seni buldum ya, hemen rüya gördüm...sırnaşık şey
rüyamda ilk önce işhanı gibi bir yerdeyim ama daha çok tarihi bir yere benziyor, ferah, havuzu falan var..dükkanlar ve yemek yenen yerler var, ben de güya sınıf arkadaşlarımla gelmişim...onlar yemek yiyeceğimiz yere giderken ben de takı toka satan bir yere gidiyorum bakmaya...sonra yanımda biri beliriyor ve bu kişi de 30 yaşında bir bayan, 2 - 3 ay güzel bir arkadaşlığımız oldu, sonra kavga ettik ve konuşmuyoruz artık..yanımda dolaşıyor, ben de ne yapıyorsun gibilerinden davranıyorum ona..o da adımı söyleyerek hadi ama falan diyor, ben de gönülsüz barışıyorum...sonra birşeyler alıyorum..hatırladığım iki tane tarak dişleri olan pembe ve mor tokalar..sonra arkadaşlarımın yanına gidiyorum ve onlarda yerde minderlerde yemek ısmarlamışlar bekliyorlar...daha sonra kendimi sınıfta ve coğrafya dersinde gördüm...şu anda çalıştığım okulun coğrafya öğretmeni bayan derste (sevdiğim bir arkadaşım) ben de güya hem onun öğrencisiyim hem de okulun psikolojik danışmanıyım (gerçekte psi.danışmanım bu arada) bir öğrenci var kız öğrenci, gerçekten de var öyle bir öğrenci, onunla danışma yapmam gerek diyorum coğ.öğretmenine, dinleyin dersi, çok biliyor gibi bir de çıkacaksınız dersten diyor...ben de ne var ki benim coğrafyam iyidir diyorum...hoca anlatıyor, birden defterim çıkıyor karşıma birçok yazı var, tanım var, fosforlu kalemlerle çizmişim ama anlayamıyorum, çok yazı var defterde....bu kadardı rüyam..hayır olsun
Merhaba, ruyanizda ki cografya ogretmenin ismini tekrar ruyayla birlikte gonderirseniz daha net bir yorum yapabilirim, ruyalarda isimler cok onemli, sevgiler