ŞenizTeşekkür ederim canım yorumun için..Senden bir rüya tabiri daha istiyorum başka yok söz :1rolleyes:Geçen akşam Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabidoğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu.İşte rüya böyle :1rolleyes:
Merahaba, bu muhtemelen bilincalti ruyasi, alt duzeyde yani bilincaltinda kadin kimliginin reddi olabilir, bunu gunluk yasamda farketmemiz cok zordur, ancak kadin kimligimizin reddi sebepsiz hamile kalamamaya neden olabiliyor, tibben hicbir sorun yokken hamile kalamamanin bir nedenide budur (baska nedenlerde var ve hepsi dusunce tarzimizin yanlisligindan kaynaklaniyor) bunu icin en az 21 gun fakat daha fazlada yapabilirsiniz kalben, beynen , hissederek " kadin kimligimi ve cinsel gucumu kabul ediyorum ve kucakliyorum" dusuncesini beyninize ekiniz. birde takviminize ruyayi gordugunuz gunden 36 gun sonrasini, 36 hafta sonrasini, ve 9. ayi yani eylulu isaretleyin, o gunler gozunuzu dort acip bir firsat cikarsa kacirmamaya calisin, kisacasi sayilalarla oynayarak kendinize yakin hissettiginiz tarihleri takviminize isretleyin, ornegin 6. ay olabilir, 3. ay olabilir, 6+3=9 olabilir........ sevgiler