RÜYA MIYDI ŞİMDİ BU :(

Ben farkına varamadim
psikoloji mezunuyum
bana anlatsaniza hangi durumdan bu sonucu çıkarıp bir insanı itham ettiniz

bende size gülüyorum o kadar hastalıklısınız ki rüyanın gerçek olmasını dileyip hatta acaba eşi öldü mü diye profiline bakan sizsiniz
Konu ve yaptıgım yorumları okursanz ne demek ıstedıgımı anlarsınız
Ama yok ya siz anlamasanızda olur

canım rüyalar gerçek olsaydı ya da her rüyadan bir anlam çıksaydı o-oohooooo
sadece bilinçaltı işte boşver geç evli insanla konuşma bile

ben de beş ay önce nişanlandım, bir ay önce sonra eski erkek arkadaşım rüyamda benden hesap soruyordu nasıl yaparsın vs diye çok gerçekçi bir rüyaydı:) sonra baktım o da nişanlanmış başkasıyla

Keske gercek mi olsaydi

Adam evlenmis gitmis muhtemelen ustunuz acik falan kalmistir. Allah karisina da uzun omurler versin.

Ayrica: Kelimeleri eksik harfle yazmak havali degil, iticidir. Gercekten...

Bazı rüyalar gerçekçi olabiliyor. Etkisi gün boyu sürebiliyor. Ben tepkinizi ( Facebook'ta profile bakmanızı) doğal olarak gördüm. Sonuçta etkisinde kalmışsınız.
Rüyalara fazla anlamlarda yüklemeyin bazen. Hayatınızı olumsuz etkileyebilir ALLAH korusun...

Bak istersen o adami unut.cunku baskasinin yuvasini yikarsan asla mutlu olamazsin.o kadinin ahi da burnundan gelir.ask denilen sey uc bes yillik bi sey degmez

İnsan bir kere sevmiyor,çok defa sevebiliyor..Ben de senın gıbı cok cok cok sevdıgım adamın yerıne kımseyı koyamıyordum sonra tekrar sevdım aynı duygularla..Bu yuzden tekrar sevecegıme de emınım...Sen de bırak eskıde kalmıs olanı,kısmetınde bı yerlerde mutlaka vardır bı baskası..Zamanı gelınce yasarsın.

Eee madem ikiniz birbiriniz için ozeldiniz guzeldiniz de niye ikiniz evlenmediniz

Ayrica Keşke gerçek olsaydı lafını gormemezlikten geliyorum.

Eee madem ikiniz birbiriniz için ozeldiniz guzeldiniz de niye ikiniz evlenmediniz

Ayrica Keşke gerçek olsaydı lafını gormemezlikten geliyorum.
Gercek olsaydı kelimesini evlenmek için degil,sarıldıgım an içn soyledım

Evlenmedık cnku bazı olaylar olmustu

İnş canm
Öyle olacaktr ins ,benımkı sadece özlem

Beni anladıgınız için tesekkür ederim :)

Hıc dusunmedım
Bundan da mı bır anlam cıkardınız yoksa
bir anlam cikarabilmek icin sizin mentalitenize ulasmak gerekiyor. Sadece genel bir uyari yapmak istedim. Konunuzun sadece ilk 2 satiri ve son satirini okudum ancak bir kac kelimede kabul edilecek sesli harf eksikligi ornegin "cnm, saol vb" sizde tum hayatinizi isgal etmis gibi gorunuyor. Burada yer bol mesaj ya da twet atmiyorsunuz.

Ben burada yazı stilime yorum yapın gibi bişey dediğimi hatırlamıyorum
Begendirme kaygısı da tasımıyorum
Ha rahat edecekse içiniz telefon klavyesıne göre yazıyorum
Ama dediğim gibi kimseye begendirmek gibi bir kaygım yok

Begendirmek gibi bir kaygin olmadigini aciklaman hatta bahane uretip telefon klavyesini ortaya koyman bile aslinda begendirmek istediginin bir gostergesi ancak begenilmedigi icin bu tarz bir saldiri icerisine giriyorsun. Benimki nacizane bir tavsiye idi kaale alirsin almazsin o senin verecegin karar. Konunla ilgili yorum istiyorsan da konunla ipgili yorum yapanlara cevap ver bana cevap verme. Dilerim heraey gonlune gore olur. Iyi gonullu isen iyi kotu gonullu isen kotu. Hoskal

Ben farkına varamadim
psikoloji mezunuyum
bana anlatsaniza hangi durumdan bu sonucu çıkarıp bir insanı itham ettiniz
psikoloji okumuşsunuz ama rüyaların bilinç altıyla ilintili olduğunu bilmiyorsunuz demek şaşırtıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…