• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya yorumlayan?

Aleynautunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
9
1
1
25
Kızlar ben 18 yasındayım ve ölümden çok korkuyorum bizim bi yakınımız 10 sene kolon kanseriydi ve ölücem zaman hızır (as) ona Aksakallı dede kılığında gözükmüş ve 1 sene sonra ölüceksin demiş ve gerçekten 1 sene sonra vefat etti ben bundan çok etkilendim ya banada gelirse yaşım küçük naparım dedim son günlerde iyice taktım kafaya ve rüyamda kadını hayal ettiğim gibi gördüm başucunda biri vardı ama yüzünü göremedim bende uyanık gibiyim kendi kendime bu kim diyorum sizce bu bilinçaltı mı??

Kızlar ben 18 yasındayım ve ölümden çok korkuyorum bizim bi yakınımız 10 sene kolon kanseriydi ve ölücem zaman hızır (as) ona Aksakallı dede kılığında gözükmüş ve 1 sene sonra ölüceksin demiş ve gerçekten 1 sene sonra vefat etti ben bundan çok etkilendim ya banada gelirse yaşım küçük naparım dedim son günlerde iyice taktım kafaya ve rüyamda kadını hayal ettiğim gibi gördüm başucunda biri vardı ama yüzünü göremedim bende uyanık gibiyim kendi kendime bu kim diyorum sizce bu bilinçaltı mı??
Kesinlikle bilinçaltıyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum, çünkü buna benzer şeyleri bende yaşıyorum, birşeyi ne kadar çok düşünürsen bilinçaltı bunu rüya olark daha çok önüne çıkarır. Yaşın daha ufak ve gerçekten böyle şeylerden etkilenme, kadere inanıyor musun bilmiyorum ama hepimizin doğacağı gün belli olduğu gibi öleceği günde belli olduğunu düşünüyorum, bize vereilen bir zaman var kimimize göre çok kimimize göre az önemli olan yaşadığımız bu süreci dolu dolu yaşamak. Sonıuçta hiçbirimizin 5 dakika sonrasının bile garantisi yok. Sana birşey söyleyeyim mi benim annemde kanser hastasıydı ve 4 sene yaşadı, ben annemin ölümünü kanserden beklerken annem çoklu organ yetmezliğinden vefat etti. Ölümde aynı bunun gibi birşey işte, öleceğimiz günü bilemeyiz 1 sene 2 sene bunu asla bilemeyiz.

Yahu 18 yaşında insan niye ölüm düşünür
Okulu dersleri düşün kuzum sen
Tabiki bilinç altında yerleşmiş
Bize düşen iyi insan olmak

Back