- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 33
Konumda bahsettımGerçek olmasını mı istiyorsun rüya mı diye soruyorsun? Evet rüya olsun ve öyle kalsın.
Ruyanın sarılma kısmında kaldm
Maalesef ruyaları ıstegıme gore planlayıp goremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumda bahsettımGerçek olmasını mı istiyorsun rüya mı diye soruyorsun? Evet rüya olsun ve öyle kalsın.
Dusunmedm ama olabılr belkıde oyledrçok özlemişsin.. bilinçaltın da sana bir çözüm yolu bulmuş, bu saatten sonra olsa olsa ancak böyle kavuşursunuz diye...
Bir diğerinde de kadın eski sevgiliyi unutamamış ve özlemiş olsun :) Töbe Allahım.Evlilikler bozulmasın yuvalar dağılmasın.Eski sevgililer de kendilerine yenilerini bulsunlar ve herkes sonsuza kadar mutlu yaşasınlar.Çok iyimser oldum beeay evet bazı rüyalar fazla gerçek :):)
artık yıllardır nasıl eziyet ettiysen kendine bu adam için...
ama karısını öldürtmeseydin bari :)
bi dahaki sefere karısı onu kapı dışarı etsin :)...hem bizler de rüya gördüğün için sana kötü kadın damgası yapıştırmayız
kız unutamamış...Bir diğerinde de kadın eski sevgiliyi unutamamış ve özlemiş olsun :) Töbe Allahım.Evlilikler bozulmasın yuvalar dağılmasın.Eski sevgililer de kendilerine yenilerini bulsunlar ve herkes sonsuza kadar mutlu yaşasınlar.Çok iyimser oldum bee
Neden öldü bilmiyorumkiay evet bazı rüyalar fazla gerçek :):)
artık yıllardır nasıl eziyet ettiysen kendine bu adam için...
ama karısını öldürtmeseydin bari :)
bi dahaki sefere karısı onu kapı dışarı etsin :)...hem bizler de rüya gördüğün için sana kötü kadın damgası yapıştırmayız
Herkes anlayablse keske bunu sizin gibikız unutamamış...
adamı ve evliliğini rahatsız etmediği sürece
istediği rüyayı,fantaziyi görebilir
o kadarına da artık bişey denmez de tabi en temizi geçmişten arınmak...
Konu ve yorumları tam olarak okuyamadıgınızı varsayıyorumSizin gibi takıntılı insanlar yüzünden yuvalar bozuluyor ya neyse
bilinç altın onu bir şekilde yok etmiş...Neden öldü bilmiyorumki
Ben onun mutlulugunu isterim
Düsman degıldık olmadıkta hiç
Bana bi söz vermstı
İkimizde 30a kadar evlenemezsek evlenelm demişti
Belkı oradan esınlenerek oyle gordm ruyayı
bilinç altın onu bir şekilde yok etmiş...
boşver sen ...geçmişi geçmişte bırak
yenilen :)
Agzınıza saglıkKız alt tarafı rüya görmüş bu kadar abartmanın anlamı yokSanki önceden rüyalarımızı seçme imkanımız var.
GUrur gururmerhaba canim bence sen sevmek sevilmek istiyorsun.
guvenecegin biri cikmiyor olabilir sen oldukca mantiklisin.
insallah seni hakeden biri cikar cok mutlu olursun.
ruyalarin etkisinde hangimiz kalmiyoruz ki gayet normaldir gecip gidiyor.
ama o kisi ile her ikinizde bir birinize duygularinizi acilamamissiniz.
bence sen cok gururlusun veya duygularini disa vuramiyan bir yapin var.
onceki konundanda seni hatirliyorum
Yo ben gayet iyi okudum eşimindeböyle bir kız arkadası vardı onlar çok ayrılmışlardı ama kadın birtürlü yakasında düşmedi malesef evlendik diye mesajlarmı atsın daha ne yapacağını şasırmıştı bide yetmez gibi kadın evlenmiş eşime fc den arkadas istegi gönderiyor yani. Sen rüyanı sadece anlatmamışsın birde kadın öldüm diye medet umuyorsunTEOCUKIZ .!.:Konu ve yorumları tam olarak okuyamadıgınızı varsayıyorum
1.si ben bekarken dahi yazmayan bir insanmYo ben gayet iyi okudum eşimindeböyle bir kız arkadası vardı onlar çok ayrılmışlardı ama kadın birtürlü yakasında düşmedi malesef evlendik diye mesajlarmı atsın daha ne yapacağını şasırmıştı bide yetmez gibi kadın evlenmiş eşime fc den arkadas istegi gönderiyor yani. Sen rüyanı sadece anlatmamışsın birde kadın öldüm diye medet umuyorsun
Bazı yorumlara gülmemek elde değilpsikolojik destek alın bencilce bir aşk sizinkisi