• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rotasyon

mh0671

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
44
12
8
36
Merhaba kızlar rotasyonum oldu ama mağazalar arası sadece belirli kişiler üzerinden ve kazancım burada dahada düşecek ihtiyacım var ama bunu b3lirtmeme rağmen bir şey yapılmadı işimde başarılıyım her zaman da saygılı olmuşumdur sorduğum zaman müdürleri me hiç bir şey söylenmiyor ve buradaki köreliyorum ne yapmalıyım işten mi kovdursam yoksa beklesem mi 3 ay sonra başka mağazaya gecebilicem

3 ay dişinizi sıkın.kovdurtmak sicilinizi kirletir.3 ay izin bir zamn degil

Ne kadarlik calisansiniz bilmiyorum ama bilerek rotasyon yapmis olabilirler caydirma politikasi.kendin bik kendin cik diye yapmis olabilirler.tazminat vermemk icin ellerinden geleni yapiyorlar.ki ben cok bilindik kaliteli zengin musterilerin alisveris yaptigi magazada calistim.isim vermiyim yasak sanirim.10 yil calistim benide rotasyona vericeklerdi hemde uzak bir bolgeye.ben caktm olayi zaten evlenicektm o yuzden nikahimi yaptim hemen tazminatimi aldim ciktm. O yuzden sen isteyince tazminat vermezler kovmazlar

Merhaba kızlar rotasyonum oldu ama mağazalar arası sadece belirli kişiler üzerinden ve kazancım burada dahada düşecek ihtiyacım var ama bunu b3lirtmeme rağmen bir şey yapılmadı işimde başarılıyım her zaman da saygılı olmuşumdur sorduğum zaman müdürleri me hiç bir şey söylenmiyor ve buradaki köreliyorum ne yapmalıyım işten mi kovdursam yoksa beklesem mi 3 ay sonra başka mağazaya gecebilicem
rotasyon vermeleri icin evinizle gittiginiz magaza arasinda belirli bir mesafe olmali diye biliyorum eger o mesafeyi asarsa is yerinizden tazminat talep edebiliyorsunuz calisma kanununa aykiri oldugu icin.
magazalarda bazen rotasyonu yolladiklari elemanin onun acmak icin verirler kalmak istediginiz magazada kidemli kisi sayisi yeterliyse sizi orayada gondermis olabilirler.

Back
X