• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüya ile gerçegi karistirdiniz mi hic?

seninki gibi hic yapamadim ya. varmis ruyayi uyandiktan sonra devam ettirenler.
uyandiktan sonra bitiyo resmen. anca bi sonraki sefere kaliyo iste. keske 1.par 2.part diye ayirabilsem bende :)
Inanilmaz zevkli birsey ya. :) esim diyorki bazen ayiliyosun anlatmaya calisiyorsn snra tekrar uyuyosn :D

Bid3 bazen soyle oluyor, dy3lm cok guzel bir ruya goruyorm gercek olamayacak kadar guzel ruyann icinde dyormki kendi kendime allahim ne olur bu ruya olmasn gercek olsun tabii uyannca husran :D

Inanilmaz zevkli birsey ya. :) esim diyorki bazen ayiliyosun anlatmaya calisiyorsn snra tekrar uyuyosn :KK70:

Bid3 bazen soyle oluyor, dy3lm cok guzel bir ruya goruyorm gercek olamayacak kadar guzel ruyann icinde dyormki kendi kendime allahim ne olur bu ruya olmasn gercek olsun tabii uyannca husran :KK70:

o ruyalardan uyanmak aci verir.. bende bi defa gordugum rüyanin gercek olmadigini fark ettim ve *bu ruya gercek degil *deyip biraktim kendimi bi binanin tepesinden.

iste insani korkutuyo aslinda, insallah bu dunyada iken bu ruya deyip te ucmaya calismam

bende bi sabah esim gittikten sonra yeniden yatip uyanip ruyami esime mesaj cekip geri yatmistim. uyku tatli gelmis demekki :)

o ruyalardan uyanmak aci verir.. bende bi defa gordugum rüyanin gercek olmadigini fark ettim ve *bu ruya gercek degil *deyip biraktim kendimi bi binanin tepesinden.

iste insani korkutuyo aslinda, insallah bu dunyada iken bu ruya deyip te ucmaya calismam

bende bi sabah esim gittikten sonra yeniden yatip uyanip ruyami esime mesaj cekip geri yatmistim. uyku tatli gelmis demekki :)

Rabbim tarafndan bize gosterilen bi cogu anlamli fakat bizim bilemedgmz seyler silsilesi.. :) ruyalarimi seviyorum ama.
Anlik mutluluklar heyecanlar bazen korku endise herseyi yasatiyor insana :) degisik gercekten..

Çok acayip ve güzel şeyler gördüm :KK48: o diil de en son ekmek arası patates yiyodum nasıl bir fantaziyse :KK48: sonra açtım bu yorumu gördüm :skandal:
sasirmadim cunku bekliyodum :) konu ruya olunca okuyanlarin etkilenmesi normal :)
patates yiyor olmana tek lafim bile yok :D anlamina baktin mi? umarim guzel gunlerin habercisidir ;)

sasirmadim cunku bekliyodum :) konu ruya olunca okuyanlarin etkilenmesi normal :)
patates yiyor olmana tek lafim bile yok :KK70: anlamina baktin mi? umarim guzel gunlerin habercisidir :KK66:

Şimdi baktım, güzelmiş :KK48:
Bu konuyu okuduktan sonra sıklığı azalan rüyalarımda belirgin bir artış oldu :KK36: ama patates mevzusuna çok güldüm :KK70:

Back
X