ruya yorumluyorum

saol bebişim saolll teşekkür öpüyom kcaoamnnn ŞenizŞeniz

çok teşekkür ederim nesrin :1hug:

rüyamda görümcem düşük yapmış ve kayınvalidem ''iyi hadi demek ki hamile kalabiliyormuş'' dedi...
bende çok şaşırmıştım...
bu arada görümcem daha yeni evli..

Merhaba, hayatinizda ki bir olayda kayip yasamissiniz, fakat tanri bu kaybinizda bile bir hayir oldugunu size ruyalar araciligiyla gondermis, demek ki etkisi altinda kalip yasam kalitenizi dusurmus ve bugununuzu etkilemis olabilirsiniz, gun icinde sık sık her iste bir hayir vardir diyebilirsiniz. Sevgiler

Merhaba, bebeginizin cinsiyetini bilmiyorum fakat alt duzeyde erkek cocuk istegi var, birde sevgiye ihtiyac duyuyorsunuz, bebekle birlikte hayatiniza bereket geliyor, sevgiler

çok teşekkürler..
dediğim tek şey herşeyin hayırlısı zaten....
çok şükür bu günümüze de...
ama çok ilginçtir ki.. abimin eşini geçen hafta rüyamda hamile gördüm..
ve sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrendik.. fakat düşük yaptı, yani bebeğini kaybettii.
bunu yorumlayın diye anlatmadım zaten sıkılmadan hemen cevap veriyorsunuz çok sağolun bu konuda.. nedendir bilmiyorum ama bana malum oluyor sanırım.. fakat rüyalarım hep terse çıkıyor.. bu rüyaların terse çıkması doğrumudur acaba?

Merhaba, kendisini insanlarla paylasim konusunda eksik hissediyor , belki de bi parca yalnizlik hissediyor olabilir, paylasima ihtiyaci var, bunun icin paylasima acik faaliyetler yapabilir, sevgiler

Merhaba, sevdiklerinizle sevgi ve guzel bir paylasim ihtiyaci icindesiniz, ama sevgi konusunda caninizin acitildigini dusunuyorsunuz, fakat bu donemi bir karsi cinsin de etkisiyle atlatmissiniz, her ruyanin bir mesaji vardir, ruyalar bize bunlar olmus bunlar olacak diye mesaj vermezler, burada ki onemli olan size gelen uyaridir, sevdiginiz yoluna devam ederken siz halaa divanda ona yer ayiriyorsunuz, bunu yapmayin lutfen onunuze bakin ve kendinizle ilgili, gelisiminizle ilgili seyler yapin, yani sizde kendi yolunuzda yuruyun, oturup onu beklemeyin ,tanri bu mesaji gonderdiyse demek ki hayriniza olan bu, sevgiler

cok tesekkür ederim yorumunuz icina.s.
degisikligi kabul etmem gerekiyor demissiniz olabilir,
aslinda bu degisim icin zamanim yok, yani okuyorum, hem ise gidiyorum
bundan dolayi bir türlü degisik biseylere vakit ayiramiyorum..
istiyorum ama iste.
tekrar tesekkürler
sevgiler..

Merhaba, cinselligi hayatiniza almissiniz, disi kimliginizi kabul ediyorsunuz fakat yasadiginiz bir olaydan sonra cinselligi hayatinizdan cikarmissiniz ya da eskisi gibi bakmiyorsunuz, disi kimligimi kabul ediyorum diyerek alt bilincinize olumlu mesajlar verin, sevgiler

Merhaba, hayatta su an yapmaniz gereken cok daha onemli isler, konular oldugu ve sizin onemsemediginiz mesaji iletilmis, bunlarla ilgilenmeniz isteniyor, sevgiler

merhabalar ruyamda cok sevdıgım bır teyzemın evın de kesme seker koyuyordum fakat sekere baktıgımda ustu tamamen kurtcuklar ve bitle kaplıydı ben onları temızleyıp sofraya koyuyorum ama yıne bıtler var teyzemde okadar temızlemıstım daha once tuh dıyor sızce ne olabılır anlamı bıde cok sık karabasan goruyorum ruyamda bu ara hafıflemıstı yenıden basladı

Merhaba, yasaminizda kabugunuza cekilmis herseyin hazir olarak ayaginiza gelmesini bekliyorsunuz, ve tabiki boyle olunca islerinizde duraksama ve istediginiz noktaya bir turlu gelememe, yavaslama gibi durumlar yasiyorsunuz ve artik bu sizi gercek yasamda cok bulatmaya baslamis, ruyaniz size kabugunuzdan cikip yeni birseyler yapmanizi soyluyor, sevgiler

anlattiginiza gore zaten ruyalarinizin tersi cikmiyor abinizin esinin hamileliginii direk gormussunuz, cok nadirdir ruyalarin birebir cikmasi, bide kendinizi tersi cikiyor diye sartlamayin, bu bilincaltinizla alakali , kotu ruya yoktur, tersi yoktur, bunu hep yaziyorum korktugumuz ruyalarda bile tanrinin kendine gel mesajlarini aliriz, sadece ruyalariniza guvenin ve her ruyanizi hayata gecirmeye calisin ki farkindaliginiz artsin, sevgiler

dargın değil helalleşerek arıldık ama ben ayrılmayı istemedim yorumun için tşk ederim aslında bu kadarkısa değildi rüya hatırladığım ayrıntılar bunlar ilk rüyada amcamın evindeydik orda bir odada oturuyorduk şimdi ayrıntılı hatırlıyorum ben devamlı parmağına baktım sonrada sen hakettin dedi ne rüyaymış her detayı hatırlmaya başladım:) bana kattığı olumsuzlara şükretmekmi bu cümleyi pek anlamadım

Merhaba ruyalarimizdaki karabasan gercek hayatta ki korkularimizin uzerimize cokmesidir, bu korkularin ne oldugunu kesfedebilirseniz karabasan da kalmayacaktir, bunu kesf etmek icin gece uykudan once rahatlayip, kalben Allaha dua edip "hayatimda ki korkumun ne oldugunu bilmek istiyorum" diye yatabilirsin eger ruya gorursen paylasiriz yorumu hakkinda ve ne yapmaniz gerektigi hakkinda yardimci olabilirim. eger bu korkuyu kesfedersek yok etmesi daha kolay olacaktir, ruyaniza gelince hayatinizdaki yakinlarinizi dusunmek, ilgilenmek, onlarin hayatlarini tatlandirmak icin surekli kendinizi yipratiyorsunuz, ve o kadar yapiyorum ama neden basarili olamiyorum gibi dusuncelerinizniz var, yani kimseye yaranamiyorum diyorsunuz, biraz relax olup herseyi akisina birakin, bir baskasi icin kendinizi yipratmayin, kendinizle ilgilenin, zaten sizin tadiniz yerine geldiginde dogal olarak onlarada yansiyacaktir, her hayat kendinden sorumludur bi baskasinin hayatini dusunmeyin, sevgiler

helallesmissinz ama ya sizde ya da onun tarafinda kalben bir kirginlik olabilir, bunu halletmeniz gerekiyor, eger kizginlik var ise olumsuzluklaraniza dahi tesekkur etmek, bu olumsuzluklari yasadim ve bir daha boyle birsey yasamamam icin tecrubem oldugun icin tesekkur et anlamindadir, sevgiler

cok tsk ederım nesrın hanım gercekten cok guzel yorumluyorsunuz.dedıgınızı mutlaka yapıcam ınsallah ruyasınıda gorurum.gorunce sıze yazıcam.gorusmek uzere sevgıler...

herşey için tşk ederim gerçekten biliyorsunuz benim içmdeki kırgınlık geçmedi ağzımla helal ettim dedim hakkımı ama kalbim asla helal etme diyor ben bunu halledemem nasıl halledeyimki

Merhaba, bebeginizin cinsiyetini bilmiyorum fakat alt duzeyde erkek cocuk istegi var, birde sevgiye ihtiyac duyuyorsunuz, bebekle birlikte hayatiniza bereket geliyor, sevgiler

yorumun için teşekkür ediyorum ama ben,m bi oğlum var buda büyük ihtimal kızmıs ama belli değil.eşimle ben öncelikle sağlıklı hayırlı evlat ama kız istiyoruz.küüçük bi ihtimalde olsa erkek olabilir.herhalde kendi kendime sıkıntı yapıyorum buda erkek olursa diye neyse hayırlısı olsun.biz ne istesek ne desekte veren allah dimi:))saol canım sevgiyle kalla.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…