How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ruya yorumluyorum

ŞenizTeşekkür ederim canım yorumun için..Senden bir rüya tabiri daha istiyorum başka yok söz :1rolleyes:Geçen akşam Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabidoğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu.İşte rüya böyle :1rolleyes:

Merahaba, bu muhtemelen bilincalti ruyasi, alt duzeyde yani bilincaltinda kadin kimliginin reddi olabilir, bunu gunluk yasamda farketmemiz cok zordur, ancak kadin kimligimizin reddi sebepsiz hamile kalamamaya neden olabiliyor, tibben hicbir sorun yokken hamile kalamamanin bir nedenide budur (baska nedenlerde var ve hepsi dusunce tarzimizin yanlisligindan kaynaklaniyor) bunu icin en az 21 gun fakat daha fazlada yapabilirsiniz kalben, beynen , hissederek " kadin kimligimi ve cinsel gucumu kabul ediyorum ve kucakliyorum" dusuncesini beyninize ekiniz. birde takviminize ruyayi gordugunuz gunden 36 gun sonrasini, 36 hafta sonrasini, ve 9. ayi yani eylulu isaretleyin, o gunler gozunuzu dort acip bir firsat cikarsa kacirmamaya calisin, kisacasi sayilalarla oynayarak kendinize yakin hissettiginiz tarihleri takviminize isretleyin, ornegin 6. ay olabilir, 3. ay olabilir, 6+3=9 olabilir........ sevgiler

gunaydın canıım :)
dun gece ruyamda hastaymısım ve ananem bana ilac hazırlıyor yesil bir ilac ve sıcak su koyuyor ustune.annemde diyorki bak ic bu ilacı ananen hazırladı...
ne demek oluyor acaba
simdiden cok cok cok cok cok cok tesekkur ederim
sevgiler

Merhaba, yasam icinde kendinizi kotu hissettiginiz, iyilestirmek istediginiz bir konu varsa hemcinsinizden yardim alacaksiniz, yardimi kabul edin, sevgiler

bende bu gece rüyamda biz taşınıyomuşuz annemler fılan bana yardıma geliyo ben yastıkların kılıflarını cıkarıyorum...kılıfı bı cekıyorum ıcınden bi sürü çeyrek altın dökülüyo bide 2-3 tane kenarları pulla örülmüş siyah başörtüsü çıkıyo...ama bana ait değilmiş anneminmiş onlar...ama benim yastığımdan cıkıyo..
işte böyle canım ...çok etkilendim...

Slm Nesrin ben bu topici yeni farkettim. Bir kaç akşamdır 2-4 yaşlarında kız çocuğunun kıyafetlerini düzeltiyodum.Dünkü kız çocuğunu tanımıyorum.2 -3 tane etek var kızın üzerinde "baaak diyorum bunu böyle düzeltelim aa buda varmış bunu da düzeltelim diyorum" akşamki rüyamdada ablam yeğenimi yanıma getiriyo hırka giydirmiş yeğenime ama içindeki kazağın kolları toplanmış bi yerde bunları düzelrirmisin diyo bende düzeltiyom. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, 2-3 yaslarinda edindiginiz bir davranis bu, hayatinizda ki herseyi dengede tutmaya calisan, kendinizi ve cevrenizi surekli kontrol edip duzenleyensiniz, genelde sorumluluk sizde, ruyanizin mesaji biraz herkesi kendine birakin ve kendinizi yormayin, herkes kendi sorumlulugunu alsin, sevgiler

cvbın için teşekkür ederim canım aslında eşimle iletişim sorunumuz var gerçektende ama eşim çok sinirli oldugu için ben ne yaparsam yapayım o istemedigi sürece konuşmak ve iletişim kurmak mümkün olmuyo ama denemeye devam.adetim geçti ama henüz test yapmadım biraz daha beklemek istiyorum.bebegim olmasını çok istiyorum evet ama rüyalarımda bebek gördüğüm gün sadece ilk rüya gördügüm günde bebek konusu oldu ve üzüldüm onun dışında öle sıkıntılı bi gün geçirmedim saol teşekkür ederim tekrar yorumun için canım

merhaba nesrın hanım :) annem benı ruyasında gormus benım 11aylık bır kızım var.bır cocuga daha hamıleymısım ve ruuyasında annem ıstemıyorsun daha yenı dogurdun dıyormus.sonra bızım eve gelıyormus esım ve ben annemı ıcerı almıyormusuz sen ıstemıyordun ozaman gelme dıyormusuz anneme bebegı soyle bır gosterıyormusuz cokk guzel bır bebektı dıyor ıcım yandı dıyor kırmızı dudakları bembeyaz tenı vardı erkek cocuguydu dıyor ne olabılır sevgıler..

Merhaba, annenizde istenmeme korkusu var, yaptigi birseylerden sucluluk duyuyor olabilir, ve yasamdaki guzelliklere uzaktan bakma korkusu yasiyor, bunun icin hayata guveniyorum diyebilir

merhaba canim ben de son zamanlarda cok garip ruyalöar görüyorum ilk uyandigimda hatirliyorum ama sonradan tam olarak hatirlayamaiyorum
dün gece ruyamda cok karisik objeler gördüm bir pazar gibi bir yerde sürekli kiyafetler deniyorum onu birini birakip birini aliyorum
daha sonra nerede oldugumu bilmedigim bir yerde iki tane civ civ gördüm birisi siyah digeri sari o civ civleri bir yerden atlamalarina yardim etmeye calisiyorum
aslinda cok daha fazlasi var ama hatirlayamadim

bu sabah ta ruyamda ayna gördüm

eger benimde ruyami yorumnlarsan cok sevinirim

Merhaba, sosyal hayatta biraz kararsizlik ya da ne yaptiginizi bilememe yani amacsiz hissediyorsunuz kendinizi, uretme zamani gelmis, ruyanizda ki ayna ise artik kendinizle yuzlesme zamaninizin geldigini soyluyor, gunde 20 dakika sessiz bir odada tamamen kendinize yonlemnizi ve tum dusuncelerinizi aciga cikarmanizi tavsiye ederim, tum dusuncelerinizi hicbir sinirlama yapmadan ozgur birakin, sevgiler

merhaba

ben değil eşim bir eüya görmüş...
ikimiz bir odada kapalı kalmışız...kapının camının küçük bir yeri kırık, kızımız bize anahtar uzatıp bizi kurtarıyor....
bizim çocuğumuz yok, olması için uğraşıyoruz da acaba bilinçaltı rüyası mıdır
yorumlar mısınz

Merhaba, esinizle birlikte biraz sıkıntılı gunler geciriyorsunuz, fakat esinizde halaaaa umit var ve o kucucuk umit var oldugu surece bu sikintilardan kurtulacaksiniz, ruyanizin mesaji umidinizi kaybetmemeniz gerektigini soyluyor demek zaman zaman bunu yapiyorsunuz, hepimiz umit ettigimiz surece variz, oyle degil mi? sevgiler

Nesrin yorumun çin çok teşekkür ederim.Bişey daha sorabilirmiyim. Akşam rüyamda üniversiteden arkadaşlarla bir sınıftayız derste 2 tane öğretmen var sırayla ders anlatılıyorlar ben geç kalıyorum ama kimsede geç kaldığımı umursamıyor sınıfın kapısı açık kimisi giriyor kimi çıkıyor sıralar eski sınıf eski sıralar yamuk yumuk dizilmiş.Sınıfta 2 tane tahta var ilk girdiğimde kimin yanına otursam diyorum en arkalara biyere oturuyorum.Bakıyorum sonra hoca hemen bizm yanımızda anlatmaya başlıyo"hay allah hoca en önde değilmiydi tahta orda diyorum" sonra farkediyorumki sınıfta 2 tane tahta var biride bizim yanımızdaki duvarda.Hoca hızlı hızlı anlatıyor problem çözüyo siliyo tekrar problemin çözümüne devam ediyo sonra gidiyo. Bende "off ya bu hoca yı hiç sevmiyorum hızlı hızlı yazıyo siliyo anlamadım bişey" diyorum.Diğer hocada benim önümdeki sırada oturuyo. "aman buda hocamı sanki"gibi mırıldanıyo.Ama onlar beraber ders vermek zorundaymışlar. Sonra arka sıralara bakıyorum üniversitedeyden bana aşık olan bi arkadaş vardı onu görüyorum gözgöze geliyorum ama umursamıyorum saçları bembeyaz ve omuzlarında.Diğer arkadaşlarda yaşlanmış fakat onun kadar beyaz saçlı yok,bazıları genç. Yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.

merhaba ben gecengün rüyamda babamı gördüm ve kendı kalbıme bıcak saplayıp ıntıhar ettıgımı ancak yaralandıgımı ölmedıgımı gördüm.bugün babam ıkı saat sonra ucaga bınıp türkıyeye gıtcek dua edıyorum sag salım varsın dıye.bıde süreklı rüyamda gördügüm gelınlık gıydıgım.bırde hep bebek görüyorum en son dördüz gördüm ama bebek suan asla düsünmüyorum yardımcı olursan sevınırım

Merhaba, merak etmeyin ruyanizin yolculukla hicbir alakasi yok, babanizdan aldiginiz bir yonunuz, bir huyunuz var ve aslinda bunu biraz irdelerseniz ne oldugunu biliyorsunuz, ve ruyanizda o yonunuzden kurtulmaya calismissiniz, aslinda sizi huzursuz ediyor, bu yonunuzu bulup, hayatinizdan cikarabilirsiniz

bende bu gece rüyamda biz taşınıyomuşuz annemler fılan bana yardıma geliyo ben yastıkların kılıflarını cıkarıyorum...kılıfı bı cekıyorum ıcınden bi sürü çeyrek altın dökülüyo bide 2-3 tane kenarları pulla örülmüş siyah başörtüsü çıkıyo...ama bana ait değilmiş anneminmiş onlar...ama benim yastığımdan cıkıyo..
işte böyle canım ...çok etkilendim...

Merhaba, muhtemelen annenizden aldiginiz bir yeteneginiz var, bunu ortaya cikartin ama siz biraz olumsuz bakiyorsunuz, bu cevheri ortaya cikardiginiz takdirde hayatinizda ki tikanaikliklar acilmaya baslayacaktir, sevgiler

cvbın için teşekkür ederim canım aslında eşimle iletişim sorunumuz var gerçektende ama eşim çok sinirli oldugu için ben ne yaparsam yapayım o istemedigi sürece konuşmak ve iletişim kurmak mümkün olmuyo ama denemeye devam.adetim geçti ama henüz test yapmadım biraz daha beklemek istiyorum.bebegim olmasını çok istiyorum evet ama rüyalarımda bebek gördüğüm gün sadece ilk rüya gördügüm günde bebek konusu oldu ve üzüldüm onun dışında öle sıkıntılı bi gün geçirmedim saol teşekkür ederim tekrar yorumun için canım

yorumumum dogrulugunu onalyladiginiz icin tekrar yazma geregi hissettim, evet ruyanizda ciddi kendini ifade etme sorunu yasiyorsunuz, esinizin sinirli oldugunu ve konusamadiginizi soylemissiniz, payalasimlarinizi cogaltin, madem konusmayin birlikte tv izleyin, yuruyuslere cikin, sinemaya gidin vs.... kendinize mutlaka paylasma alani yaratin, sevgiler

cok tsk ederım nesrın hanım herkesle boyle ayrı ayrı ılgılenıyorsunuz gercektende cok ıncesınız sevgıler...

Nesrin yorumun çin çok teşekkür ederim.Bişey daha sorabilirmiyim. Akşam rüyamda üniversiteden arkadaşlarla bir sınıftayız derste 2 tane öğretmen var sırayla ders anlatılıyorlar ben geç kalıyorum ama kimsede geç kaldığımı umursamıyor sınıfın kapısı açık kimisi giriyor kimi çıkıyor sıralar eski sınıf eski sıralar yamuk yumuk dizilmiş.Sınıfta 2 tane tahta var ilk girdiğimde kimin yanına otursam diyorum en arkalara biyere oturuyorum.Bakıyorum sonra hoca hemen bizm yanımızda anlatmaya başlıyo"hay allah hoca en önde değilmiydi tahta orda diyorum" sonra farkediyorumki sınıfta 2 tane tahta var biride bizim yanımızdaki duvarda.Hoca hızlı hızlı anlatıyor problem çözüyo siliyo tekrar problemin çözümüne devam ediyo sonra gidiyo. Bende "off ya bu hoca yı hiç sevmiyorum hızlı hızlı yazıyo siliyo anlamadım bişey" diyorum.Diğer hocada benim önümdeki sırada oturuyo. "aman buda hocamı sanki"gibi mırıldanıyo.Ama onlar beraber ders vermek zorundaymışlar. Sonra arka sıralara bakıyorum üniversitedeyden bana aşık olan bi arkadaş vardı onu görüyorum gözgöze geliyorum ama umursamıyorum saçları bembeyaz ve omuzlarında.Diğer arkadaşlarda yaşlanmış fakat onun kadar beyaz saçlı yok,bazıları genç. Yorumlarsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.

hayatin akip gittigini,yasinizin, hizla gectigini birseylere gec kaldiginizi dusunuyorsunuz, aslinda bunu dusunen sadece sizsiniz , ruyanizda gec kalmislik kimsenin umurunda degil, boyle bir kayginiz var, hicbirsey icin gec olmadigini kendinize soyleyin

Yorumunuz için çok teşekkür edrim.Dediğiniz gibi aslında bişeylere başlamak için geç kaldığımı yaşımın geçtiğini düşünürüm çoğu zaman. Teşekkürler.

Merhaba,
bende bir haftadır sürekli anne,baba,yengemi,ablamı görüyorum rüyalarımda.
Geçen akşamki rüyam ise şöyle,
Bir mutfaktayım.
Annem,babam,yengem , ablam ve eniştem var.
Babam enişteme bir şey veriyor tam olarak göremedim.
Para,hediye olabilir.
Senin ihityacın var al diyor.
Bir köşedede yengem pilav,kurufasulye koyuyor tabaklara bende yardım ediyorum yengeme...
Babam ayrıyeten ablama 100 tl veriyor rüyamda al diyor ihtiyacın olur.
Ablam bana dönüp diyor " seninde paran yoktur istiyeyim babamdan diyor.
Yok olmaz eşim kızar diyorum.
Ablam istiyor parayı babamdan getirip 100 tl de bana veriyor...
Bunun gibi daha çok ailemle ilgili görüyorum rüyalarımı bu haftalarda sık sık.
Acaba bir hastalık vs varda benim mi haberim yok...
Şimdiden teşekkürler,
a.s.
..............................................................................................................................

selam aslında ben bu rüya yorumlarına falan pek inanmam, ama dün gece gördüğüm rüyanın çok etkisinde kaldım, ne anlama gelebilir merak da ediyorum şimdi.. rüyamda (allah esirgesin) annem kanser olmuştu..
valla hala etkisindeyim, bir kontrole göndereyim onu bari..

diğer rüyamda da eşim iki gün işe gitmeyeceğini, iş yerinden iki gün kendisine özel izin verilidğini söyledi.

böyle anacım. detay hatırlamıyorum.

Merhaba, disaridan ailene, evine zarar gelmesinden korkuyorsunun, ikiz kizlarin isimleri nelerdir? hayata guveniyorum diyerek bilincaltina bu olumlu dusunceyi ekersen (en az 21 gun) kalben bunu soylersen bu tarz ruyalar ortadan kalkacaktir, sevgiler

canım çok teşekkür ederim.ikiz kızların adı BİRSEN ve BİNNUR canım...hayata güveniyorum herşeyin bilincindeyim ama duygusallıgım önüne geçiyor ve son zamanlarda gerçektende kaybetme korkusu yaşıyorum her anlamda...

Merhaba, hayata biraz disaridan bakiyorsunuz, bu daha cok sosyal olmak hayatin tadini cikarmak konusunda, biraz fazla sorumluluklara kendinizi kaptirmis olabilirsiniz, ruyanizin size verdigi mesaj biraz ara verin ve kafanizi toplayin ve kendinzie zaman ayirin, sevgiler

Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten sosyal durumumu doğruladınız.

Back