Ruhum bedenimde durmak istemiyor çok sıkıştım kurtulamıyorum sadece içimi dökmek için burdayım umarım içime su serpebilecek destek olacak kimse vardır

Yahu bosanmis kadinsin, biriyle cinsel hayatin olduysa tekrar ne olmus? Bekaret kontrolu mu yaptiracaklar? Bundan korkmak ne demek? Yalan soyluyor, takti bana kafayi deyip gececeksiniz.

Ayrica uzerinizdeki baski unsuru olan korkuyu yenip, kendisini surekli asagilayarak, hor gorerek, ters psikoloji yaparak kurtulabilirsiniz.

Ornek cümleler verirdim ama asagilamam insanlari o yuzden benimkiler soft kalabilir, baska biri orneklendirebilir belki.


Bir sonraki dayakta darp raporu alip takıntı ve tehdit dolu mesajlarini da dosyaya ekletip savciliga sikayetci olun.


Ayrica aylardir gozlerinin onunde eriyen, kusan, mutsuz duran, depresyona girmis kızlarını farketmeyen aileyide uzerim diye uzulme, birak biraz uzulsunler belki gozlerinin onunde yasanan cehennemi farkederler.



Toksik iliskiler kurmamak içinde mutlaka terapi al belliki bi yerde bi hata var.
 
Yavrum senin ağzın ,dilin yok mu? Daha önce evlenmiş boşanmışsın. Bu herifin neyinden korkuyorsun? Senin korkunla besleniyor seni bastırıyor. Bu kadar psikolojik,fiziksel şiddet uygularken , küfür ederken, sana ors.pu mumalemesi çekerken nasıl susarsın? Zorla alıkoyuyor seni tehdit ediyor. Hemen git darp raporu al şikayet et daha fazla bekleme, ailene kendin anlat. Ailen kızlarının takıntılı, paranoyak bir erkeğin elinde heba olup ölmesini istemez sana destek çıkarlar. Destek olmazlarsa bile canını kurtarırsın, devlete başvurur kadın sığınma evinde kalırsın en azından sonra iş bulur çalışırsın. Bu herif hiçbir şey yapamaz. Asıl senin onu rezil etmen lazım. Senin sosyal medyalarını ele geçirmiş kimle konuşsan yattığını iddia ediyor bildiğin ruh hastası paranoyak birisi . Bu kadar darp izi varken ailen nasıl görmüyor onu merak ettim? Darp ettiği bölgeler neresi? Yaptığı şeyler büyük bir suç. Lütfen kendi hayatın için bekleme git şikayet et artık. Başka bir kadının daha ismini görmek istemiyorum x'de ... Sen onu şikayet et ki işinden olsun, cezasını çeksin şerefsiz
 
Öncelikle bir uzmandan destek alın. MAnipüle etmiş sizi sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Savcılığa gidin şikayetçi olun, kime neye rezil etmekle tehdit ediyorsa etsin, boşverin. Boş tehdit muhtemelen, bu şekilde sizi elinde tutuyor.
 
Yani böyle şeyler demem ama bu adamın büyük dayağa ihtiyacı var. Birilerine para versen güzelce her gün döverler.
Git şikayet de et darp raporu da al. Ailene her şeyi anlatsın sen ondan önce anlat ama dibine kadar inkar et. Bana taktı her şeyimi bulmuş yapay zekayla her şeyi yapmış vs vs dersin. Yani ailen nasıl farketmiyor? Benim kızıma böyle yapacak insanın var ya bu dünyada nefese muhtaç ederim. Merak etmeyin aileler için evlatları çok önemlidir. Aileden gizlemek ne demek ya?
 
Onunla görüşmeye sakın bir daha gitme her yerden engelle, tehdit mesajlarının hepsini onun numarası görünecek şekilde ss al, adliyeye git şikayet et. Darp edildiğini bildir darp raporu da al. Gerçekten akıl alır gibi değil. Bunca zaman bu duruma nasıl göz yumarsın? O seni yanıma gel diye her seferinde aradı ve sen de elin kolun bağlı şekilde hep gittin ve zorla tecavüz etmesine izin verdin öyle mi? Bu kısmı gerçekten anlayamadım.

Ayrıca önceki ilişkin de buna benzer olmuş mutlaka psikolojik destek almalısın uzman birinden. Toksik ilişkilerden kurtulman için,kendi ruh sağlığın için sağlıklı ilişki nasıl kurulur, özgüvenli birisi nasıl olunur öğrenmen gerekiyor
 
hemen söylüyorum böyle cahil adama en çok koyacak söz: sen de adam mısın be, senden adam mı olur, erkek müsveddesi vs. vs. erkekliğini aşağılamak hatta başka erkeklerle kıyaslamak hatta yatak performansını alay konusu etmek.
ama konu sahibinin bunu yapacak durumu yok. her yerden engellemesi, muhtemel gelebileceği bir adres varsa da orada birilerine dövdürmesi lazım. sonrası hepimizin dediği gibi uzaklaştırma kararı.
ben böyle bir davada telefonda bilerek kışkırtıcı konuşup tehdit ve itirafları ses kaydı almıştım fakat bu tarz kanıt kabul edilmiyor maalesef izinsiz kayıt sayıldığı için bunu da eklemek isterim. geriye dönük telefon konuşmaları incelenebiliyor diye biliyorum. whatsapp konuşmaları, darp fotoğrafları ne varsa topla en olmadı whatsapp'tan bilerek konuşmayı manipüle et, itiraf niteliğinde mesajlar toplamaya çalış veya kışkırt tehditlere hakaretlere başlasın. + sosyal medyalarını kapat ya da şifrelerini değiştir. numaranı değiştir. inşallah adresini bilmiyordur. keşke ceza alsa sapık herif, biz 6 ay hüküm giydirebildik. :/
 
Kaç yaşındasınız? ailenizin bu tarz konulara bakışı nasıl?
 
Erkeklige laf etmek ölümle sonuclanabilir ben onermem ama uzak durmasi gerektigini anlatacak, korkmadigini gosteren, egosunu zedeleyecek birseyler soylenebilir.

Evet erkekligini asagilamak egosunu zedeleyecektir ama oyle birsey hem siddete meyilli bir adamin cinayet islemesine sebep olur hem de olasi bir dava durumunda haksiz tahrik unsuru oluşturabilir.
 
Yani ailenizin böyle durumlara tepkisi ne olur bilemiyorum ancak, bende bir kız çocuk annesiyim ve bu hayatta her şey ama her şey biz insanlar için.
Kızım şu yaşadiğinizin binde birini yaşayip gelio bana anlatsa kendisini böyle b.k gibi insanlara layık gördüğü için tabiki onada kızarım, ama kızıma bunu yapacak insanın münasip yerlerini sündürür başka münasip yerine monte ederim.
Aileniz bu durumu namus davasına cevirmeyecek yapida ise yapacaginiz en iyi şey oturup anlatmak.
Ailenize anlatamadiginizi bildigi icin bu kadar rahat sizi tehdit edebiliyor zaten, evrt belki onlarda size kızacaklar ama bu kadarcıkta olsun bence gerisini onlar hallederler.
Yada siz herşeyi göze alıp defol kime ne anlatiyosan anlat mahkemede görüsüruz seni sosyal medyadan da rezil edecgim cümle alem asil senin nasil bir şerefsiz olduğunu öğrenecek diyip postayı koymak.
Siz bu kadar pısdığınız icin bu adam bu kadar rahat.
Sosyal medyanin gucunude kullanabilirsiniz bu arada.
X de bol takipcili bu işleri ozellikle paylaşan gruplar var onlara yazin mesajlarini atın paylaşsınlar rezil olmak neymiş nasıl oluyormuş görsün.
 
Adam psikopat belli. Savcılığa suç duyurusunda bulunup, kadın dernekleri yada aile sosyal politikalar il müdürlüğü ile görüşüp izinizi bir süre kaybedin…çoluk çocuk yoktur inşallah.
 
Erkekliğini aşağılamak,hareket etmek pek mantıklı bir fikir değil. Aslında konu sahibi cesur olsa, dik dursa çoktan bu şerefsizin g.tüne tekmeyi vurmuş şikayet etmişti. Bu arada size de çok geçmiş olsun. Benzer bir durum mu yaşamıştınız?
 
Son düzenleme:
evet kesinlikle ben de o yüzden öyle bir durumda değil dedim. ütopik bir hayal benimkisi..
 
ben bu tip bir erkekle birliktelik yaşadım fiziksel şiddet hariç, takıntılı, öfkeli ve manyak. fiziksel şiddeti de bir önceki ilişkimde yaşamıştım maalesef. o ilişkiden beni bu manyak kurtarmıştı bir nevi, sonra o da bir tekme ben koyayım dedi. başka bir başlıkta yazmıştım, bu tip ilişkilerde iki taraf da ruh hastası oluyor ben de o ruh hastalarından biriydim ama kendime geldim diye. şuan iyiyim sağlıklı bir ilişkim var, düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.
bu bahsettiğim olayı maalesef 50 yaşının üstündeyken annem yaşamıştı. bıçakla tehdit, evin anahtarını gizlice yaptırma, tecavüz, rusya'ya kaçırmaya çalışıyor meğerse orada daha önce bıçakladığı eski karısını bırakmış, eski hükümlü, annemin çocukluktan sıra arkadaşı, memleketlisi elbette kadın bu durumları bilmeden işin içine giriyor. ben uzakta yaşıyordum, kahretsin ki annem bana söylememiş aynı bu hanımefendi gibi, tesadüfen eve geldim neyse ki o dönem, bir çığlık koptu ismimi söyleyip. kapat telefonu dedim anlat. sonra adamı aradım bahsettiğim telefon konuşması oldu, adam geliyorum bekleyin annen ya benim ya toprağın dedi kapattı. polisi aradım yanlış karakolu aramışsınız şurayı arayın dediler, kadın panik atak geçiriyor eşyaları topla diyorum, öbür karakolu aradım, adam kapının önünde değilse gelemeyiz siz taksiye binin buraya gelin dediler. düşünebiliyor musunuz anahtar var herifte.. neyse annemi yaşadığım şehre kaçırdım. sonra tabii dava açıldı, kanıtımız yetersizdi, 6 ay yattı, çıkınca yine evin oralarda görüp anneme haber verdikleri olmuş, kadın korkudan evinden çıkamadı. sonra rusya'ya kaçmış diye duyduk. keşke elimden daha fazlası gelseydi ama ikimiz de iyi değildik o dönemde. benim şiddet gördüğüm ilişkimden çıkıp diğer manyakla olan ilişkimin başladığı döneme tekabül ediyor. uzattığım için kusura bakmayın. şuan kendisi de gayet iyi, psikolojisi yerinde. aslında anlatıp olumsuzluk yaratmak istemezdim konu sahibine umut vermek istiyorum çünkü ben de annem de baş ettik bu tarz insanlarla ama anlatmak da istedim. konu sahibine haykırmak istiyorum BAŞKA BİR İHTİMAL MÜMKÜN!!!
 
Size ve annenize güzel bir ömür diliyorum. Annenizi yaşadığınız şehre getirerek cesurca davranmışsınız. Keşke daha fazla ceza çekseydi o psikopat. İyi olmanıza sevindim. Terapi mi aldınız nasıl iyileştiniz?
 
Konu sahibi aktif ve forumda geziyor buraya yazmıyor .
Evet yorumlarınızı içtenlikle okuyorum ve inanın özgüven yüklemeye çalışıyorum normalde asla şikayetçi olamayacağımı düşünüyorum durumuma yapılan yorumları okudukçada bir nebzede olsa içim rahatlıyo ve umutsuzluk yerine düşüncelerim en azından eskiye nazaran çözüm odaklı olmak için çalışıyorum
 
Şikayetçi olamayacağımı düşünüyorum ne demek?! Lütfen sessiz kalmayın bu duruma. Size bunu yapan cezasını çekmeli elini kolunu sallayarak gezmemeli dışarda. Annenizle ailenizle aranız nasıl? Zaten boşanmış olduğunuzu söylüyorsunuz. Hiç evlenmemiş olsanız korkunuzu bir nebze anlardım. Aileniz ne tepki verir bu duruma?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…