rustik perde kullananlar

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
39
358
35
Kırıkkale
kızlar acil cvp istiyorum evime alçı yaptırcm ve perdeleride rustik yaptırmak istiyorum sizce kullanımı nasıll görüntüsü nasıl duruyo fikirlerinizi alabilirmiyim

kızlar acil cvp istiyorum evime alçı yaptırcm ve perdeleride rustik yaptırmak istiyorum sizce kullanımı nasıll görüntüsü nasıl duruyo fikirlerinizi alabilirmiyim

valla canım bi kaç perdeciyle görüştüm bu aralar evim için perde araştırıyorum kartonpiyer olan yerlere rustik pek tavsiye etmiyolar ama illada olmaz diye bişiy yok istiyosan yaptır ama önce birkaç perdeciye bi fikir danış bakalım sonrada bizimle paylas

rustik perdeyi ben de çok beğeniyorum ama benim de evimde alçı var malesef, özlliği görünmez diye yaptıramıyorum..

benim ev de kartonpiyer.
sadece mutfak için rustik düşünüyorum.
kolay yıkama için...

benim ev de kartonpiyer.
sadece mutfak için rustik düşünüyorum.
kolay yıkama için...

evet. kartonpiyer varsa rustik perde uygun olmaz.benim evimdede rustik perde var. yaptıracağım zaman perdeci önce kartonpiyer varsa olmaz demişti. Allahtan kartonpiyer yoktu.

Benim evimde de hem tavanlar inanılmaz yüksek hem de kartonpiyer olmadığı için tm odalarda rustik kullanıcam maliyeti biraz yüksek ama şık duracağını düşünüyorum.Önümüzdeki hafta takılacak bakalım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…