• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler rowenta row brush activ volume & shine

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
148
Bu elektrikli saç fırçasını kullanan var mı? maşayı vs bıraktım saçlarımı uzatıyorum.böyle çok bakımsız geziyorum en azından bunu alsam iyi olur ama saçlarım uzun çok kısa değil dolaşır mı,kullanışlı olur mu? ve dalgalı saç yapabilir miyiz bununla?

valla ben sizin konunuzu da gördüm ama düzleştiriciler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yazamadım.ama koca sitede kullanan,yorum yapacak yok mudur yahu ben de anlamıyorum artık.

neyse ben satın aldım,bu konunun altında yorumlarımı paylaşırım.almayı düşünenlere yardımcı olsun bari

Selam. Bende üç gündür bu tarz ürünleri araştırıyorum. Üç ürün arasında kararsız kaldım. Biri sizinde bahsettiğiniz;

Rowenta CF 9320 Brush Activ Volume & Shine Saç Şekillendirici

Diğer ikisi de;
Babyliss AS550E Çok Fonksiyonlu İyonik Saç Şekillendirici
Remington AS8090 Keratin Therapy Dönen Fırçalı Hava Üflemeli Saç Şekillendirici
saç şekillendirici.webp

Daha karar veremedim. Ürün gelince nasıl olduğu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Benim ince telli, boyasız , uçları çabuk kırıLan ve çabuk yağlanan uzun saçlarım var. Saç yapılarımız farklı olduğu İçin belki memnuniyet kriterlerimiz aynı olmaz ama umarım üründen memnun kalırsınız. Sizden haber bekliyorum.

Tabii,ben satın aldım.Bu hafta kullanıp yorum bırakırım buraya.Benim saçlarım da boyasız,normal telli ve kuru,biraz da yıpranmış.bakalım güzel şekillendirecek mi :/
ben şu videodan çok etkilendim,çok güzel şekillendirmiş ve bayağı parlatmıştı.

Tabii,ben satın aldım.Bu hafta kullanıp yorum bırakırım buraya.Benim saçlarım da boyasız,normal telli ve kuru,biraz da yıpranmış.bakalım güzel şekillendirecek mi :/
ben şu videodan çok etkilendim,çok güzel şekillendirmiş ve bayağı parlatmıştı.

Bu videoyu ve daha fazlasını bende seyrettim. :) Remington'un fırçası keratinliymiş. Babyliss'te çok tercih edilen bir marka o yüzden emin olamadım. Ama rowentanın bu fırçasıyla yabancı bir vlogger iki video çekmişti biri 2013 biri 2015 tarihli. 2 yıldır aynı ürünü kullanıyor olması garanti anlamında sağlam olduğunu gösteriyor. Umarım memnun kalırsınız. Banada fikir vermiş olursunuz. ;)

yabancı vlogger'lardan ben de izledim bayağı,genelde düz yapıyorlardı,ben biraz daha dalgalı yapmaya çalışacağım olur umarım.remington'ın fırçası hoşuma gitmedi pek,ben daha çok kıl şeklinde olan fırçaları tercih ediyorum.babyliss için de haklısın maşalarım hep o marka,ama bu tarz saç şekillendirmede hep rowenta ön plandaydı.umarım hakkını verir,pahalı bir ürün çünkü :KK51:

yabancı vlogger'lardan ben de izledim bayağı,genelde düz yapıyorlardı,ben biraz daha dalgalı yapmaya çalışacağım olur umarım.remington'ın fırçası hoşuma gitmedi pek,ben daha çok kıl şeklinde olan fırçaları tercih ediyorum.babyliss için de haklısın maşalarım hep o marka,ama bu tarz saç şekillendirmede hep rowenta ön plandaydı.umarım hakkını verir,pahalı bir ürün çünkü :KK51:

Siparişin geldi mi peki? Kullanmaya başladın mı? Merak içinde bekliyorum :)

Siparişin geldi mi peki? Kullanmaya başladın mı? Merak içinde bekliyorum :)
Geldi ben de tam size yazacaktım.
Hiç beğenmedim.Yani o kadar olumsuzum ki hangi birinden başlayayım bilmiyorum.İade için de uğraştım ama kullanıldığı için almıyorlar tabii.Siz sorun ben tek tek cevaplayayım.

Bu konumun da burada açıldığı iyi oldu,kimse satın almasın o kadar net konuşuyorum.neden hiç kimsenin yorum yazmadığını şimdi anladım.güzel bir ürün olsaydı zaten bilinirdi.

Bu konumun da burada açıldığı iyi oldu,kimse satın almasın o kadar net konuşuyorum.neden hiç kimsenin yorum yazmadığını şimdi anladım.güzel bir ürün olsaydı zaten bilinirdi.

Hadi ya... Üzüldüm senin için. Peki neden memnun kalmadın. Neyini beğenmedin. Videolarda çok iyi görünüyor. Zamanla el alışkanlığı kazanınca hoşuna gider belki...

Hadi ya... Üzüldüm senin için. Peki neden memnun kalmadın. Neyini beğenmedin. Videolarda çok iyi görünüyor. Zamanla el alışkanlığı kazanınca hoşuna gider belki...
Bir kere hiç pratik değil 30 dakika uğraştım da ancak bir şeye benzedi.Benim saçlarım normalde volümlüdür ama dipleri basık oluyor.özellikle oralara volüm istemiştim ama daha çok söndürdü saçımı.onun dışında makinenin her yeri saç kapıyor.tarak kısmı,tarakla makinenin dönme yerindeki kısım,makinenin en alt kısmı.hele oraya kaçtı mı eyvah yani.kaç tel saçım koptu.
onun dışında maşadan vs saçım yıprandığı için almıştım ama bunun daha çok saç kırdığına eminim.parlatmadı da.bence videodakiler saçlarına bir şey sürüyorlar ve parlaması onunla ilgili.

Bir kere hiç pratik değil 30 dakika uğraştım da ancak bir şeye benzedi.Benim saçlarım normalde volümlüdür ama dipleri basık oluyor.özellikle oralara volüm istemiştim ama daha çok söndürdü saçımı.onun dışında makinenin her yeri saç kapıyor.tarak kısmı,tarakla makinenin dönme yerindeki kısım,makinenin en alt kısmı.hele oraya kaçtı mı eyvah yani.kaç tel saçım koptu.
onun dışında maşadan vs saçım yıprandığı için almıştım ama bunun daha çok saç kırdığına eminim.parlatmadı da.bence videodakiler saçlarına bir şey sürüyorlar ve parlaması onunla ilgili.

Nasıl kullandın bilemiyorum ama banyodan sonra saç uçlarına bakım yağı sürüp saçlarını tara ve tutamlara ayırıp kurutarak şekil vermeyi dene. İzlediğim yabancı videoda özellikle dikkat etmiştim buna. Eğer tutamlara ayırmadan yapmaya çalışırsan dolanıp düğümleniyormuş saçlar ve makine kapıyormuş. Yıllar önce yengemde kullanıyordu rowentanın buna benzer bir ürününü. Çok heveslenmiştim de o zamanlar alacak durumda değildim. O çok rahat kullanıyordu. Bence püf noktasını çözünce memnun kalacaksın. İlk aşamada sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Hevesini kaybetme derim.

Saçlarım kuru ve yıpranmış demiştin ya yani kuru saç nemlendirilmeden kuaförde fön çekerken bile fırçaya dolanır. Onlar da bolca krem kullanıyorlar saçları yıkarken sonra fönlüyorlar. Bence ya banyoda saç uçlarına krem sürüp iyice nemlendir yada sonrası bakım kremi sürerek nemlendir. Sonra şekillendirerek kurutmayı dene. Bana da haber ver. :)

benim de izlediğim bütün videolarda hep tutam tutam ayırıyorlardı (son attığını da izledim) ben de ayırdım.zaten saçım gür ayırmadan yapmam imkansız.bir de banyoda elseve'in arı sütlü saç kremini kullanıyorum,çıkınca da avon'un ya da elseve'in saç serumunu kullanıyorum. kuru kuru yapamam asla :(
anneme verdim makineyi,onun saçı omuz üstünde.ona göre daha kullanışlı ama benim için hiç değil.özellikle de saçımı söndürmesi ayrı bir dram oldu benim için.hepsini geçtim.

benim de izlediğim bütün videolarda hep tutam tutam ayırıyorlardı (son attığını da izledim) ben de ayırdım.zaten saçım gür ayırmadan yapmam imkansız.bir de banyoda elseve'in arı sütlü saç kremini kullanıyorum,çıkınca da avon'un ya da elseve'in saç serumunu kullanıyorum. kuru kuru yapamam asla :KK43:
anneme verdim makineyi,onun saçı omuz üstünde.ona göre daha kullanışlı ama benim için hiç değil.özellikle de saçımı söndürmesi ayrı bir dram oldu benim için.hepsini geçtim.

Saç tipine uymadı sanırım. Belkide Remington'un keratinli olan ürünü senin için daha iyi olurdu. Hâlâ böyle bir ürün istiyorsan bunu dene, beğenirsen alırsın. Yazdıklarından sonra kararsızlığım iyice arttı. İnce telli, yağlı ve hafif dalgalı düze yakın saçlarım. Benim için uygun mu sence bu ürün? Ben tatile filan giderken bavula bir sürü şekillendirici ve kurutma makinesi yerine tek ürünle çok iş görürüm diye de istiyorum ama napsam bilemedim.

Saç tipine uymadı sanırım. Belkide Remington'un keratinli olan ürünü senin için daha iyi olurdu. Hâlâ böyle bir ürün istiyorsan bunu dene, beğenirsen alırsın. Yazdıklarından sonra kararsızlığım iyice arttı. İnce telli, yağlı ve hafif dalgalı düze yakın saçlarım. Benim için uygun mu sence bu ürün? Ben tatile filan giderken bavula bir sürü şekillendirici ve kurutma makinesi yerine tek ürünle çok iş görürüm diye de istiyorum ama napsam bilemedim.
Öncelikle şunu sorayım saçlarını dalgalı mı yapmak istiyorsun düz mü?

Back
X