- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
ne ilginç ki ruyalar bana hep daha gercek gelmistir. bi ara sirf o gercekcilik icin uyuyordum resmen . simdilerde cok nadir ruya goruyorum :/Evet oluyor. Hatta bazen aklıma bir şey geliyor, acaba böyle bir şey gerçekten olmuş muydu yoksa rüyamda mı görmüştüm diye hatırlamaya çalışıyorum
dimi arada kaliyosun bi.Ben gerçekteyken rüya sanıyorum bazen :) rüyalarımı okadar gerçekçi görürüm ki gerçek zamandayken bile rüya olabilecegi geliyor aklıma. Heleki kötü rüya ise tüm gün o rüyayı düşünüp duruyorum etkisinden çıkamıyorum :)
Söylemezsem çatlarım hala aklımdan çıkmadı nasıl üzüldüysem.dimi arada kaliyosun bi.
bi sure once bi ruya gordum. ucuyordu. gokyuzune dogru tuhaf ve en gercek halinden daha gercekti.
dedimki lann , ya gercek hayatta cama cikip bunu deneseydimmm..
ama o kadar guzeldi kiiii. ay inanamazsin. resmen ayaklarim yerden kesilip o ruzgarin yuzume deydigini saclarimin tel tel ucustugunu hissettim.
kabuslar cok etkilemiyo beni. ama guzel ruyalar varya, bitiyorum iste onlara
Söylemezsem çatlarım hala aklımdan çıkmadı nasıl üzüldüysem.
Bir gün rüyamda bir kızım varmış 5 yada 6 yaşlarında siyah saçlı bir kız ama nekadar güzel sana anlatamam ela gözlü falan ben dogurmusum kızımı bırakmışım gitmişim hiç görmemişim o gün rüyamda ilk defa kızımı görmüşüm üstü başı eski püskü çok zayıf güçsüz düşmüş ama o tatlılıgı herşeye bedel nasıl sarıldım nasıl ilgilendim onunla içim gitti çok üzüldüm onu o halde bıraktıgım için sonra uyandım.
Allahım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama kara kara düşünüyorum yani ben bu kızı nezaman dogurdum acep dogurdummuki yoo dogurdugumuda hatırlamıyorum dogurmadımmı dogurmuş olabilirmiyim bildigin mal oldum. Dogurmadıgım çocugu aramaya müge anliya çıkacaktım valla.
seninki resmen kabir azabi :) ama sanki valideye karsi bi tepki gibiEvet. Bu akşam kayinvalidemle artık küçük olmayan Emrah'ın oynadigi, dünyanın en gerzek dizisini izleyip çekirdek çitlerken bunun bir kabus olduğunu sandim ama gerçekmiş. Kafalar hep karışık.
ikimizin ruyasida psikolojik bi ruya :) muge ye gerek yok , yoksa ruyalarimizida alacak elimizden. insepşın olacagiz hepimiz. muge ruyalarimiza girerse yanariz valla :)Söylemezsem çatlarım hala aklımdan çıkmadı nasıl üzüldüysem.
Bir gün rüyamda bir kızım varmış 5 yada 6 yaşlarında siyah saçlı bir kız ama nekadar güzel sana anlatamam ela gözlü falan ben dogurmusum kızımı bırakmışım gitmişim hiç görmemişim o gün rüyamda ilk defa kızımı görmüşüm üstü başı eski püskü çok zayıf güçsüz düşmüş ama o tatlılıgı herşeye bedel nasıl sarıldım nasıl ilgilendim onunla içim gitti çok üzüldüm onu o halde bıraktıgım için sonra uyandım.
Allahım düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ama kara kara düşünüyorum yani ben bu kızı nezaman dogurdum acep dogurdummuki yoo dogurdugumuda hatırlamıyorum dogurmadımmı dogurmuş olabilirmiyim bildigin mal oldum. Dogurmadıgım çocugu aramaya müge anliya çıkacaktım valla.
Seninki daha güzelmiş acı yok üzüntü yok valla misbiliyo musun bende buna benzer bi ruya gormustum ama o kadar guzeldi ki ...
eşimle hep konusuruz biz, bi oglumuz olursa ismini YUSUF ALİ koyalim diye. Babasinin ismi(vefat etti nur icinde yatsin)
o gece uyudum, ruyamda 3-4tane 5-8yas arasi cocuklar top oynuyorlar.
bende onlari izliyorum iste. sonra
Yusuf'um geliyor. elinde kirmizi bi top ve diyor ki
Benim adim YUSUF bende oynayabilir miyim sizinle..(5yaslarinda anca var)
yuzu varya *Yusuf yüzlü* derler ya aynen oyleydi
hic aklimdan cikmiyor. oglum benim. dogurmadim ama o cocuk benim oglum .. oyle hissettim yani onu. uyandigimda yuzumde guller aciyordu. acaba dedim ayan mi oluyo
Seninki daha güzelmiş acı yok üzüntü yok valla misallahım bide bu rüyaları gürüp görüp millete anlatıyorum bıktılar artık hergün bir rüya her gün bir rüya. Bence çok şanslıyız. İnsanlar hayalleri hayal güçleri kadardırlar bence. hadi hepbirlikte kendimizi sevelim
Hadi senin rüya pskolojik de ben niye durduk yere yavrucagı terkedip gidiyorum öyle bir niyetim yok ama ölcemmi acabaikimizin ruyasida psikolojik bi ruya :) muge ye gerek yok , yoksa ruyalarimizida alacak elimizden. insepşın olacagiz hepimiz. muge ruyalarimiza girerse yanariz valla :)
tobe de ya. bak bebisin yolda sana kavusmak icin seni sömürüyo aylardir. 3 ay sonra nefesini hissedeceksin. Allah'im banada nasip eder insallah :) 5 gun gecikti valla. yavas yavas umitlenmeye basliyorum bende. insallah hasta olmam da miniminnacik bi bebis vardir orda :)Hadi senin rüya pskolojik de ben niye durduk yere yavrucagı terkedip gidiyorum öyle bir niyetim yok ama ölcemmi acaba
Ben şöyle duydum insanlar uykuya daldığında bir nevi yarı ölü gibi oluyor hani bazen bir olay oluyor o an içimizden sanki ben bu an ı yaşamıştım diye geçiriyoruz işte o an ı biz bazen rüyamızda görüyoruz bu nasıl oluyormuş insanlar uyku halindeyken ruhları baska bir boyuta geçip tabiri caizse geleceğe gidip bazı olayları goruyormusuz bu olayı yaşamayan yoktur herhalde. Bana da çok oluyor bu an ı yaşadım hissi ve o an şaşkınlık duyuyorum ister istemezsize de hic oldu mu bu?
ruya goruyorsunuz ve sanki gercek hayat ordaymis hissi.
orda yaptiklariniz gercekmis gibi
dert degil belki ama cok merak ettim
ben bazen ruyada iken gercek dunyadaymisim gibi hissediyorum, tuhaf
sizlerdede bu denli iz birakan ruyasal hisler oldumu ?
evet kisa bi sure afalliyosun sonra keske gercek olsaydi modu.Oluyor çokta güzel oluyorda uyanınca boşluga düşüyor insan.
Ben bi kaç kere cocuklarım oldugunu gordum hele birinde öyle bi sütüm gelioduki yana yana bebegımı arıyodum oyle bı gercektıkı uyandıgımda bayagı afallamıştımevet kisa bi sure afalliyosun sonra keske gercek olsaydi modu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?