• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Rota virüsü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
MERHABA ARKADAŞLAR DÜN KZIM ALLAHIN İZNİYLE 3. AYINI DOLDURDU VE DOKTORU ROTA VİRÜSÜ AŞISI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ EE TABİ BİZDE YAPTIRDIK BU ARADA ÖZEL Bİ AŞI YANİ CEPTEN GİDİYO SAĞLIK OCAĞI KARŞILAMIYOR BAŞKA YAPTIRAN VARMI KONUYLA İLGİLİ YORUMLARINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM.:kahve:

biz de yaptırdık 3.ayında sanırım. evet ithal bi aşı olduğu için pahalı. 130 tl idi sanırım. ama 2 doz olduğu için bir ay sonra bidaha yapılıyo yani 260 tl tuttu. napalım yaptırmayıp hayatım? doktor efendi gözünün içine baka baka yaptırsanız iyi olur diyo .. bi de benim yeğenim daha yaşında bile değildi bu rota virüsü denen illet yüzünden 2 gece hastanede yattı yavrucak eriyip bitti 2 günde gözünün feri soldu . o aklıma geldiği için hiç düşünmeden yaptırdım artık Allaha emanet

cnmm bizde yaptırdık ilk dozunu kırkbeş günlükken oldu ikinci dozunu pzt olacak şimdi3,5 aylık

biz de yaptırdık 3.ayında sanırım. evet ithal bi aşı olduğu için pahalı. 130 tl idi sanırım. ama 2 doz olduğu için bir ay sonra bidaha yapılıyo yani 260 tl tuttu. napalım yaptırmayıp hayatım? doktor efendi gözünün içine baka baka yaptırsanız iyi olur diyo .. bi de benim yeğenim daha yaşında bile değildi bu rota virüsü denen illet yüzünden 2 gece hastanede yattı yavrucak eriyip bitti 2 günde gözünün feri soldu . o aklıma geldiği için hiç düşünmeden yaptırdım artık Allaha emanet

heryerde aynı mı ucret? ssk yada ozel sıgortada degısmıyormu kı fıyat?

bizde yaptırdık. rotarix ve rotatek diye iki çeşidi var sanırım.rotarix yaptırmıştık.onu almamızı söylemişlerdi diğerinde yan etki daha fazla oluyormuş.

Back