• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota virüs

handemersin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
28
2
6
28
Bugun bebeğim 3 bitti 4 aya girdi rota fiyatını sordum 1000 Tl dediler durumumuz yok ama birşey olursada vicdan azabı çekeceğim herkes vurdurdumu vurdurmayanlar var mi ?

Bugun bebeğim 3 bitti 4 aya girdi rota fiyatını sordum 1000 Tl dediler durumumuz yok ama birşey olursada vicdan azabı çekeceğim herkes vurdurdumu vurdurmayanlar var mi ?
Ben liste dışı hiç özel aşı yaptırmadım. Herhangi bir durum olmadığı için de rahatım.

Ben yaptırdım, evet çok masraflı ama bir yerden kısıp ödeyebilecekseniz yaptırın, içiniz rahat etsin.
Çevremde yaptırmayan yok diyebilirim

Ben liste dışı hiç özel aşı yaptırmadım. Herhangi bir durum olmadığı için de rahatım.
Olmamış iyi ki çevrenizde o virüsü alacagı biri olmamış demek ki şanslısınız yaptırmadım olmadı demeyin de iyi ki yakalanmadı deyin aşısız olan çocuklar ağır geçiriyor çünkü

Ben aşının zamanını kaçırmıştım, oğlum 4 yasında yakalandı zor bir dönemdi kusma ishal 4-5 gun surdu serumla toparladı cok şükür.. İmkanınız varsa yaptırın

Eğer imkan oluşturabilecekseniz mutlaka yaptırın dışardan göç durumu ve aşısız gezen bir dünya cocuk varken mikropların bulaş riski artık çok daha fazla. Rota virüsüde çoğu cocuk kapıyor allah korusun.

Back