Evimin bütün odalarına royal markalı halı beğendim.Sizler kullanıyorsanız memnun musunuz bir şikayetiniz var mı? Birde mutfağa ve oturma odasına royalden şhagi halı beğendim sizce kullanışlı olur mu? Şhagi halını temizliği zor diyorlar da?
Evimin bütün odalarına royal markalı halı beğendim.Sizler kullanıyorsanız memnun musunuz bir şikayetiniz var mı? Birde mutfağa ve oturma odasına royalden şhagi halı beğendim sizce kullanışlı olur mu? Şhagi halını temizliği zor diyorlar da?[/QU
canım merhaba shagi halıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanan biri olarak.hele hele de mutfak ve oturma odası gibi çok kullanılan alanlarda.içine tozlar doluyor ve makine çekmiyor.ben alma derim.
kesinlikle shaggy halıyı tavsiye etmiyorum hele hele de evde çocuk varsa hiçte hijyenik olmuyor inanılmaz toz topluyor arada çırpıyorum içinden yığınla tüy çıkıyor etrafı çok tozlandırıyor ayy yazarken bile burnum kaşındı:) sanki tüyleri geldi :) en iyisi bence deri halılar hem şık hemde kullanışlı temizliği kolay ohh mis gibi tavsiye ederim
benım de yatak odam royal shaggy den .. suana kdr birşye görmedim.. antibakteriyel olması en güzeli.. araya bişiler kacıyor ama silkeledigim ıcın sorun olmuyor..
mutfkta shaggy önermem..temizligi zor olur..
benim tüm evim royal shaggy. mutfak da hil. hiç biri sorun yaşamıyorum. mutfağın halısını 15 günde bir tersini çevirip yürüyoruz eşimle üzerinde, süpürgeye gelmeyen kırıntılar dökülüyoryere. diğer odalarda yenilip içilmediği için onlarda boyle bir sorun yok. bidaha evlensem yine aynı halılaırmı alırım. ama benim halılarım uzun tüylü değil. arkadaşım stepten en uzun tüğlü şagylerden aldı, o memnun değil.
Mutfağa kırmızılı oturma odasına da mürdüm renkli halı lazım.Ama Şagide bu renkler çok canlı duruyor diğerleri gözüme çok mat geliyor.Bu yüzden de kararsız kalıyorum.Mutfağa küçük halı alacağım olmazsa sık sık silkerim halıyı.