- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii,ben satın aldım.Bu hafta kullanıp yorum bırakırım buraya.Benim saçlarım da boyasız,normal telli ve kuru,biraz da yıpranmış.bakalım güzel şekillendirecek mi :/
ben şu videodan çok etkilendim,çok güzel şekillendirmiş ve bayağı parlatmıştı.
yabancı vlogger'lardan ben de izledim bayağı,genelde düz yapıyorlardı,ben biraz daha dalgalı yapmaya çalışacağım olur umarım.remington'ın fırçası hoşuma gitmedi pek,ben daha çok kıl şeklinde olan fırçaları tercih ediyorum.babyliss için de haklısın maşalarım hep o marka,ama bu tarz saç şekillendirmede hep rowenta ön plandaydı.umarım hakkını verir,pahalı bir ürün çünkü![]()
Geldi ben de tam size yazacaktım.Siparişin geldi mi peki? Kullanmaya başladın mı? Merak içinde bekliyorum :)
Bu konumun da burada açıldığı iyi oldu,kimse satın almasın o kadar net konuşuyorum.neden hiç kimsenin yorum yazmadığını şimdi anladım.güzel bir ürün olsaydı zaten bilinirdi.
Bir kere hiç pratik değil 30 dakika uğraştım da ancak bir şeye benzedi.Benim saçlarım normalde volümlüdür ama dipleri basık oluyor.özellikle oralara volüm istemiştim ama daha çok söndürdü saçımı.onun dışında makinenin her yeri saç kapıyor.tarak kısmı,tarakla makinenin dönme yerindeki kısım,makinenin en alt kısmı.hele oraya kaçtı mı eyvah yani.kaç tel saçım koptu.Hadi ya... Üzüldüm senin için. Peki neden memnun kalmadın. Neyini beğenmedin. Videolarda çok iyi görünüyor. Zamanla el alışkanlığı kazanınca hoşuna gider belki...
Bir kere hiç pratik değil 30 dakika uğraştım da ancak bir şeye benzedi.Benim saçlarım normalde volümlüdür ama dipleri basık oluyor.özellikle oralara volüm istemiştim ama daha çok söndürdü saçımı.onun dışında makinenin her yeri saç kapıyor.tarak kısmı,tarakla makinenin dönme yerindeki kısım,makinenin en alt kısmı.hele oraya kaçtı mı eyvah yani.kaç tel saçım koptu.
onun dışında maşadan vs saçım yıprandığı için almıştım ama bunun daha çok saç kırdığına eminim.parlatmadı da.bence videodakiler saçlarına bir şey sürüyorlar ve parlaması onunla ilgili.
benim de izlediğim bütün videolarda hep tutam tutam ayırıyorlardı (son attığını da izledim) ben de ayırdım.zaten saçım gür ayırmadan yapmam imkansız.bir de banyoda elseve'in arı sütlü saç kremini kullanıyorum,çıkınca da avon'un ya da elseve'in saç serumunu kullanıyorum. kuru kuru yapamam asla
anneme verdim makineyi,onun saçı omuz üstünde.ona göre daha kullanışlı ama benim için hiç değil.özellikle de saçımı söndürmesi ayrı bir dram oldu benim için.hepsini geçtim.
Öncelikle şunu sorayım saçlarını dalgalı mı yapmak istiyorsun düz mü?Saç tipine uymadı sanırım. Belkide Remington'un keratinli olan ürünü senin için daha iyi olurdu. Hâlâ böyle bir ürün istiyorsan bunu dene, beğenirsen alırsın. Yazdıklarından sonra kararsızlığım iyice arttı. İnce telli, yağlı ve hafif dalgalı düze yakın saçlarım. Benim için uygun mu sence bu ürün? Ben tatile filan giderken bavula bir sürü şekillendirici ve kurutma makinesi yerine tek ürünle çok iş görürüm diye de istiyorum ama napsam bilemedim.