- 18 Mart 2025
- 8
- 6
- 1
- Konu Sahibi dertdegilcehennem
-
Şu anda yaşadığından daha kötüsü olamaz ailenin duyması öyle bir canavarın esiri olmayın. Çok saçma bu denli korkmanız. Asıl siz onu tehtid edin.Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Önce ki gibi derken neden böyle bir şey yaşadığınızı anlattınız. Bu hiç şaşmaz bir kuraldır anlattığınız kişi size aynısını yaşatır. Hiçde bir şey yapamaz gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun başıma böyle böyle bir şey geldi beni tehdit ediyor diye sıkıyorsa yapsın bakalım adamın anasını ağlatırlar. O zaman bırakın sizi rezil etmeyi sokakta görse slm bile veremez terbiyesiz. Ama siz böyle korkmaya devam ederseniz istediğini yapar.Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Ya sürekli düşünüyorum kuzenim avukat çok az bi kısmını anlattım ama diyorum ya farkında olarak sindirildim korkuyorum bi de son dediği şey ben zaten bişeylerin patlamasını istiyorum sen kıvılcım ver ben cehennem olarak gelicem bende bunu istiyorum diyo inanılmaz derecede öfke problemi var yanımda kaç kez araçta kavgaya kalkıştı yanında ben olamama rağmen bile o yüzden korkusuz ama bi o kadarda gizli 0 şeffaf biri asla telefonu a dokunamam bakamam instagramda takipçileri artıyo açıklamaları sürekli hesabı kapalı olanlar açıyodur falan son zamanlarda onu bile soramıyorum senin hakkın yok vs diye başlayıp küfürlerle beni sindirerek muhtemelen karıştırdığı şeyleri bastırmaya çalışıyo aman ne bileyim çok doluyum çok sıkıntıdayım bazen bekliyorum birini bulsunda belki vazgeçer ama çok yıprandımÖnce ki gibi derken neden böyle bir şey yaşadığınızı anlattınız. Bu hiç şaşmaz bir kuraldır anlattığınız kişi size aynısını yaşatır. Hiçde bir şey yapamaz gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun başıma böyle böyle bir şey geldi beni tehdit ediyor diye sıkıyorsa yapsın bakalım adamın anasını ağlatırlar. O zaman bırakın sizi rezil etmeyi sokakta görse slm bile veremez terbiyesiz. Ama siz böyle korkmaya devam ederseniz istediğini yapar.
Adam size o* muamelesi yapıyor niye vazgeçsin ki. Hazır kuzeninizde avukatmış bir yerden başlayın işte. Cehennem olarak dönecekmiş b*k döner kimse özgürlüğünden vazgeçmek istemez. Bundan daha cehennem napacak size ?Ya sürekli düşünüyorum kuzenim avukat çok az bi kısmını anlattım ama diyorum ya farkında olarak sindirildim korkuyorum bi de son dediği şey ben zaten bişeylerin patlamasını istiyorum sen kıvılcım ver ben cehennem olarak gelicem bende bunu istiyorum diyo inanılmaz derecede öfke problemi var yanımda kaç kez araçta kavgaya kalkıştı yanında ben olamama rağmen bile o yüzden korkusuz ama bi o kadarda gizli 0 şeffaf biri asla telefonu a dokunamam bakamam instagramda takipçileri artıyo açıklamaları sürekli hesabı kapalı olanlar açıyodur falan son zamanlarda onu bile soramıyorum senin hakkın yok vs diye başlayıp küfürlerle beni sindirerek muhtemelen karıştırdığı şeyleri bastırmaya çalışıyo aman ne bileyim çok doluyum çok sıkıntıdayım bazen bekliyorum birini bulsunda belki vazgeçer ama çok yıprandım
Hemen önce darp raporu al hala izler mevcutsa sonra gönderdiği mesajları saklayıp suç duyurusunda bulun savcılığa.Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Korktuğunuz icin bu durumdasinizYaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
Size karsi kullandigi tek sey aileniz. Yerinizde olsam gozumu karartir ve anneme herseyi anlatirdim. Yasadiklarimi ve nelerle tehdit edildigimi. Bunu yaparsaniz elinde hicbir seyi kalmaz. Aileniz durumu bildikten sonra disarisi zaten elalem sizin de umrunuzda olmaz. İki seceneginiz var. Ya bu serefsizle kendi kendinize basa cikmaya calisicaksiniz ki cikamiyorsunuz anladigim kadariyla sizi taciz etmekten vazgecmiyor. Yada aileniz herseyi bilicek ve o serefsize haddini bildiricek. Bu adamla ugrasmak yerine ailenizin tepkisiyle bir sure ugrasirsiniz fakat adamin elindeki kozu yerle bir etmis olursunuz. Ozel hayatinizla ilgili hic bilgileri yoksa boyle biseyi anlatmak zor ama standart bir anne babadan bahsediyorsak bu tip durumlarda sizin tek cagreniz, size tek destek olucak kisiler onlar.Yaklaşık 8 aylık bir ilişki içerisindeyim(cinsel birlikteliğimiz oldu bu arada)fakat bunun sadece 2 ayı mutluydum(aslında bugünlerin sinyalini verdiği davranışları belli etmiş ama şuan farkediyorum maalesef)diğer zamanların bi kısmı birbirimize bağımlı bir kısmı( son 2-3 aydır) tamamen onun esiri kölesi istediği gibi davranabileceği zavallı iğrenç kendimi tanıyamadığım bir insan haline geldim. İlişki içerisinde ciddi manipülasyonlar aşağılamalar küfürler fiziksel şiddetler(çok ciddi vücudumda izleri kalacak şekilde)psikolojik şiddetler sosyal şiddet aklınıza gelebilecek en ağır şekilde yaşıyorum ve asla bırakmıyor. Benden nefret ettiğini beni sadece o.. su olarak kullanacağını söylüyor sosyal medyalarımı kapattırdı. Whatsappım sürekli bilgisayarında açık kontrol ediyor kim arasa aramda bişey geçti(yattım) diyerek küfür ve şiddet uyguluyor artık dayanacak gücüm kalmadı sürekli titriyorum kusuyorum ailemle yaşamama rağmen bunu kimseye açıklayamıyorum daha öncede böyle bi ilişkim oldu şöyle ayırayım onu asla şiddet ve küfür yoktu sadece saplantı halindeydi onunla evlenmemi istiyordu ailemle yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyordu çok şükür ondan kurtuldum derken 1,5 sene sonra bu belayı sardım başıma ya sadece mutlu olmak istiyorum ama hep tercihlerim yanlış böyle gözükmeyip sonrasında canavara dönüşen insanlardan bıktım. Sonuç olarak ayrılamıyorum başka biride olsa sen hayatımda metresim olarak olacaksın diyor şikayetçi olucağımı söylediğimde ise beni tüm şehre rezil edeceğini aileme benimle ilgili ne biliyorsa anlatmakla hatta ve hatta 9 sene önce boşandığım adama bile gidip onada anlatacağını benim kafamı dışarı çıkaramayacak hale getireceğimi ailemle tüm ilişkimi bitireceğini zaten seni öldürürler 2 ye onlara intikal ettiği için, işimden oldum onun yüzünden iş yerimde bi süre konuştuğum çocuğu dövdü yerim değişti zamanlada bir kulpunu bulup çıkarttılar anlayacağınız hayatım altüst oldu ne yapacağımı kime gideceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum sıkıştım nefes alamıyorum sürekli kusuyorum ölmek istiyorum başka türlü kurtulamacak gibi hissediyorum ya o ya ben ölürsem biticek bu cehennem…lütfen psikolojimi düşünerek yorum ya da önerilerin olursa sevinirim en azından. dünyanın en kötü en iğrenç insanıda olsam ne yaparsam kendine yapar insan başka bi insan bunu yapmamalı bırakmıyor beni benden öyle kolay kurtulamayacaksın önceki gibi diyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?