RÜYA MIYDI ŞİMDİ BU :(

Ne diyebilirimki
Bugün polyannayım
O yüzden hiç polemiğe girmek istemiyorum
Sizde hoşcakalın

psikoloji okumuşsunuz ama rüyaların bilinç altıyla ilintili olduğunu bilmiyorsunuz demek şaşırtıcı...

Benim rüyam yaaa arkadaşım hiç mi rüya görmediniz
Allah korusun anne babanızın vefat ettiğini görmek,onların vefat etmesini istemek midir?

Allah korusun anne babanızın vefat ettiğini görmek,onların vefat etmesini istemek midir?
kusura bakma da yorum yapalım diye konu açmışsın ama işine gelmeyen yorumları görmek istemiyorsun. Evet anne babayı olduğunu görebilirsin onları kaybetme korkusu vardır bilinç altında. Neyse...

Dün annem bir rüya gördü rüyasında bir tanıdığımızın annesi vefat etmiş,annem bana anlattı biz de merak ettik acaba başına bir iş mi geldi diye,tam annem arayacakken kadın aradı annemi kaybettik diye,bazı rüyalar insanların rüyasına girebilir.

Si o adamla evli olsaniz ve baskasi esiniz icin bunlari dusunse,bide olme fikrinizi benimsese hosunuza gider miydi?

kesinlijle katılıyorum
Si o adamla evli olsaniz ve baskasi esiniz icin bunlari dusunse,bide olme fikrinizi benimsese hosunuza gider miydi?
Ben eşinin vefat etme kısmundan bahsetmedm
Sadece sarılma anından dolayı yazdm
Yorumlarımda yazıyor zaten
Anlıyorum kk da evli bayanlar var
Bir gun bende evlencem ama ruya yada duygularımı degiştırememkı
Ruya gördüm diye de yuva yıkan kadın muamelesi görmekte bir o kadar garip geldi
Bunu sadece sizin için söylrmiyorum,geneldir

Ama mesajinizda alenen sevinmissiniz.
Ayrica o adamda sizi o kadar sevseydi gidip baskasiyla evlenmezdi.Bi sekilde olur yolunu bulurdu

Ya arkadas seviyo asık ayırcam onları mı dıyorum
Derdiniz nedir ki?
Bakin ben oyle bisey demedim.sizin yazdiklarinizi cikardim karsiniza sadece.bu avatar sevinildiginde konuyor buraya diye biliyorum.ve siz esinin oldugunu ifade ederken kullanmissiniz.ben oyle anladim.farkli yazmissaniz da oyledir der gecerim.cok sevseydi ayrilmazdi demem de samimiyetimdendi.oyle biri icin uzulmeye degmez diye.sonucta baya uzuluyormussunuz ki bilincaltinizdan ruyaniza cikmis.siz hala ona kavusma hayalleri kuruyormussunuz.

üzülmüyorum sadece özlem
Rüyayı gırgıra cevirmek istedim sadece bu
Eger dediginiz sekilde düşünsem evlenmeden önce yapardım bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…