Rüyamda 2 arkadaşımla beraber tatile gidiyoruz.Orda bir ara birbirimizi kaybediyoruz.Ben susadığımı farkediyorum.Küçük bir markete giriyorum.Sulara bakıyorum biri bardak şeklinde diğeri 1lt'lik. yarım lt'lik olmadığı için almıyorum.Bari cola alayım diyorum markası hoşuma gitmiyor.Tam çıkarken marketin sahibi bir saniye diyor ve bana üç dilim ekmek veriyor.Farklı çeşitlerde sanırım beyaz,kepekli ve çavdar ekmeği.Teşekkür ediyorum ekmekleri alıyorum.Tam çıkarken şirketteki müdürüm giriyr markete. bende çıkıp gidiyorum.
Not: 3 gündür her rüyanın içinde bu şirket müdürünü görüyorum..
Dün akşamda rüyamda işten çıkarıldığımı görüyorum ve çok seviniyorum.Bana diyorlarki perşembe,cuma,pazartesi,salı günü burdasın daha sonra gidebilirsin.Kendi kendime düşünüyorum okadarda işim var gerçekten kimseye sormadan eleman çıkarıyorlar galiba.Sonra müdürle bir yee gidiyoruz iş için hiç konuşmuyor.Ama bulunduğumuz yer bir atil mekanı.Havuzlar var..
Meerhaba, kararsiz kaldiginiz bir donem yasiyor olabilirsiniz ya da ne istediginizi bilmediginiz bir donem, fakat size sunulcak olan firsatlar olabilir bunlari degerlendrin lutfen ve bunlari degerlendirirkende rahatlamis bir zihinle kararlarinizi verin, sevgiler