rossman dan sureklı alıs verıs yapıorum dogrusu memnunum ama bazı urunler uzun suredır rafta beklıordu herhalde sadece o konuya takıldım bunun dısında rıval urunlerınden cok memnunum:)
Allahım Rossmann.........
kendimi kaybettiğim inanılmaz eğlenceli ve çok çok çok uygun fiyatlı güzel mağaza..
Anakaraya çok gtimeyiz ama en son gidişimizde Rossman ı tesadüfen gezdim kaybettim kendimi neler aldım çıktım bilr bilseniz 200 liralık alışveriş yapmışım ama bir dünya ürün almışım, anneme teyzeme kayınvalideme kendime ne banyo ürünleri ne kremler ne losyonlar hele o ISANA markası yok mu allahım şampuanları 2lira 3 lira duş jelleri sıkıp yiyesiniz gelir o kadar güzel kokuyorlar 2lira 3 lira.. MEl Merino muydu neydi onun duş jelleri Rival de Loop un makyaj ürünleri..
bizim buralarda kozmetikçilerde ucuz sandığımız ürünler ordakilerin en pahalılarıydı..
aklım şaştı rival de loop un concealerı inanılmaz güzel çıktı ve göz kalemleri.. çok sevdim ben Rossman ı..
şimdi yine ankaraya gitmek için fırsat arıyorum ,eminim ki bu defa da altını üstüne getiricem ..
slm kızlar.merak ettim..nedir bu rossman?nerede yeri?
evet canm netten araştırdm.. izmir ankara kocaeli ve adana da var.. yakın da istanbula da gelicek inş.
ben yeni avon temsilcisi oldum sipariş verince kaç günde geliyor bana yardımcı olursanız sevinirim
valla çok ürün almadım ..Ama ojeleri denedim su gibiydi çok silikti hani şu minik olNLr.adları neydi hatırlamıyorum bir çok markanın ürünleri var orda.Makyaj ürünlerini denedim yabancı isimli en ortadakiler pek beğenmedim şahsi fikrim..Bildiğimiz markalar var onlardan aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?