Rosi-Tüp Bebek-Piezzo Centrum Ankara 2021

Round spermatid bulundu canım gerçekten çok zor rabbim sabır versin hepimize inşallah olur bizde rapor felan çıkcak para işi de var mayısta gidecez inşallah

Gerçekten bunu bilmek çok üzüyor % 8 ihtimal var çok düşük . belki de hiç anne olamıcam bunu düşünüp sürekli ağlıyorum dua ediyorum elden birşey gelmiyor

Gerçekten bunu bilmek çok üzüyor % 8 ihtimal var çok düşük . belki de hiç anne olamıcam bunu düşünüp sürekli ağlıyorum dua ediyorum elden birşey gelmiyor
Kendini üzme.moral çok önemli çünkü.zor bir süreç.guclu durmazsan cidden çok zorluk çekersin.ben elimden geleni yaptım deyip gerisini Allah'a bırakmak lazım.dua etmek lazım bol bol.kucuk de olsa bir umut var 2019 öncesi bu umut da yoktu tese olan insanlar birşey çıkmadı denip evine yollaniyordu.daha önce bahsettim.benim eşimle aynı gün ameliyat olan arkadaş rosi yontemi ile çocuk sahibi oldu.mucize gibi bişey.o kizcagizi tanımasam belki bende uğraşmam o moral oldu bana bu süreçte.insallah yöntem iyileşir de sonuç alırız

Inşallah canım inşallah dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor Rabbim herşeyin hayırlısını versin herşeyin sen kaç yaşındasın nerelisin benim yasin 23 tokat erbaa liyim

Inşallah canım inşallah dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor Rabbim herşeyin hayırlısını versin herşeyin sen kaç yaşındasın nerelisin benim yasin 23 tokat erbaa liyim
Recai hocaya sordum yaş avantajı olur mu diye bide ben çok doktora gittim hicbir sorun yok dediler acaba rahim filmi ister mi bilmiyorum
Yaa ben şimdiden çok yıprandım ağlamaktan üzülmekten daha 1 sene oldu başlayalı tedaviye rabbim herkezin yardımcısı olsun sabır versin
Bı de 23 yaşındasın bak ben napayımyaş 34

Canim benim..
Şu mubarek kandil gununde rabbim tez vakitte seni evladina kavustursun
Rabbim bu kadar cok emek edeni karsiliksiz birakmaz herseyin en guzeli seninle olacak Allah in izniyle

Canim benim..
Şu mubarek kandil gununde rabbim tez vakitte seni evladina kavustursun
Rabbim bu kadar cok emek edeni karsiliksiz birakmaz herseyin en guzeli seninle olacak Allah in izniyle
Canım çok çok çok teşekkür ederim.Allah bin kere razı olsun güzel yüreğinden dökülen iyi dileklerin için Gözlerim doldu iyi dileklerini okurken.Rabbim isteyen,emek veren kimsenin muradını içinde bırakmasın inşallah.Sen de inşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle yavrunu kucaklarsin.Yuregimi ısıttın,Allah da senin yüreğini evladının,ailenin sevgisiyle sıcacık etsin inşallah

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Merhaba canım bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama gebelik testleri artık yüksek oranda sonuç veriyor umarım pozitife döner

Gönlüne göre olsun inşallah canım.5. güne ulastiysa içini ferah tut Allah'ın izniyle olur.Dualarim seninle inşallah hayirli haberlerini de paylaşırsın burdan
Amin inşallah canım dondurulmuş hem 3.hem 5.gün embriyolarım vardı .doktorum 3.günlerdwki 3 embriyoyu çözüp 5.güne ulaştırıp birini transfer etti

Amin inşallah canım dondurulmuş hem 3.hem 5.gün embriyolarım vardı .doktorum 3.günlerdwki 3 embriyoyu çözüp 5.güne ulaştırıp birini transfer etti
Çok güzel canım.dondurulmuslarin da şansı epey yüksek oluyor diye okumuştum.simdi en zor zaman beklemek.Hicbirsey okumadan kimseden yorum dinlemeden hastane test gününü beklemeni kendimce tavsiye ederim.insan saçma sapan yorum okuyup hamilelik testi yaparken buluyor kendini12 günün tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…