• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

Nesrin merhaba rüyamda kırlık bi alandayız kardeşimle dar toprak bi yoldan geçiyoruz karşıdan beyaz atlı biri geliyo yol dar olduğu için yol veriyoruz geçiyo yanımızdan.Sonra bakıyoruz bir kaç kişi çimenlikler içinde atlara binmişler ata binmek paraylaymış kardeşim binsekmi falan diyo o sırada 11 yaşlarında bi kız beyaz bi taya binmiş tayı pembe tüllerle süslemiş tayın ayaklarında da pembe tüller vardı kız pembe bi elbise giymiş "ben bindim bak ne güzel" gibi bişey diyo. Sonra çimenliklerin arasına girip atlara binen insanlara bakıyoz eğlence gibi bişey varmış. Rüyamı yorumlarsan çok sevinirim. Teşekkürler. He bide yatmadan önce ben " Allahım hamile isem yeşil renk göreyim ot gibi" demiştim onun etkisinde kalmış olabilirmiyim. Teşekkürler.

Merhaba, ruyalarin tanridan geldigine inanip bunu Allah'a sormaniz inanin beni cok mutlu etti, ruyalari sizlere biraz anlatabiliyorsam ne mutlu bana, cunku ruyalar o kitaplarda bahsedilen sembollerle kisitli degil, ruyanizda niyetinizle ilgili artik bir eyleme gecme zamani gelmis, ruyaniz size, izlemeyi birak ve harekete gec, hayatin icinde ol mesajini iletiyor. Ruya gormek onu yorumlamak ama en onemlisi ruyayi hayata gecirmektir. Yorumu hayata gecmemis bir ruyanin bize hicbir faydasi yoktur, o firsat yanimizdan gecer ve gider, sevgiler

haklisiniz, bu rüyanin anlattigi seyi yapmaya calisacagim ama bakalim..
umarim yorumu hayata geciririm..hihoyyyt

merhabalar
bende çok aşırı sıklıkla rüya görüyorum her seferinde çok farklı şeyler görüyorum mesela bir ara aynı dönem evlendiğimiz ve trafik kazası sonucu öle amcamın kızını gördüm dedemlerin geniş balkonunda hepimiz toplanmış beraber oturuyoruz onun üstünde altınları vardı sanki bu toplanma işi bizim için yapılmış bana hep gülüyor ve babaannem gelip bizden hatır alıp gidiyor yorumlarsanız sevinrim

hayırlara vesile olması için bir rüyaya yattım. rüyamda birisi bana yaralı güvercin veriyor ve onu iyileştirmemi istiyor ben ilk başta almakta tereddüt ediyorum çünkü onun ölü oldugunu düşünüyorum ama daha sonra alıyorum ve onu iyileştiriyorum...
getirdiğim tek yorum yakınımda yardıma ihtiyacı olan biri var...
sizin yorumlarınız nedir?

cnm ya cok guzel yorumlamişsin ruyamı.okuyunca diğerinin yorumlanmasını heyecanla beklemeye başladım:))

onun hemen ustunde ilk gorduğum ruyayı yazmıştım belki atlamiş gormemiş olma ihtimalini düşünerek buraya kopyalıyorum.

"evde karanlık dar ve yuksek(bizim evdekiler oyle deil ama) basamaklardan cıkarak çatiya ulaşiyorum ama cok zorlanıyorum adımları atmakta, sanki yaşlanmışım da ayaklarımı zorla o yuksek merdivenlerden kaldırıyorum.neyse çatiya cıkıyorum sırtımı yanımızdaki binanın duvarına yaslıyorum cunku cati dediğim yerde nedense hiç duvar yok.oturuyorum ve kuzenime(alt kattaki erkek kuzenim) bakıyorum.elinde uzaktan kumandalı bir araba var ve kumanda da gaza basıyor.bağiriyorum ilhaan cok gaz verdin durdur uçacak die ve ben bağirirken ucuyorda zaten.kendisi zaten ayaklarını sallandırarak oturduğu için aşağiya bakabiliyor.ve bişey olmamiş diyor.ve iniyor.onu bekliyorum ve goruyorum bişey olmamiş.daha sonra ben de 5.kattan 4.kata indiğimi goruyorum.ama orası inşaat yani gerçek hayatta da ruya da inşaat.ve ne için oraya indiğimi bilmiyorum."

Merhaba, zaman zaman hayati oldugundan daha zor olarak gorebiliyorsunuz, arada yasama sevincini yitirip en basit islerde bile parmaginizi oynatmak istemediginiz donemler oluyor, ve bu da tabiki hayatinizda manevi anlamda dususlere neden oluyor, sizin ruyaniz mesaji uzerinizdeki uyusuklugu, isteksizligi atip eyleme gecmeniz, sevgiler

mehaba ben rüyamda en son 50000 rakamının gördüm ve telefonumun ekranından bu yazı yanıp sönüyodu ne anlama gelir acaba

Merhaba, kendinizi ifade edemediginiz,birseyleri soyliyemediginiz durumlar sozkonusu olmus, ve bu sizde sıkıntı yaratmis, kendinizi ifade etmeyi ogrenin, "kendimi ifade edip istediklerimi soylersem guvende olurum" gibi bir cumleyle altbilincinizi degistirebilirsiniz, sevgiler

Merhaba, annenizden aldiginiz cok guzel huy, mizac, davranis ozellikleriniz var ama sizde oldugunun bile farkinda olmadiginiz, bunlari anlamanin yolu ise anneniz hakkinda ki olumlu
dusunceleri bir kagida yazin ve bunlari hayatiniza gecirin, sevgiler

çok güzel bir yorum hiç böyle düşünmemiştim. teşekkür ederim a.s.

merheba ben rüyamda bir tane doldu yaptırdığım diş vardı o çürümüş ve birden elime düştü sonra onun yanındaki iki tane sağlam dişimde düşmüştü sağlam dişlerim için ağladım bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim

Merhaba, olumsuz oldugunu dusundugunuz kaliplasmis bir dusuncenizden kurtulmussunuz ya da yakin zamanda bunu farkedip kurtulacaksiniz, ama bu kaliplasmis olumsuz dusuncenizi kendinizden uzaklastirdiginizda hayatinizda bazi kisileri de kirmaktan korkuyor olabilir veya kaybedeceginiz seyler oldugunu dusunebilirsiniz, ama bu tamamen sizin korkunuz, bu davranis kalibi neyse onu kesfedip birakmanizi oneririm, sevgiler

selam rüyamda iş yerimde yangın çıkmış alevleri görüyorum biz binanın üst kısmındayız alevler alttan yukarı doğru çıkıyor ama bazen ayağımın altında alevin sıcaklığını hissediyorum.dumanda yok..

teşekkür ederim.

Merhaba, yaptiginiz is her neyse artik size yetmiyor, bardak dolmus tasiyor, ya calistiginiz is vaya baska bir alanda da olabilir yeni birseyler yapma , yeteneginizi ortaya cikarma vakti gelmis, bunu lutfen dusunun ve neyi hayata gecirmeniz gerekiyorsa kesfedip biran once harekete gecseniz iyi olur, sonuc sizin icin cok hayirli olacak, sevgiler

merhaba ben dun gece ruyamda bir bebek emziriyordum daha sonra onu yatirip altini temizledim solemesi ayip kaka yapmisti elime bulasti cok hareketli bir bebekti kendi ellerinide kaka bulasti
yorumlarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

tabirin için teşekkür canım rüyamda kumsala gidiyoruz ben annem ve serpil ablam(yeni evlndi 6 ay oluyo) var kumsalda ama o annemle benden evvel gelmiş üstünde sarı bikini var benim ise üst kısmım çıplak göğüslerim gözüküyor eyvah diyorum beni böyle görmese

Nesrin merhaba rüyamda kırlık bi alandayız kardeşimle dar toprak bi yoldan geçiyoruz karşıdan beyaz atlı biri geliyo yol dar olduğu için yol veriyoruz geçiyo yanımızdan.Sonra bakıyoruz bir kaç kişi çimenlikler içinde atlara binmişler ata binmek paraylaymış kardeşim binsekmi falan diyo o sırada 11 yaşlarında bi kız beyaz bi taya binmiş tayı pembe tüllerle süslemiş tayın ayaklarında da pembe tüller vardı kız pembe bi elbise giymiş "ben bindim bak ne güzel" gibi bişey diyo. Sonra çimenliklerin arasına girip atlara binen insanlara bakıyoz eğlence gibi bişey varmış. Rüyamı yorumlarsan çok sevinirim. Teşekkürler. He bide yatmadan önce ben " Allahım hamile isem yeşil renk göreyim ot gibi" demiştim onun etkisinde kalmış olabilirmiyim. Teşekkürler.

Merhaba, Ruyada niyet edilirken olacak mi , olmayacak mi, ne zaman olacak gibi direk tanridan bilgi istenen niyetler tutulmaz, amac su olmali "Allahim bunun olmasi icin ben ne yapabilirim" ya da " sorunum icin ne yapabilirim" "hayatimda ki tikanikligi bana goster ki ne yapacagimi bileyim" yani Allahtan direk bilgi yerine sorumlulugu uzerimize alip ne yapmamiz gerektigi hakkinda yol istemeliyiz, gerisi bize kalmis zaten, tanri bilgiyi verip aradan cekilir, sizin ruyanizda ise sevgi sembolu cok yogun, esinizle ilgili ya da sizin hayatla ilgili sevgi alisverisinize cok ihtiyaciniz var, bu sevgi alisverisini hayatiniza katabildiginizde bu bebek isi de arkasindan gelecektir, ruyalar yorumlari hayata gecirilmediginde bizlere hicbir fayda saglamazlar, yorumu yapip dinlemek bize hicbir sey kazandirmaz, ruyalarimizin mesajlarini hayata gecirdigimizde farkindaliklarimiz artar, sevgiler

merhabalar
bende çok aşırı sıklıkla rüya görüyorum her seferinde çok farklı şeyler görüyorum mesela bir ara aynı dönem evlendiğimiz ve trafik kazası sonucu öle amcamın kızını gördüm dedemlerin geniş balkonunda hepimiz toplanmış beraber oturuyoruz onun üstünde altınları vardı sanki bu toplanma işi bizim için yapılmış bana hep gülüyor ve babaannem gelip bizden hatır alıp gidiyor yorumlarsanız sevinrim

Merhaba, ruyanizda sevdiklerinizle sevgi alisverisinizde bulunmussunuz, eskiye ozlem var, yaslilarinizi ve sevdiklerinizin hatirlarini sormanizi tavsiye ederim, sevgiler

hayırlara vesile olması için bir rüyaya yattım. rüyamda birisi bana yaralı güvercin veriyor ve onu iyileştirmemi istiyor ben ilk başta almakta tereddüt ediyorum çünkü onun ölü oldugunu düşünüyorum ama daha sonra alıyorum ve onu iyileştiriyorum...
getirdiğim tek yorum yakınımda yardıma ihtiyacı olan biri var...
sizin yorumlarınız nedir?

Merhaba,ne guzel ruyanizin yorumunu zaten siz yapmissiniz ve mesaj size zaten ulasmis, bi ara bu yardima ihtiyaci olan kisiyi bu baskalari da olabilir biraz onemsememis olabilirsiniz, ama ruyaniz yardima acik olmaniz gerektigini soyluyor, sizin icin yaptiginiz her yardim inanin size geri donecektir, mutlaka hayata gecirmenizi tavsiye ederim, sevgiler

merhaba ben dun gece ruyamda bir bebek emziriyordum daha sonra onu yatirip altini temizledim solemesi ayip kaka yapmisti elime bulasti cok hareketli bir bebekti kendi ellerinide kaka bulasti
yorumlarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Merhaba, eger bebek istiyorsaniz bilicalti ruyasi olabilir, eger bebek dusunmuyorsaniz ruyanin anlami yeteneklerinizi kesfedip hayata gecirmeye baslamalisiniz, yapacaginiz cok verimli isler var, ve sonunda inanilmaz rahatliyacaksiniz, sevgiler

tabirin için teşekkür canım rüyamda kumsala gidiyoruz ben annem ve serpil ablam(yeni evlndi 6 ay oluyo) var kumsalda ama o annemle benden evvel gelmiş üstünde sarı bikini var benim ise üst kısmım çıplak göğüslerim gözüküyor eyvah diyorum beni böyle görmese

Merhaba, kendiniz oldugunuz gibi gorundugunuzde kabul gormeyeceginizden endise ediyorsunuz, cevrenin sizin icin dusundukleri cok onemli, ruyanizin mesaji kendiniz gibi olun, inanin kendiniz gibi oldugunuzda cok daha kabul goreceksiniz, sevgiler

Merhaba, eger bebek istiyorsaniz bilicalti ruyasi olabilir, eger bebek dusunmuyorsaniz ruyanin anlami yeteneklerinizi kesfedip hayata gecirmeye baslamalisiniz, yapacaginiz cok verimli isler var, ve sonunda inanilmaz rahatliyacaksiniz, sevgiler

tesekkur ederim yorumun icin a.s.
evet bebek istiyorum bebek emzirirken kendimi bir kac kez gormustum bilinc alti oldugunu dusunuyorum bende ama altini temizlerken ilk defa gordum buyuk bir ihtimal buda bilinc alti

bende gecen gün gördügüm rüyayı anlatayım yorumlarsanız sevinirim a.s.
kuyumcuya gittim bir alyans bir tek taş birde mavi taslı yüzükler aldım
sona eve geldim diyom ki bu alyansı o görmeden aldım belki begenmezse gelsin gidelim beraber secelim
tektasımı cok begenıyom o güzel diyorum kendimee
mavi taslı olanında bir yerı hafif kırıkmıs onu farkettim bunuda degişelim diyorum gidinceee
sona komsular filan fark ediyolarr yüzüklerii ooo hayırlı olsun hiç demiyon görmesek filan diyolarr
yüzüklere bakıyolarr cok begenıyolarrrrrrr..........

tabirini bekliyorum simdiden tşk ederim a.s.
bu arada benim isteme nişan filan olaylarım var ondanmı acaba gördüm nedir bilinçaltı :))

merhaba nesrın hanım bu bolum gercekten bagımlılık yapıyor:)gece ruya gordugum yerde uyandım ayy sabah nesrın hanıma mutlaka sorayım dedım:) benım 11aylık bebegım var emıyor ruyamda anneannemle yazlıktaydık annemler teyzemlerde var bı bakıyorum anneannem benım bebegımı emzırıyor neden boyle yapıyor kı dıyorum?sızce ne olabılır sımdıden tsk ederım.

merhaba nesrin hanım öncelikleçok güzel bir konu yapmışsınız teşekkürler,bu sabah iş yerine gelip rüya tabirlerini okuduğumda neden kadınlar kulubünde böyle bir form yok diye düşündüm daha önce böyle bir konunun olduğunu farkında değildim benim gibi çok rüya gören birinin bunu gözden kaçırması biraz garip ama neyse sonra tesadüfen bu konuya girdim ve çok şaşırdım sabah düşündüm ve bi şekilde bu konunun içinde buldum kendimi CADIARZU , sanırım bu konuyu en çok ziyaret edeni olcam gibi görünüyo yerimseniben
şimdi çok uzatmadan rüyamı anlatayım bu gece rüyamda babamla bağıra çağıra kavga ediyordum bi taraftanda ağlıyorum,babamın bana gerçek hayatta bir sözü var ama bunun için biraz zaman gerek rüyamda anneme bu sözü vermediğini söylüyo annemde bana anlatıyo bende gidip babama hesap soruyorum çok bağırıyorum ve ağlıyorum babam tepkisiz umursamaz bi şekilde dinliyo,bunu yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim a.s.

Back