ben yine rüya gördüm hiç bi sıkıntısı yoktu rüyamın ama kalkıp rüyamı hatırlamaya başlayınca içim sıkıldı halada öyle. rüyamda bi sınava girecekmişim haziranda (açık öğretim yazayım diyorum ama hala karar vermiş değilim)babamda sınava girene kadar gel benim yanımda çalış sıkılma diyo (iş arayıp bulamayanlardanım) sonra ne giysem orda dikkat çekmeyecek topuklu ayakkabı falan olmaz diyorum(babam ayakkabıcı)sonra sipor ayakkabımı giyerim bide hırka dikkat çekmem diyorum. abim geliyo aklıma oda orda çalışıyomuş (kendisi memur ve bu ara aramız iyi değil) sorun çıkar beraber çalışırsak diyorum.. ay nesrincim belkide hiçbi anlamı yoktur bilmiyorum ama uyandığımdan beri sıkıntılıyım niye böyle hissediyorum anlamadım.normalde babamı görünce mutlu olurdum uyandığımda uzağız diye özlem gideriyomuş gibi olurdum. bu defa niye böyle hissediyorum anlamadım. bi el atıver şu rüyaya kaydirigubbakcemile3
merhaba.ara ara gördüğüm bi rüya var.arkadaşlığımı kestiğim biri var.son 1 yıldır rüyamda ne zaman görsem hep tokat atıyorum.baya bi hırsla.fakat o bana hiç tokat atmadı.yorumunu bi türlü yapamıyorum bir uyarımı acaba??
bu bugün gördüğüm diğil daha evvel gördüğüm bir rüya rüyamda kadiköydeymişim elimin parmağında tek taş yüzük var gümüşten beyaz taşlı gözükmesin istiyorum
slm arkadaşım rüyamı yorumlarmısın.şimdiden teşekkür ederim.
rüyamda deniz kenarı gibi bi yerde tatil yapıyoruz.kızmı erkekmi bilmiyorum bi bebek var evimizde ve bebek aglıyo acıkmış annem mutfakta mam hazırlıyo bende aglamasın die gögsümü veriyom ama süt gelmiyo die bırakıp aglamaya devam ediyo.sonra dere kenarı gibi bi yere deve sırtnda gidiyoz.kadınlar çamaşır yıkıyolar.sonra birden çiftetelli çalınıyo ve annem başka bi kadınla bende başka bi kadınla oyunuyorum.bu arada annem normalde hiç oynamaz.sonra oyun bitiyo biz dönüyoz eve giyinip deniz kenarında yürüyüşe gidicez ben giyiniyom üzerimde buz mavisi bi kıyafet var ama saçımı bi türlü toplayamıyorum mavi toka takıyorum saçımda dügünümde taktıgım çiçekler takılmış.onları çıkartıyorum gene mavi tokayı takıyom bu defada saçımın birazı dışarda kalıyo.sonra saçımı toplayıp pantolonumun paçalarını kaldırıp bacaklarıma bakıyorum am birden görüyorumki bacaklarım simsiyah kıllar var anneme diyom siz gidin ben bu bacaklarımı almadan gelemem.nasıl denize gircem bunlarla diyorum annem bakıyo bacaklarıma diyoki sen bunları jiletemi vurdun neden böle erkek kılı gibi sertler diyom hayır ne jileti ben hiç jilet kullanmam bacaklarıma sonra annem ayagıma dogru kılları indirip kesmeye başlıyo ama keserken kılları degilde yeşil yeşil marul var ayagımın üstünde onu kesiyo makasla.orda uyandım.
çok merak ettim ve hemen kalkıp yazdım size arkadaşım.cvbını bekliyorum.
Merhaba, ruyanizdaki sıkıntı abinizle olan durumdan kaynaklaniyor, haziran ayinda onunuze firsatlar cikabilir haziranda gozunuz kulaginiz acik olsun, abinizle araniz hafif gerilimse bile bunu duzeltmeniz gerekiyor, hayatimizda ufacik kirginliklar bile yasamimizda tikanikliklara, ilerliyemememize neden oluyor, sevgiler
nesrin hanım tekrar merhaba,bu gün yine ilgiç bir rüya gördüm rüyamda kardeşimi istemeye geliyolar ve nişanı oluyo ama öyle bir kalabalık var ki kocaman bir arazi yerler yeşil çimen insanlar çember şeklin oturmuşlar ve herkez gri takım elbiseler giymiş kadınların ki simli gri bide siyah aksesuarları var mesala gravat siyah yada gömlek siyah gibi,sadece ben spor bi kıyafet giymişim hatırladığım kadarıyla renkli bir kazak ve kot pantolon,kardeşimin nişanlandığı çocuğu hiç tanımıyorum çocukta dikkatimi çeken çok kalın kaşlarının olması bide olup biteni uzaktan izliyorum yabancı gibi bu arada evin mutfağınıda görüyorum mutfak çok karışık ve küçük bu mutfak benim çocukken yaşadığım evin mutfağı o zamanlar evimiz tek katlıydı ve mutfakta babannem halam ve annemde var bi taraftan yemek pişiyo bi taraftan çay yapılmaya çalışıyo annemde kahve yapıyo ve bi kaç tepsi fincan dizmiş çünkü çok kalabalık,babannemde kardeşimin doğum gününüde kutlayayım gibi laf ediyo bende onun doğum günü 29 undaydı bugün ayın 13 ü diyorum ve mutfakta koşuşturma ve konuşmalar devam ediyo sonra yüzük takılıp kurdela kesiliyo annemde kahveleri dağıtıyo ben yine uzaktan bakıyorum sonra birden bire o kalabalık yok oluyo sadece kardeşim ve nişanlısını kalıyo
çok garip bir rüyaydı yorumlarsanız çok sevinirim bu arada benim kardeşim evli ve bir bebeği var,şimdiler teşekkürler a.s.
canım ya ben bugün yıne gelınlık gıydım rüyamda hep gıyıyorum süreklı bu nedemek anlatırmısın bana
merhabalar bende rüyamda tam hatırlamasamda ya kadir gecesi ya kandil öle görüyorum ve dua okumaya yada okutmaya başlıyorum nedr acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?