merhaba ruyamda eskİden gİydİgİm yeŞİl elbİsem vardı onu gİydıgİmİ gÖrdÜm elbİsemİ gİyİp yÜrÜyordum tanıdım bİr arkadaŞımda benİ İzlİyordu bukadar gÖrdÜm ne anlama gelİyor İnŞallah hayırdır rÜyam Şİmdİden yorumun İÇİn tŞk ederİm
rüyada üzerimde mavi gecelik ve beyaz başörtüsü olması nedir acaba
Merhaba, rüyamda annemin evinde çok samimi olmadığım bir arkadaşımla kaşar peyniri yiyoruz. Sonra peynirlere iyice bakıyorum ve küflü olduklarını görüyorum. Sizce bu ne demek?
canım bana da yorum yaparsan çok mutlu olurum.Ben istihare duasına yattım.bebek yapayım mı diye.Şöyle gördüm eşim lacivert bir üniforma gibi de değil gibi de öyle bir kıyafet giymiş bisikletle yanıma geliyor.Bir kamyonet var beyaz renkte ama orda 4-5 tane adam var ve kıro denilen tipten.eşim onları görüyor ve pembe tişörtlü bir adamı yanıma gönderip bana laf atacak mı diye bakıyor bağırıyor ve kamyonetin yanında saksı içinde dalında 3-5 tane porakal var.Çok alakasız şeyler ama yorumlayabilirsen sevinirim.renklere de anlam veremedim hani istihare ya bu hayır mı,şer mi sizce.
merhaba arkadasim benimde ruyami yorumlayabilirmisin lutfen
ruyamda hamileymisim ama gobegim kucuk kendi kendime icimden diyorumki bu gobegim neden bukadar kucuk iki tane bebek var icinde bu kadar kucuk olmamasi lazim sonra birden beni ameliyathaneye aliyorlar sezeryan olucakmisim canim bir aciyor bir aciyor ama gozlerim acik sezeryan olurken birden bebegimi cikariyorlar ama birtane allah allah neden birtane digerine ne oldu diye dusunmeye basliyorum ama kimseye soramiyorum sonra bebegimi besigine koyuyorum guzelmi guzel bir kiz cocugu herkes gormeye geliyor kalabalik ama benim aklim hala diger bebekte.
tesekkurler
merhaba canim,benim ruyamida yorumlarmisin,
ruyamda,suan baska sehirde olan halamin kizi ve cocuklari bize geliyo,ben camdan tesadufen bizim evin onunde arabadan inerlerken goruyorum ve elinde bi buket cicek var,,,
ve evim de daginik ,bi yandan kizima sesleniyorum sende sunlari topla cabuk ol diye,,,
oyle uyandik zaten.ne olabilir acabaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?