- 3 Mayıs 2017
- 765
- 821
- 23
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Haklısın canım olacaksa olur zaten. Geçen kocamla kavva ettim oturdum aglıyorum ben ölürsem napıcaksın nasıl bakıcaksın çocuga dedim bebege bakmasına bakarım da hem çalışmam lazım belkide mecbur kalıp evlenirim dedi. Dedim defol kiminle evlenirsen evlen ben çocugumu üvey anne eline bırakmam karşıma geçmiş gülüyo ben aglıyorum böylede denişik insanlarız :)) inşallah bebiş içerdedir de az bi zaman sonra ben burdayım der sana. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ben bile heycan yaptım senin adına.tobe de ya. bak bebisin yolda sana kavusmak icin seni sömürüyo aylardir. 3 ay sonra nefesini hissedeceksin. Allah'im banada nasip eder insallah :) 5 gun gecikti valla. yavas yavas umitlenmeye basliyorum bende. insallah hasta olmam da miniminnacik bi bebis vardir orda :)
olme konusunda ruyalarda mastir yaptim ben, ucmak gokyuzune ucmak ve yeryuzune inmemek kisinin vefati ile yorumlaniyor. dun de bi ruya gormustum yine ruya sahibinin vefatiydi. olacaksa olur zaten.
degisik bi bakis acisi dogrusu. ruhlarin dolastigini biliyodum ama zamanlar arasi oldugunu bilmiyodum. gerci adam ruh, zaman mi işler ona dimiBen şöyle duydum insanlar uykuya daldığında bir nevi yarı ölü gibi oluyor hani bazen bir olay oluyor o an içimizden sanki ben bu an ı yaşamıştım diye geçiriyoruz işte o an ı biz bazen rüyamızda görüyoruz bu nasıl oluyormuş insanlar uyku halindeyken ruhları baska bir boyuta geçip tabiri caizse geleceğe gidip bazı olayları goruyormusuz bu olayı yaşamayan yoktur herhalde. Bana da çok oluyor bu an ı yaşadım hissi ve o an şaşkınlık duyuyorum ister istemez
yanas buraya, bi ara sirf UÇMAK , o hissi bi daha yasamak icin uyuyordum. o kadar muthis ve gercekti . offfffBende de olur. Etkide kalıp akşama kadar üzüldüğüm rüyalar oluyor maalesefbide o rüyamıydı gerçekmiydi hissini çok yaşarım. Ulaşamadığım birinin rüyamda telefon numarasını verdiğini görüp, uyanınca saatlerce numarayı hatırlamaya çalıştığım oldu seviyorum rüys görmeyi ..
Ben de görüyorum onu aradayanas buraya, bi ara sirf UÇMAK , o hissi bi daha yasamak icin uyuyordum. o kadar muthis ve gercekti . offfff
daglarin ustundenmi ucmadim, bulutlarami dalmadimmmmmm ooofffff offfffff
acaba ruyalar gercek hayatlariminizin paralel evrendeki yansimasi olabilir mi?Bazen oluyor. İyikide gerçek gibi oluyor hatta. Babama sarılıyorum mesela bazen. Böyle sımsıkı ama. Mutlu uyanıyorum resmen.
Bende öyle duymuştum canım. Acaba bunun gerçek olma olasılığı var mı? merak ettim dogrusu..Ben şöyle duydum insanlar uykuya daldığında bir nevi yarı ölü gibi oluyor hani bazen bir olay oluyor o an içimizden sanki ben bu an ı yaşamıştım diye geçiriyoruz işte o an ı biz bazen rüyamızda görüyoruz bu nasıl oluyormuş insanlar uyku halindeyken ruhları baska bir boyuta geçip tabiri caizse geleceğe gidip bazı olayları goruyormusuz bu olayı yaşamayan yoktur herhalde. Bana da çok oluyor bu an ı yaşadım hissi ve o an şaşkınlık duyuyorum ister istemez
Haklısın canım olacaksa olur zaten. Geçen kocamla kavva ettim oturdum aglıyorum ben ölürsem napıcaksın nasıl bakıcaksın çocuga dedim bebege bakmasına bakarım da hem çalışmam lazım belkide mecbur kalıp evlenirim dedi. Dedim defol kiminle evlenirsen evlen ben çocugumu üvey anne eline bırakmam karşıma geçmiş gülüyo ben aglıyorum böylede denişik insanlarız :)) inşallah bebiş içerdedir de az bi zaman sonra ben burdayım der sana. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ben bile heycan yaptım senin adına.
ruya anlatilmazmis aslinda oyle derler. ama benim cenem dusuktur.Kızlar bende de oluyr .ben çok fazla rüya görüyorum bıktım diyebilirim. Eşim de benim rüyalarımi dinlemekten bıktı, ne olacak böyle bilmiyorum
iste o ruyalarimi hep gercek saniyorum. sanki gercek bedenim o ve gercekten ucuyorum . keske ucabilsem ya, Allah'im ne guzel olurduuuuuBen de görüyorum onu aradainsan nasıl rahatlıyor bilirim
Aynen bende öyle oldumruya anlatilmazmis aslinda oyle derler. ama benim cenem dusuktur.
adama daha GUNAYDIN KOCACIM demeden
Bitanem ruyamda ne gordum biliyo musun der oldum
Çok amin :) Allah evlat sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı zamanda evlat versin inşallah.bak yaaa, senin yaptiginin aynisini eşim bana yapiyo. salya sumuk agliyorum gozlerinin icine baka baka. cok fenasiniz varya.
Insalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Allah'ta biliyo ya ne kadar cok istiyorum bi bebisimiz olsun :)
Bence var çünkü gerçek hayatta misal hiç geçmediğin bir yoldan geçerken içine bir tanıdıklık hissi gelir hatta hayatında ilk kez gördüğün o sokakta ki insanları bile sanki taniyormussun hissi dolar içine ve şöyle söylersin ben bu anı yaşamıştım sanki işte o an ı rüyanda yaşıyorsun o tanıdıklık hisside oradan geliyor bence :)Bende öyle duymuştum canım. Acaba bunun gerçek olma olasılığı var mı? merak ettim dogrusu..
Insallahhh canim.Çok amin :) Allah evlat sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı zamanda evlat versin inşallah.
Ah canım çekti gidip uyuyayım bakalım ne görcem bugüniste o ruyalarimi hep gercek saniyorum. sanki gercek bedenim o ve gercekten ucuyorum . keske ucabilsem ya, Allah'im ne guzel olurduuuuu
umarim bi gun bu yuzden firca yemeyizAynen bende öyle oldum
ruyadan konu actik ya, kesin etkileniceksin bak :) patates tarlasi gorursen hic sasirmam vallaAh canım çekti gidip uyuyayım bakalım ne görcem bugün
seninki gibi hic yapamadim ya. varmis ruyayi uyandiktan sonra devam ettirenler.Oluyor :)) hatta uyandgmda inanlmaz uzuntu duyuyorum..
Bazen film tadinda ruyalar goruyorm. Uyaniyorum sonra tekrar uykuya dalip kaldgm yerden devam ediyorum.
Ruyalarin benim hayatimda buyuk etkisi olduguna bana klavuz olduguna inaniyorum. Hemen hemen her aksam ruya goruyorum benm icin derin anlamlar ifade eden.
ve evet aslimda ruyalarimiz bizler icin yol gosterici ruhsal haller fakat biz anlamiyoruz ne anlama geldigini. keske cozebilsek.Oluyor :)) hatta uyandgmda inanlmaz uzuntu duyuyorum..
Bazen film tadinda ruyalar goruyorm. Uyaniyorum sonra tekrar uykuya dalip kaldgm yerden devam ediyorum.
Ruyalarin benim hayatimda buyuk etkisi olduguna bana klavuz olduguna inaniyorum. Hemen hemen her aksam ruya goruyorum benm icin derin anlamlar ifade eden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?