Bu markayı ilk defa duydum canım ama muhakkak bakıcam ürünlerine:)Rossman gerçekten harika bir mağaza. Özellikle Rival de Loop markasının 59 numaralı rujunden 2 adet aldım, rujları harika gerçekten. Alman markaları gerçekten çok kaliteli oluyor. Ayrıca far fırçası, pudra süngeri de gerçekten çok güzel.
Cam mendilleri,yer silme bezleri,dezenfektan spreyleri,koku gidericiler,klozet temizleyici köpük,vs bir çok ürününü kullanıyorum Domol'ün ve çok memnunum.rossmann bana göre mükemmel bir mağaza
istanbul mecidiyeköy mağazası artık benim için kozmetik mağazası olmaktan çıktı :)
rival de loop young 4lü kapatıcısını gördüğünüz yerde kaçırmayın
ayrıca rival de loop rujlar mükemmel
rival de loop çift fazlı göz makyaj temizleyicisi bir harika temizleme sütüde gayet başarılı
ayrıca domol marka cam ayna temizleme mendilleri var indirimde 20li 1,99 gibi bir fiyattaydı
diş macunları gerçekten onlarca lira verdiğimiz markalarla yarışır
göz kremi olarak rival de loop markasının kremleri gerçekten çok ama çok güzel hemde indirimde 7-8 liraya alabilirsiniz
rivalin gene yeşildi galiba paketi nem maskesi var zeytinyağlı onuda deneyin derim
hatta minicik bir tiyo verim aldığım duyumlarla sevgililer gününde 12-15 şubat aralığında %50 indirim olucak aramızda kalsın :) şimdi yapmayın alışverişinizi bekleyin accık :)
siparisin onaylandigi mesaji geldikten sinra en gec uc gune geliyor ama hafta sonu falan verilsen hafta sonu calismadiklari icin uzar sure siparisini pazartesiye kabul eder o zamanda en gec carsamba gelirben yeni avon temsilcisi oldum sipariş verince kaç günde geliyor bana yardımcı olursanız sevinirim
vala güvenebildiğim bi yer değil
bu yurtdışından gelirken getirilen ucuz adi hediyelere benziyor
ne oldğunu bilmeden alıp kullanmak hoşuma gitmiyor
ordan far alan birini görmüştüm oldukça şaşaırmıştım ki fiyatıda normal üstüydü
ki göz bölgesi çok önemli
herkesin kendi teni tabi
sadece oda kokularını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?