmak istediğini söylüyor maddi anlamda O da kabul etmiyor biz kendi ihtiyaçalarımızı karşılarız diyor. böyle bir rüya biraz saçma ve karışık ama dediğim gibi kötü koku nun tabiri beni çok üzdü. Şimdiden teşekkürler

Kardeşim şu an şokta, o kadar şaşırdıki yorumunuza bu kadar olur diyor:) ben başka bir rüyamı anlatacağım eski bir rüyam ; rüyamda vefat eden eski sevgilimi görüyorum,hamam taşına yüzükoyun uzanmış,sırtını keseliyordum, benimle hiç konuşmuyordu yüz üstü yattığı için yüzünüde göremiyorum ama ona o kadar özlemle dokunuyorum ve yıkıyorumki lütfen konuş diyorum konuşmuyor, sevgi ile yıkıyorum onu, bu rüyayı gördüğümde o yeni vefat etmişti ve ben çok üzgündüm..Tekrar tşkler..Bu rüya hepsinden önemli benim için..

Merhaba, bilincaltinizda sevgilinizin vefatindan dolayi sizi yuzustu birakip gittigini dusunmussunuz, bu tamamen bilincalti ruyasi, sevgilinizin vefatindan hemen sonra gormussunuz zaten boyle ruyalar cok normal, tamamen ozlem duygunuzdan kaynaklanmis, zor bir durum, fakat onun gittigi yerde tanrinin kucaginda huzurlu oldugunu dusunun lutfen, basiniz sag olsun, sevgiler

Back