- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
bende size gülüyorum o kadar hastalıklısınız ki rüyanın gerçek olmasını dileyip hatta acaba eşi öldü mü diye profiline bakan sizsinizBazı yorumlara gülmemek elde değil
Ben 7/24onu dusunup,sureklı ruyamda goren bı ınsan degılım
Kırk yılın bası bır ruya gordum yazdım
Hayret bişi
Ben farkına varamadimgerçekten hayal ettiğin adamın karısı olmak istemezdin. Allahım böyle saplantılı kadınları kocalarımızdan uzak tutsun. Adam evli arkadaşım evlii bilinçaltının korkunçluğunun farkında mısın???
Konu ve yaptıgım yorumları okursanz ne demek ıstedıgımı anlarsınızbende size gülüyorum o kadar hastalıklısınız ki rüyanın gerçek olmasını dileyip hatta acaba eşi öldü mü diye profiline bakan sizsiniz
Ben farkına varamadim
psikoloji mezunuyum
bana anlatsaniza hangi durumdan bu sonucu çıkarıp bir insanı itham ettiniz
Hıc dusunmedımneden sesli harflere karşı bir düşmanlığınız mevcut?
Eee madem ikiniz birbiriniz için ozeldiniz guzeldiniz de niye ikiniz evlenmedinizMerhaba kızlar,
insanın hayatında illaki bir sevgilinin yeri farklı oluyor
Bende 18yasımdayknkı adamı cok sevmiştm
kimle tanıssm ,konussam yada ne bilim sevsem bile o baskaydı
Gercekten asıkmısımkı taaki gecen yaz evlenene kadar, senede bırgunde olsa mutlaka tesadufen de olsa ya gorusmus olrdk yada tlfnda naslsn derdık
Ama hep bı vesıle ıle olrdu hanı bırbrmzı cok ozledgmzden degılde ,o zamankı yasadklarımıza saygdan
Cnku yıllar gectı ıkımzde cockluktam cıktk degıstık
Ama bana hep demstr yasadgmz guzeldı ve baskaydı dıyr
Neyse gelelm konuya
Dün gece birden ruyamda gordum
Yanıma gelmstı huzunlydu bıraz
Eşi vefat etms ve bana sarıldı ,bende ona oyle sarıldımkı koklayarak
Öyle bır koklamısımkı hala burnumda kokusu ,gercektı sankı normal ruyalardan cok daha farklydı
Ve bana dedıkı o oldu senden baskasyla da olamam evlenelm senınle
Buna sevınılrmı uzunlr mu bılemedm tabı ruyamda
Az once facelerıne baktm acaba esı oldu mu dıye o derece etkısındeyım
Kendımı de kotu hıssettım
Ama kızlar oyle guzeldıkı o an
Keske gercek olsaydı dıyorum(tabı eşi için kotu olrdu )
Hala buram buram kokuyorr
Bu ruyadan sonra ask mesk haram bana
Yıne hatrladm onu
Gercek olsaydı kelimesini evlenmek için degil,sarıldıgım an içn soyledımEee madem ikiniz birbiriniz için ozeldiniz guzeldiniz de niye ikiniz evlenmediniz
Ayrica Keşke gerçek olsaydı lafını gormemezlikten geliyorum.
İnsan bir kere sevmiyor,çok defa sevebiliyor..Ben de senın gıbı cok cok cok sevdıgım adamın yerıne kımseyı koyamıyordum sonra tekrar sevdım aynı duygularla..Bu yuzden tekrar sevecegıme de emınım...Sen de bırak eskıde kalmıs olanı,kısmetınde bı yerlerde mutlaka vardır bı baskası..Zamanı gelınce yasarsın.
Beni anladıgınız için tesekkür ederim :)Bazı rüyalar gerçekçi olabiliyor. Etkisi gün boyu sürebiliyor. Ben tepkinizi ( Facebook'ta profile bakmanızı) doğal olarak gördüm. Sonuçta etkisinde kalmışsınız.
Rüyalara fazla anlamlarda yüklemeyin bazen. Hayatınızı olumsuz etkileyebilir ALLAH korusun...
Bak istersen o adami unut.cunku baskasinin yuvasini yikarsan asla mutlu olamazsin.o kadinin ahi da burnundan gelir.ask denilen sey uc bes yillik bi sey degmez
bir anlam cikarabilmek icin sizin mentalitenize ulasmak gerekiyor. Sadece genel bir uyari yapmak istedim. Konunuzun sadece ilk 2 satiri ve son satirini okudum ancak bir kac kelimede kabul edilecek sesli harf eksikligi ornegin "cnm, saol vb" sizde tum hayatinizi isgal etmis gibi gorunuyor. Burada yer bol mesaj ya da twet atmiyorsunuz.Hıc dusunmedım
Bundan da mı bır anlam cıkardınız yoksa
bir anlam cikarabilmek icin sizin mentalitenize ulasmak gerekiyor. Sadece genel bir uyari yapmak istedim. Konunuzun sadece ilk 2 satiri ve son satirini okudum ancak bir kac kelimede kabul edilecek sesli harf eksikligi ornegin "cnm, saol vb" sizde tum hayatinizi isgal etmis gibi gorunuyor. Burada yer bol mesaj ya da twet atmiyorsunuz.
Begendirmek gibi bir kaygin olmadigini aciklaman hatta bahane uretip telefon klavyesini ortaya koyman bile aslinda begendirmek istediginin bir gostergesi ancak begenilmedigi icin bu tarz bir saldiri icerisine giriyorsun. Benimki nacizane bir tavsiye idi kaale alirsin almazsin o senin verecegin karar. Konunla ilgili yorum istiyorsan da konunla ipgili yorum yapanlara cevap ver bana cevap verme. Dilerim heraey gonlune gore olur. Iyi gonullu isen iyi kotu gonullu isen kotu. HoskalBen burada yazı stilime yorum yapın gibi bişey dediğimi hatırlamıyorum
Begendirme kaygısı da tasımıyorum
Ha rahat edecekse içiniz telefon klavyesıne göre yazıyorum
Ama dediğim gibi kimseye begendirmek gibi bir kaygım yok
psikoloji okumuşsunuz ama rüyaların bilinç altıyla ilintili olduğunu bilmiyorsunuz demek şaşırtıcı...Ben farkına varamadim
psikoloji mezunuyum
bana anlatsaniza hangi durumdan bu sonucu çıkarıp bir insanı itham ettiniz