ruya yorumluyorum

merhaba arkadasim benimde ruyami yorumlayabilirmisin lutfen
ruyamda hamileymisim ama gobegim kucuk kendi kendime icimden diyorumki bu gobegim neden bukadar kucuk iki tane bebek var icinde bu kadar kucuk olmamasi lazim sonra birden beni ameliyathaneye aliyorlar sezeryan olucakmisim canim bir aciyor bir aciyor ama gozlerim acik sezeryan olurken birden bebegimi cikariyorlar ama birtane allah allah neden birtane digerine ne oldu diye dusunmeye basliyorum ama kimseye soramiyorum sonra bebegimi besigine koyuyorum guzelmi guzel bir kiz cocugu herkes gormeye geliyor kalabalik ama benim aklim hala diger bebekte.
tesekkurler

merhaba canim,benim ruyamida yorumlarmisin,
ruyamda,suan baska sehirde olan halamin kizi ve cocuklari bize geliyo,ben camdan tesadufen bizim evin onunde arabadan inerlerken goruyorum ve elinde bi buket cicek var,,,

ve evim de daginik ,bi yandan kizima sesleniyorum sende sunlari topla cabuk ol diye,,,
oyle uyandik zaten.ne olabilir acabaa.s.

Rüyamda 2 arkadaşımla beraber tatile gidiyoruz.Orda bir ara birbirimizi kaybediyoruz.Ben susadığımı farkediyorum.Küçük bir markete giriyorum.Sulara bakıyorum biri bardak şeklinde diğeri 1lt'lik. yarım lt'lik olmadığı için almıyorum.Bari cola alayım diyorum markası hoşuma gitmiyor.Tam çıkarken marketin sahibi bir saniye diyor ve bana üç dilim ekmek veriyor.Farklı çeşitlerde sanırım beyaz,kepekli ve çavdar ekmeği.Teşekkür ediyorum ekmekleri alıyorum.Tam çıkarken şirketteki müdürüm giriyr markete. bende çıkıp gidiyorum.

Not: 3 gündür her rüyanın içinde bu şirket müdürünü görüyorum..

Dün akşamda rüyamda işten çıkarıldığımı görüyorum ve çok seviniyorum.Bana diyorlarki perşembe,cuma,pazartesi,salı günü burdasın daha sonra gidebilirsin.Kendi kendime düşünüyorum okadarda işim var gerçekten kimseye sormadan eleman çıkarıyorlar galiba.Sonra müdürle bir yee gidiyoruz iş için hiç konuşmuyor.Ama bulunduğumuz yer bir atil mekanı.Havuzlar var..

merhaba nesrin hanım
rüyamın hatırladığım kısımlarını sizinle paylaşmak istiyorum
yine memleketdeyim annemlerdeymişim ama aslında orası değil herneyse eşimle sanırım nişanlıymışız köyünden 2 hanım gelmiş beni görmeye görmüş gitmişler ama bu kadınları tam hatırlamıyorum daha sonra başka bi yere geçiyoruz eşim gideceğini öğreniyorum dışarı çıktığımda kız kardeşim ve eşimin köydeki en yakın arkadaşı üst katda diyorlar eşim için
merdivenlerden üst kata çıkıyorum bi odaya giriyorum odada sadece bi yatak var ve o yatakda yanına sokulup gitmesen olmaz mı seni çok özleyeceğim gibi laflar ediyorum sonra nedense aklıma neden gitmesi gerektiği sorusu geliyo ve soruyorum o iki kadın bana sıfır not vermişler de hem arayı düzeltmek hemde uzun boylu olanın oğlu dediği an sözünü kesip içim öfkeyle doluyo git nereye istersen git deyip çıkıyorum annem kardeşimleyim televizyon açık o sinirle kanal değiştiriyorum annemde görüşme çok heycanlı geçti sanırım diyor utangaçlık ve öfke arasındayken pencereden bir kadın kardeşim zeynep abla nasılsın diyor kadın kızına sesleniyo duygu gidiyoruz hadi diyr , kız yeşilliklerle dolu bi tarlanın içinde
o sırada hala eşimi düşünüyorum beni nasıl onlar için bırakıp gider diye ve bi transit minibüsle yanımdan geçiyo ayağa kalkmış ve bana bakıyor bende tavır yapıyorum yüzümü arkaya dönüyorum ama ondan daha çok acı çekiyorum araba uzaklaşınca hemen üstkata o odaya gidiyorum
telefon bırakmış telefonda da 8 mesaj vardı
beni ddinler misin , beni dinler misin beni dinle , istemiyorsan bit sin ELVEDA yazıyordu
bunu anlamaya çalışırken uyandım
öyle uzun bi rüyaydı ki ara ara uyanıp tekrar uyuduğumda aynı rüyanın devamını gördüm sanki

şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler

bi şey daha ondan önceki akşamda rüyamda kızımın koştuğunu gördüm gerçekde 2 gün sonra 1 yaşına girecek ve ayakda duruyor ama adımlayamıyor yani yürümüyor
bi arabanın içinde poposunu yükarı kaldırıp önce kendini dikleştiriyo ve direk arabanın etrafında koşmaya başlıyo bende içimden o kadar bekledik ama yürümeden koşdu kız diyrum

inş sizi yormuyorduruz kolay gelsin

Son düzenleme:
yine bürsürü şey gördüm karmakarışık ve yine sadece bir sahne hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 kalabalıktı bi sokak vardı yanımda tanıdığım insanlar vardı oturuyorduk. bunu hatırlıyorum ve sokakta birsürü örümcek vardı garip olan hiç öyle örümcek görmedim ben çay tabağı kadardı herbiri.kahverengi renkteydi. büyük örümcekler yavaş hareket eder normalde ama rüyamdakiler hızlıydı. bakın diyordum bunlar hareket eden şeylerin peşinden geliyor. ayağımı bi ileri geri oynatıyordum ayağımın peşinden koşturuyordu. indirdim ayağımı terlikten çıplak ayağıma tırmandı sirkeledim gene tırmandı. o ana kadar bişey yoktu ama niyeyse o an çok korktum yılan geldi gözümün önüne sanki beni yılan gibi ısıracak ve zehirleyecekmiş gibi. korktuğumu hissettim ısırmadı ama uyandım o korkuya. ne diyosun nesrincim a.s.

Ben de kısacık bir yorum istesem, rüyamda eşimle hafif bir aışmamız var sanırım aramızda. Ben gebelik testi yapıyorum, ama testin üstünde pozitif olunca küçük bir bebek resmi beliriyor, çizgi değil. Hamileyim inanamıyorum, bir test daha yapıyorum orada da bebek çıkıyor. Sonra ben bunlara innanmıyorum diyerek çizgili testten yapmak istiyorum. Eşim geliyor yanıma, ona göstermek istemiyorum soonucu ama görüyor ve o kadar çok seviniyor ki.. Bu kadar..
Bu arada şu an regl dönemindeyim ve bebek saplantım yok.. Çok teşekkür ederim..

tekrar merhaba...
çok rüya gören birisi olduğum için sizi hep rahatsız edicem galiba :)))

rüyamda göğüslerimi gördüm, hatta göğüs uçlarım baya büyümüşlerdi.. kendileride öyle.. aynanın karşısında inceleyip durdum..
sonra kendimi koşarken buldum, eşofmanlarla güzel bir tempoda koşuyorum ve hiç yorulmuyorum, bana koşmak o kadar iyi geliyor ki, içimden bir dahakine eşimle koşmalıyım, oda gelsin diyorum...

bu kadar... şimdiden teşekkürler yorumunuz için......

merhaba,

Ben bu sabah çok ilginç bir rüya gördüm ve çok merak ettim yorumunu...
Çanakkale şehiti keleş osman vardı rüyamda.
Çok düşman öldürmüş ,şehit olmuş...
Onu anlatıyorlardı rüyamda,böyle savaş zamanıydı...
Sonra mutfaktayım,elimde doğranmış ciğerler,un arıyorum bulamak için...
Bir tepside un buldum fakat içinde şeker vardı..
Sonra bir çuval un,daldırdım elimi unu aldım ve buladım ciğerleri una..

uyanınca çok merak ettim,google aradım şehit keleş osmanı bulamadım,fakat şehit osman ı buldum.
Çanakkale şehidi imiş,dört çocuğu ve eşini bırakıp savaşa gitmiş...

şimdiden teşekkürler,

bende eski sevgilimle msnde konuştum sonra rüyamda onun olduğu yere gittim gerisini hatrlamıyorum ama pek iyi şeyler konuşmadık gibi rüyada eski sevgili görmek iyi değil diyorlar yorumlarsanız sevinirim pek bişy yazmadım ama

merhaba nesrin hn..
ben rüyamda elbise diktircekmişim önce siyah bir elbise diktirdim vücudumu saran sade güzel bir elbiseydi hoşuma gitti sonrada kırmızı bir kumaş baktım kibar bir deseni vardı o kumaştanda diktirmek istedim hatırladıım bunlar başka şeylerde vardıda hatırlamıyorum.. yorumluyabilirseni sevinirim...
teşekkürler...

merhaba!a.s.bende rüyamı paylaşmak istedim yorumlarsanız şimdiden teşekkürler!
rüyamda herkesin karşı çıkmasına rağmen baleye başlıyorum fisfisfisailemden kimse destek olmuyor!eşimin babası hariç o bana manevi olarak destek çıkıyor!maddi olarak çok kötü durumdayım ama pes etmiyorum!evli olup olmadığımızı bilmiyorum ama eşimde yanımda!birde bir kişi daha var beni telefonla arıyor sürekli CADIARZUben önce kadın olduğunu sanıyorum ama daha sonra bana aşık olan bir erkek olduğunu öğreniyorum ve görüşmek istemiyorum!görüşmesemde nedense o da bana destek ama sadece hisleriyle! benden aldığı bir buz kalıbı var el şeklinde arada onu buzluktan çıkarıp sıkı sıkı tutuyor buz yavaş yavaş eriyor!
neyse ben kısa sürede bale öğretmeni oluyorum ama yalnız başıma kalıyorum:1no2: yanımda sonra eşim beliriyor bir odadayız sadece oturduğumuz yatak var evde başka hiçbirşey yok!ben zamanla olacak diyorum!gerisini hatırlamıyorum ama çok ilginç geldi paylaşmak istedim!...

merhabalar benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. ben rüyayı yeni görmedim rüyayı göreli çok oldu ama hala çok etkisindeyim rüyamda ölmüşüm mahkeme salonu gibi biryerdeyim ilk peygamberden son peygambere kadar hepsi sırayla oturuyo tam ortada allah (c.c) var ama fotoğraf gibi bir görünüp bir kayboluyor ben hz. ademe gidip diz çöküp cennete gitmeyi istediğimi söylüyorum oda beni ondan sonraki peygambere gönderiyor ve böylece son peygamberimiz hz. muhammete kadar geldim onun önüne gelincede eğilip cennete gitmek istediğimi söylüyorum oda allah(cc) a söylüyor hemen cennetin kapısı açılıyor ben tam girmek üzereyken şehitler kapısını görüyorum ve şehitler kapısında gitmek istediğimi söylüyorum çok ısrar ediyorum ve şehitler kapısı açılıyor tam içeri girecekken uyandım ve burüyayı bir çok kişiye anlattım ve 1yıl hiç rüya görmedim bunun anlamı ney acaba yorum yaparsanız çok sevinirim

merhaba nesrin hanim..
yorumlamanizi istedigim 2 rüyam var
dünkü ve bugün gördügüm rüyalar..
öncelikle dünkü rüyami anlatayim..
ben matbaada calisiyorum, rüyamda da güyya is yerine gitmisim
ve oraya uzun zamandir gitmedigim icin cok özlemisim (bundan bir gün önce
eski okulumdan arkadasimla konusmustum okulu filan özledim diye ) neyse is yerindeyim..
is yerini gezerken, bi kiz arkadasimda is yerinde, ve bana karne notlarindan bahsediyordu,
cok iyi notlari oldugunu söyledi, orda annemde vardi, annemde bu arkadasimi cok sevdigini,
ve karnesinin böyle iyi olmasina cok sevindigini söyledi, ayni sekilde bende ve tebrik ettim..
daha sonra arkadasim baktim, beyaz bir salincaga bindi, hafiften ayaklari yere degerken sallandi..
bende is yerini gezmeye devam ediyordum, birden baktim önüm ve arka tarafim makinelerle kaplandi..
oda büyüklügünde bi boslukta kapali kaldim.. ama karanlik degildi.. makineler calistigi icin birden
her taraf toz icinde kaldi, havadan toz yagiyordu..kar yagar ya aynen o sekil ama bej renginde diyebilirim.sonra bir anda sag taraftaki makinelerin oldugu yerden bir kiz cikti, bilseydim burda oldugunu
kapatmazdim ama makineyi durduramam dedi, ama birazdan biter dedi, neyse acti ve ciktim sonra..

Gelelim bugünkü rüyama..
ablamla beraber alisverise gitmek icin araba yoldayiz...
otobandayiz galiba.. arabanin bir uzun fari yanmiyor oda benim tarafimdaki,
bende alip elimde el fenerimi, veya cep telefonummuydu bilmiyorum, onu icerden cama dogru asagiya
dogru tutuyorumki isik olsun ve ablam yolu görsün cünkü aksamdi, ve isigi tutugum an,
sanki iki far yaniyor gibi oldu..
neyse sonra devam ederken, otobandan cikmistik, bi baktik yolun sag tarafinda askerler..
hepsinin üstünde yesil asker elbisesi, sade yesildir burdaki asker elbiseleri (yurtdisindayim biliyosunuz)
hepsi ciddi ve sessiz bir sekilde arkalarinda cantalari filan yürüyorlar..
daha sonra bir dükkanin park yerine girmek isterken, bi bakiyoruz yerdede askerler var,
ve yer cimendi, ablam yinede o park yerine girmekte israrli, bense abla dur ezeceksin onlari diyorum
cünkü hepsi yere uzanmis bir sekildeler.. ablamda ya bisey olmaz deyip biraz giriyor parka..
bense dur diyorum ama ablamin o askerlerin ellerini filan ezdigini hissediyorum ancak askerlerden
cit yok.. hic biri aci filan cekmiyor.. daha sonra ablam bos bir yere dogru giderken bi bakiyorum
yerde yatan bir asker ellerini acmis allaha dua ediyor.. bende ablama, abla bak bu türk asker
lütfen dikkat et, bak dua ediyor onu sakin ezme diyorum.. ablamsa sadece üstünden geciyor
ve askere bisey olmuyor.. güyya tüm ülkeyi buranin askerleriyle donatmislar.. cünkü her an
ülkeye düsmanlar girebilir ve savas cikabilir diye.. cok degisik bir rüyaydi..
yorumlarsaniz cok sevinirim.. tesekkürler..

Merhaba, eskiden bulundugunuz bir niyet bir istek tekrar gundeme geliyor, yoruma arkadasinizin isminin anlami eger uyuyorsa onunla birlestirip yorumu bulabilirsiniz, sevgiler

rüyada üzerimde mavi gecelik ve beyaz başörtüsü olması nedir acaba

Merhaba, ruyanizda hicbir detay yok fakat kendinizi ifade etmede bir sorun yasiyor olabilirsiniz, sevdiginiz veya sevmediginiz seyleri soylemeyi ve hayir demeyi ogrenmek size iyi gelecektir, sevgiler

Merhaba, rüyamda annemin evinde çok samimi olmadığım bir arkadaşımla kaşar peyniri yiyoruz. Sonra peynirlere iyice bakıyorum ve küflü olduklarını görüyorum. Sizce bu ne demek?

Merhaba, istemediginiz, icinizden gelmeyen bir is yapmak uzere olabilirsiniz, ya da gecmiste boyle bir durumla karsilasmis olabilirsiniz, ama istemediginiz, bu beni mutlu eder mi sorusuna olumsuz yanit verdiginiz hic bir ise kalkismayin,ruyanizin mesaji sevdiginiz paylasimlarda ve islerde bulunmaniz, sevgiler

Merhaba, ruyalarda şer yoktur tum ruyalarimiz tanrisal kaynaklidir ve tanrinin bizelere daha dogru ve guzel yasamamiz icin gonderdigi mesajlardir, sizin ruyaniz ise esiniz gercek hayatta yasami daha keyifli yasiyor ama sizin esinizle ilgili endiseleriniz olabilir ama bu endiseleriniz yersiz yani boyle dusunmeyi siz secmissiniz, hayatinizda sevgiyle ilgili guvensizler olabilir, sevgiye kendimi tam aciyorum diyerek lutfen hayatinizda ki cicegi, bocegi, insanlari herseyi kucakliyarak sevin, bu size cok iyi gelecek, sevgiler

Merhaba, icinizde cikarmaniz gereken yetenekleriniz var ama siz halaa gelismediginizi dusunuyor olabilirsiniz, ama kendinizi gerceklestirememek artik sizi rahatsiz etmeye baslamis, gecmiste akliniza birseyi koymussunuz ve halaaa onunla ugrasiyorsunuz, elinizdeki, onunuzde ki diger firsatlari gormeyi secin lutfen, sevgiler

Merhaba, yasaminizda aile icinde hersey sizden soruluyor olabilir, herkese yetismek, sorumluluklari eksiksiz yapmaya calismak yapamadiginda ise sıkıntı duymak, ruyanizin size mesaji herseyi oldugu gibi kabul edip oldugu kadar kendinizi yipratmadan yasamaniz, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…