nesrin hn terardan merhaba bu sefer rüyayı gören bi arkadaşım ama tamamen benimle ilgili arkadaşım ve ben bi alışveriş merkezine gidiyoruz ama eski eşimin bizi takip ettiğini ve çok sinirli olduğunu görüyo ve çok korkuyoruz kaçmaya çalışıyoruz sonra orda güvenlik görevlilerini görüyoruz ve ben bize yardım etmelerini bizi rahatsız ettiğini söylüyorum onlarda eski eşimi joplarla dövüyolar ama çok kötü dövüyolar sonra arkadaşıma sen istersen eve git seni görürse daha çok sinirlenir diyorum arkadaşımda taksiye binerek gidiyo sonra beni telefonla arıyo bende biz çay içiyoruz özür dilemek için gelmiş oturuyoruz önemli bişey yok diyorum
yorumlarsanız çok sevincem,yüreğinize sağlık yorumlarız gerçekten çok isabetli :1hug:
Merhaba, ruya yorumu tamamen ruyayi goren kisiyle ilgilidir yani ruyasinda tamamen sizi gorsede bu yapacagim yorum arkadasinizla ilgili, ruyanin yorumununda ise, icinde surekli bir korku barindiriyor ve bu korku onunla heryere gidiyor, yani muhtemelen bu korkusunda sizin eski esiniz sembol olmus, ama aslinda icine donup bakarsa bu korkunun yersiz oldugunu anlayacak, bu korkuyu kesfedip bilincaltina bu korkunun tam tersini kodlarsa artik bu tarz ruyalar gormeyecektir, sevgiler