- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi Strawberry_83
-
slm
ben rotavirüs aşısını yaptırıcaktım fakat sonradan bi araştırma yaptım ve vazgeçtim..
yenidoğanlarda ve küçük bebelerde antibiyotik kullanımı ve aşının her türlüsü içinde metaller marındırdığı için tehlikeli..
otizme sebebiyet verebiliyo..
otistik çocuklar arasında yapılan araştırmada hepsinin geçmişinde bu tür bi durum var..
aslında aşı yüzde yüz bi koruma sağlamıyo..
sen karar ver yaptırdığında mı daha risk altında yaptırmadığında mı..
ben düşündüm ve yaptırmamaya karar verdim..
aşı ile ilgili bende birşey sormak istiyorum..yarın aşılarımız olacak kızım 2 aylık oldu ,aşı kartında 3 aşı var 5li karma verem ve pnömokok ..bir günde 3 aşımı olacak yani şimdi..tecrübeli arkadaşlar yardım edin..
cnm benim teşekkür ederim bilgin için açıkcası bende araştırma yapmadan yaptırmak istemedim bunu duymam iyi oldu nereden araştırdın daha net bilgi verebilirmisin
ben bu durumda yaptırmamayı düşünüyorum şimdilik biraz araştırayım,
beni vazgeçiren otizm değil ama belirteyim
canım doktorların dediği gibi bilinçli insanlarız, bebeklerimizin üzerine titriyoruz, ishal gibi önemli bir şeyi atlamam kendi adıma, ve bu çok yeni bir aşı yeternce araştırılmışmıdır bilmiyorum
denizanası nedir seni vazgeçiren ben druma çok güveniyorum ben yaptırın derim ama şart değil dedi hani mutlaka yaptırın demedi ama dr yaptırın deyince insanın içine kurt düşüyo
Ya bir günde 3 aşı nasıl oluyo ya ..nasıl dayanıcak çocuk buna ..ateş filan yapmazmı ..offf
aşı ile ilgili bende birşey sormak istiyorum..yarın aşılarımız olacak kızım 2 aylık oldu ,aşı kartında 3 aşı var 5li karma verem ve pnömokok ..bir günde 3 aşımı olacak yani şimdi..tecrübeli arkadaşlar yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?