ruya yorumluyorum

zaman ayırıp yorumlarını esirgemediğiniz için çok teşekkürler a.s.

yorumunuz için çok teşekkürler...Gerçekten çok güzel analiz etmişsiniz yüreğinize sağlık... a.s.

sabah uyandığımdan beri kafam çok meşkul ,sürekli gördüğüm rüya aklımda şöyle ki;
çok karışık bir rüyaydı.yanımda birileri var (yanımdakilerin kim oldunu bilmiyorum ama pekde yabancı gibi durmuyorlar) vee
bazı kişiler de bize zarar verecekmiş,iki-üç erkek
daha sonra baya bir mücadele veriyoruz .
yanımdakiler birden tanıdığım çocuklar oluyor. bu çocukları koruma adına kaçma ,kovalamaca,
bir kargaşa yaşıyorum.
sonunda beni yakaladılar .bir binaya girip, beni üst katlara çıkardılar(sanırım 3. kattdı)
bir fırsatını bulup balkondan dışarıdaki insanlara seslendim,yardım istedim ama yardıma gelen olmadı .
beni duyan olmadı,
içlerinden biri, sağ şakağıma silah dayayıp ,seni ortadan kaldırmalıyız deyip silahı ateşledi .
başımın sol tarafından bişilerın duvara sıçradığını farkettim ama ne acı ,nede başka bişi hisetmiyom.
demeki vurulanlar hiç bişi hisetmiyo diye düşünüyorum. ilk sıcağına acımıyor demeki, hiç acım yok diyorum
işte böyle bişi karma-karışık ama inanın benim beynimin içide alak bullak sabah beri yaaa
şimdiden teşekkürlerrr sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyoruma.s.

Hayatinizda kontrolu bi baskasina vermisiniz, hayati kendi istek ve arzunuza gore yasiyamiyorsunuz, icinizde hep bir otokontrol var acaba acaba deyip kendinize sinirlar cizdiginiz, ruyaniz size hayati esnek yasamaniz gerektigini soyluyor, sevgiler

tesekkürler yorumlariniz icin a.s.

merhaba canım bu sabah gördüğüm rüyayı da yorumlarsan çok sevinirim benim için çok önemli nedense çok güzel uyandım bugün analmını bile bilmediğim rüyamdan. Rüyamda bir tanıdığımızın evindeyiz 2 yada 3 kişi daha var yanımda ama kimler var hatırlamıyorum. Herneyse o kişinin evinde bir lamba beğeniyorum ayaklı çok şık bir lamba ev sahibine söylüyorum çok güzel lambanı çok beğendim diye O da sana veriyim evinde kullanırsın diyor çok seviniyorum. Lambayı getiriyor yanıma koyuyor. daha sonra koltugun da çok beğendim diyorum onuda veriyim diyor şaşırıyorum. daha sonra içeri gidiyor bu arada biz salonda oturuyoruz ortadaki sehpaya önümüze çok güzel büyük bir semaver koyuyor çay var içinde demleniyor çayın buharı bile çıkıyor. Bunu sana vericem diyor bende acaba yanlış mı anladı ben lambayı alıcaktım diyorum daha sonra uyandım ama çok mutlu uyandım. Acaba ne anlama geliyor yorumlarsan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekküra.s.a.s.

Mrb bu kardeşimin üyeliği yok onun rüyasını anlatayım; Uzun süredir görüşmediği bir arkadaşı ile halamızın kızını rüyasında lezbiyen olarak görüyor, kendisi ne ilgi gösterdiğini hissedip tedirgin oluyor, uzaklaşmaya çalışıyor, ama ark bunu yakalayıp öpmeye çalışıyor..Ellerinden kutuluyor ama rüya onu çok etkilemiş size anlatmamı istedi tşk ler..

Merhaba, o kisiyle olan sorunlariniz yasaminizda sorunlara, tikanikliklara neden olmus, ruyanizda sizden surekli ozur diliyor bunun gercek hayatta olamayacagi gibi bir durum soz konusu yanilmiyorsam bu durumda sunu yapmaniz gerekiyor, zihninizde o kisiyi calnadirin ve size kattigi olumsuzluklari, tecrubeleri size ogrettiigi icin ve bundan ders alip bir daha onun gibi birisiyle anlasamiyacaginizi size gosterdigi icin tesekkur edin birakin gitsin, bunu yapmaniz gerekiyor ki tanri size mesajini gondermis, o kisiyi gordugunuzde size olumsuz hicbir duygu vermiyor olmasi lazim, sevgiler

Merhaba, ruyalarimizin hicbirisi sacma degildir ve herbirinden cikaracagimiz sonuclar vardir, ruyalara inanmak farkindaliklarimizi arttirir, ruyanizda uzun zamandir beklediginiz ve artik umiidi kestiginiz guzel gelismeler olacak, sevgiler

Merhaba, kendinizde olmadigini dusundugunuz ya da beni bulmaz dediginiz bir duygu eksikliginiz ruyaniza yansimis, bu da muhtemelen sevgi ve sevkat duygusu, cevrenizde ki herkese, hayvanlara, bitkilere, ciceklere sevgiyle yaklasin bu size iyi gelecek, sevgiler

çok teşekkür ederim, eline diline sağlık a.s.

haklısın

Merhaba, yasaminizda kendiniz oldugunuzda, kendi isteklerinizi kendi fikirlerinizi beyan ettiginizde kabul gormediginizi ya da sevilmediginizi dusunuyor olabilirsiniz ve yasaminizda guvensizlik hakim birilerine ya da birseylere guvenemiyorsunuz, soyle bir cumle soylemenizi tavsiye edebilirim " kendim olmayi kabul edersem guvende olurum" ve " hayata guveniyorum" bunu surekli soylerek bilincaltiniza olumlu sekilde kaydedin, ruya yorumlamaktan daha onemlisi var ki buda ruyanin yorumunu hayata gecirmektir, o zaman farkindaliklarimiz artar ve yasamimizda iyilesmeler baslar, sevgiler

Merhaba Nesrin hanım; ben daha önce de size yazmıştım..Niyet rüyası olduğu için yorumunuzu pek bildirmemiştiniz..İlginize çok teşekkür ederim..Daha önce de belirttiğim gibi benim 2. evliliğim ve bu evliliğimden henüz bebeğim yok..Birkaç ay önce gördüğüm bir rüyayı daha sizinle paylaşmak istiyorum..Kadın ve çocukların bulunduğu bir ortamda sarışın renkli gözlü (yeşil mi mavi mi hatırlamıyorum)4-5 yaşlarında bir erkek çocuğu yanıma geliyor ve sen kimin çocuğusun diyorum.Benim oğlum olduğunu ve adınında Veli Metin olduğunu söylüyor..Bende rüyamın içinde bunlar Allahın isimleri diyorum..Ve yanında bir kız çocuğu görüyorum benim oğlum olduğunu söyleyen çocuktan birkaç yaş küçük..Kız çocuğunun annesi Yasemin diyorum ama hangi Yasemin onu bilmiyorum.(Yasemin isimli tanıdığım birkaç kişi var)..Rüyam bu kadar ama uyandığımda hemen Allahın isimlerinin bulunduğu bir kitaba baktım enteresan birşey gördüm..Allahın isimlerinden Veli ve Metin isimleri 99 ismin içinde arka arkaya..Çok şaşırdım..Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum..Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba, yasaminizda buyuk ihtimalle aileyle ilgili endiseler yasiyor olabilirsiniz, ruyaniz degisimin habercisi, sizde soyle bir korku var eger degisirsem ailem ne yapar, guvende olmaz................ gibi bir takim endiseler yasiyorsunuz, bu endiseyi sakin kafayla dusunurseniz kendinizde bulabilirsiniz, ama ruyaniz degistiginiz takdirde sandiginiz gibi kotu olmayacaginizi soyluyor, hersey hayriniza degisecek, ruyanizda ates edildiginde nasil hic caniniz acimadiysa degisim sirasinda da sandiginiz gibi olumsuzluklar olmayacak. Degisime, kaliplasmis dusuncelerinizi degistirmeye kendinizi acin lutfen, sevgiler

Merhaba, ruyaniz cok guzel, yasaminizda cok guzel bir surece giriyorsunuz, istediginiz seyleri kolay elde edeceginiz bir donem bu, ruyanizin mesaji ise istediginiz seyi ifade edin, icinizde tutmayin, istediginiz takdirde sesinizi duyurabilirsiniz, bu donem benim size tavsiyem yasaminizda ne istiyorsaniz kagida dokun, samimi buldugunuz arkadaslariniza, ailenize bunlardan bahsedin, niyetleriniz evrene sesli bir sekilde gitsin, cunku cok sansli bir donemdesiniz, sevgiler

Merhaba Nesrin hanım bir arkadaşım beni 2 gün üst üste rüyasında görmüş rüyalar şöyle: Benim aşırı derecede sütüm geliyor ve ne yapacağımızı şaşırmışız arkadaşıma bu kadar sütü napıcaz sen de iç bari demişim.Ertesi günkü rüyada hep engellerden atlıyomuşuz,sular,merdivenler hep mücadele içinde koşuyomuşuz birlikte sonra beni bi yere götürmüş orda iğne yapmışlar bana iyileşeyim diye
Yorumunuzu bekliyorum teşekkürler..

Merhaba, kardesiniz yasaminda muhtemelen istemedigi bir seyi yapiyor, bu istemedigi bir is, okul, gorusmek istemedigi bir kisi hersey olabilir, biraz bu durumdan bunalmis. istemedigi seyleri, icinden gelmeyenleri yapmasin, sakin bir kafayla dusunup "neyi yaparsam mutlu olurum" sorusunu sorup bunun uzerine gitsin, sevgiler

Canım benim çok teşekkürler. gerekirse avazım çıktığı kadar bağırırımkaydirigubbakcemile2a.s.

Merhaba, ruyaniz cok hos, evet bunlar Allahin isimleri ve ruyalarda gorulen isimlerin anlamlari cok onemli, ruyanizda iki anlam olabilir bu Allahin isimlerinin anlamlarini hayata gecirmeniz gerekiyor olabilir , (bu isimlerin anlamlarini internetten bulabilirsiniz) ve bu isimleri hergun sakin kafayla zikr edin ama asiriya kacmayin bu sizi gercek yasamdan koparir, diger bir anlamida Veli:1. Çocuğun bakımı ve idaresi üzerinde olan, hal ve hareketlerinden sorumlu bulunan kimse. 2. Dost, yakın. 3. Allah'ın sevgili kulu, ermiş evliya. Allah'ın isimlerinden biri ve Metin: Metanetli, sağlam, dayanıklı. 2. Özü, sözü doğru, sebatkar, itimat edilir. Hz. Peygamber (s.a.s)'in isimlerinden. yani hayata karsi saglam, dayanikli,kuvvetli durdugunuz takdirde cocugun bakimini birlestirerek bir yorum yapabiliriz, dik ve dayanikli olun lutfen hersey hayriniza olacak, ruyaniz cok guzel, sevgiler

Not: bu Allahin isimlerini tekrar etme olayini her birini ayri ayri 1 ay yapin, Veli 1 ay, Metin 1 ay

Son düzenleme:

Merhaba, ruya yorumu ruyayi goren kisiyle alakalidir yani ruyasinda sizi gormesinin iki anlami olabilir ya isminizin anlamiyla ilgili, ya da sizinle ilgili dusunceleriyle bu yorumu birlestirebiliriz, bu yuzden ruya fazla belirgin degil ancak su kadarini soyliyebilirim arkadasinizin yaraticilgi varsa bunu ustune gitmesi eger ortaya cikmamis gizli bir yaraticiligi varsa bunu hayata gecirmesi gerekiyor, bu ona cok iyi gelecek, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…