RÜYA MIYDI ŞİMDİ BU :(

Begendirmek gibi bir kaygin olmadigini aciklaman hatta bahane uretip telefon klavyesini ortaya koyman bile aslinda begendirmek istediginin bir gostergesi ancak begenilmedigi icin bu tarz bir saldiri icerisine giriyorsun. Benimki nacizane bir tavsiye idi kaale alirsin almazsin o senin verecegin karar. Konunla ilgili yorum istiyorsan da konunla ipgili yorum yapanlara cevap ver bana cevap verme. Dilerim heraey gonlune gore olur. Iyi gonullu isen iyi kotu gonullu isen kotu. Hoskal
Ne diyebilirimki
Bugün polyannayım
O yüzden hiç polemiğe girmek istemiyorum
Sizde hoşcakalın:KK54:

psikoloji okumuşsunuz ama rüyaların bilinç altıyla ilintili olduğunu bilmiyorsunuz demek şaşırtıcı...

Benim rüyam yaaa arkadaşım hiç mi rüya görmediniz
Allah korusun anne babanızın vefat ettiğini görmek,onların vefat etmesini istemek midir?

Allah korusun anne babanızın vefat ettiğini görmek,onların vefat etmesini istemek midir?
kusura bakma da yorum yapalım diye konu açmışsın ama işine gelmeyen yorumları görmek istemiyorsun. Evet anne babayı olduğunu görebilirsin onları kaybetme korkusu vardır bilinç altında. Neyse...

1.si ben bekarken dahi yazmayan bir insanm
2.si evlendıgınde faceımden ben sildım
3.su uyandıktan sonra facete bakmamın nedeni ,merak edişim
Öldüğünden degılde bişey mi var dıye
Sizin anlattıgınız seyle ben farklıym

Dün annem bir rüya gördü rüyasında bir tanıdığımızın annesi vefat etmiş,annem bana anlattı biz de merak ettik acaba başına bir iş mi geldi diye,tam annem arayacakken kadın aradı annemi kaybettik diye,bazı rüyalar insanların rüyasına girebilir.

Merhaba kızlar,
insanın hayatında illaki bir sevgilinin yeri farklı oluyor
Bende 18yasımdayknkı adamı cok sevmiştm
kimle tanıssm ,konussam yada ne bilim sevsem bile o baskaydı
Gercekten asıkmısımkı taaki gecen yaz evlenene kadar, senede bırgunde olsa mutlaka tesadufen de olsa ya gorusmus olrdk yada tlfnda naslsn derdık
Ama hep bı vesıle ıle olrdu hanı bırbrmzı cok ozledgmzden degılde ,o zamankı yasadklarımıza saygdan
Cnku yıllar gectı ıkımzde cockluktam cıktk degıstık
Ama bana hep demstr yasadgmz guzeldı ve baskaydı dıyr
Neyse gelelm konuya
Dün gece birden ruyamda gordum
Yanıma gelmstı huzunlydu bıraz
Eşi vefat etms ve bana sarıldı ,bende ona oyle sarıldımkı koklayarak:KK43:
Öyle bır koklamısımkı hala burnumda kokusu ,gercektı sankı normal ruyalardan cok daha farklydı
Ve bana dedıkı o oldu senden baskasyla da olamam evlenelm senınle:KK76:
Buna sevınılrmı uzunlr mu bılemedm tabı ruyamda
Az once facelerıne baktm acaba esı oldu mu dıye o derece etkısındeyım
Kendımı de kotu hıssettım
Ama kızlar oyle guzeldıkı o an
Keske gercek olsaydı dıyorum(tabı eşi için kotu olrdu )
Hala buram buram kokuyorr
Bu ruyadan sonra ask mesk haram bana
Yıne hatrladm onu :KK12:
Si o adamla evli olsaniz ve baskasi esiniz icin bunlari dusunse,bide olme fikrinizi benimsese hosunuza gider miydi?

Dün annem bir rüya gördü rüyasında bir tanıdığımızın annesi vefat etmiş,annem bana anlattı biz de merak ettik acaba başına bir iş mi geldi diye,tam annem arayacakken kadın aradı annemi kaybettik diye,bazı rüyalar insanların rüyasına girebilir.

kesinlijle katılıyorum
Si o adamla evli olsaniz ve baskasi esiniz icin bunlari dusunse,bide olme fikrinizi benimsese hosunuza gider miydi?
Ben eşinin vefat etme kısmundan bahsetmedm
Sadece sarılma anından dolayı yazdm
Yorumlarımda yazıyor zaten
Anlıyorum kk da evli bayanlar var
Bir gun bende evlencem ama ruya yada duygularımı degiştırememkı
Ruya gördüm diye de yuva yıkan kadın muamelesi görmekte bir o kadar garip geldi
Bunu sadece sizin için söylrmiyorum,geneldir

kesinlijle katılıyorum

Ben eşinin vefat etme kısmundan bahsetmedm
Sadece sarılma anından dolayı yazdm
Yorumlarımda yazıyor zaten
Anlıyorum kk da evli bayanlar var
Bir gun bende evlencem ama ruya yada duygularımı degiştırememkı
Ruya gördüm diye de yuva yıkan kadın muamelesi görmekte bir o kadar garip geldi
Bunu sadece sizin için söylrmiyorum,geneldir
Ama mesajinizda alenen sevinmissiniz.
Ve bana dedıkı o oldu senden baskasyla da olamam evlenelm senınle:KK76:
Buna sevınılrmı uzunlr mu bılemedm tabı ruyamda
Az once facelerıne baktm acaba esı oldu mu dıye o derece etkısındeyım
Kendımı de kotu hıssettım
Ama kızlar oyle guzeldıkı o an
Keske gercek olsaydı dıyorum(tabı eşi için kotu olrdu )
Ayrica o adamda sizi o kadar sevseydi gidip baskasiyla evlenmezdi.Bi sekilde olur yolunu bulurdu:KK66:

Ya arkadas seviyo asık ayırcam onları mı dıyorum
Derdiniz nedir ki?
Bakin ben oyle bisey demedim.sizin yazdiklarinizi cikardim karsiniza sadece.:KK76:bu avatar sevinildiginde konuyor buraya diye biliyorum.ve siz esinin oldugunu ifade ederken kullanmissiniz.ben oyle anladim.farkli yazmissaniz da oyledir der gecerim.cok sevseydi ayrilmazdi demem de samimiyetimdendi.oyle biri icin uzulmeye degmez diye.sonucta baya uzuluyormussunuz ki bilincaltinizdan ruyaniza cikmis.siz hala ona kavusma hayalleri kuruyormussunuz.

Bakin ben oyle bisey demedim.sizin yazdiklarinizi cikardim karsiniza sadece.:KK76:bu avatar sevinildiginde konuyor buraya diye biliyorum.ve siz esinin oldugunu ifade ederken kullanmissiniz.ben oyle anladim.farkli yazmissaniz da oyledir der gecerim.cok sevseydi ayrilmazdi demem de samimiyetimdendi.oyle biri icin uzulmeye degmez diye.sonucta baya uzuluyormussunuz ki bilincaltinizdan ruyaniza cikmis.siz hala ona kavusma hayalleri kuruyormussunuz.

üzülmüyorum sadece özlem
Rüyayı gırgıra cevirmek istedim sadece bu
Eger dediginiz sekilde düşünsem evlenmeden önce yapardım bişiler

X