Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koyukivamli camasirsuyunu sulandirip puskurtmeli bi siseye koyup kuflu bolgeye sık ve silme
O kendi kendine kuruyup kayboluyo
ayrica bir kac saat havalaninca o oda da koku falanda kalmiyo tecrube edildi onaylandı
Koyukivamli camasirsuyunu sulandirip puskurtmeli bi siseye koyup kuflu bolgeye sık ve silme
O kendi kendine kuruyup kayboluyo
ayrica bir kac saat havalaninca o oda da koku falanda kalmiyo tecrube edildi onaylandı
Yatak odamda rutubet var arkadaslar ve bebeğimde o odada uyuyor. Internetten araştırdım saban marka rutubet önleyici tabletler var onlardan aldım ama hic bir faydası olmadı. Var mı rutubeti gidermek için tavsiyeleriniz.
Öncelikle gerçekten isyan edecek duruma getiren bu sorun, forumdaki yorumlardan da gördüğüm kadarıyla birçok evin ortak derdi. Bizde birçok deneme sonrası sorunun Dış Cephe de kullanılan, Köpük Mantolamanın, Nefes Almaması sonucu ortaya çıktığını tespit ettik.
Rutubet için öncelikle rutubetlenen yer iyice temizlenmeli çamaşır suyuyla silinmeli kuruduktan sonra bi daha oluşmaması için ona özel boya kullanmak lazım ben tavanda yaşadım bu sorunu permolit antibakteritel boyayı kullandım baya da memnun kaldım bi daha da olmadı rutubetlenme