• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya da ki mavi gözlü kiz Bebek

Merhaba arkadaşlar 2. Aşılamami lnn5. Günündeyim. Sanırım fazla düşündüğüm dennde olabilir sabah riya gördüm. Kiz bebek yeni uyanmış mavi yeşil arası gözler çok tatlı uluyandi mi senn güzel kızım deyip kucağıms alıyorum öpüyorum falan. Ama bebeek çok ufak değil belki 7.8 aylık falan.
Rüya konusumda tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum yorumlar mısınız. Sabah salak gibi gülümseyerek uyandım etkisinden kurtulmadum.acaba cokmu takiyoruzda gidiyor bilinç altı gibi
Bilinçaltınıza işlemiş

Amin inşallah çok sağolun...Siz de hayırlısıyla,sağlıkla tez zamanda kucağınıza alın bebeğinizi :KK200:
Teşekkürler cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu konuda sinanmak çok zormuş ama buna da şükürler olsun en azından çaresiz değil.

Merhaba arkadaşlar dün kiZ bebek rüyası görmüş size de anlatmıştım burda çoğu arkadaşim.bilinclati olabilir demişti bende hak vermiştim. Akşam uyurken Allah a dua ettim Allah im benim rüyalarım Biliç altı olabilir çok isteyip düşündüğüm için nolur bugwce en yakın arkadaşlarimdan briinin rüyasına göreyim.haberci rüya olsun dedim. Sabah arkadaşim aradı şok oldum diyor ki rüyam da seni hamile gördüm. Hem.sevvindim.hemde tuhaf geldi. Bazı zamanlar demekki çakralarimiz açık oluyor hissediyoruz. Yinee de kesin olsun demiyorum korkuyorum Allah hayırlısı ise versi.n tamamına erdirsin İnşallah

Back