Rosi-Tüp Bebek-Piezzo Centrum Ankara 2021

Ellerine sağlık çok güzel açıklamışsın merak ettiğim konuları aydınlandım diyebilirim komik olan nikâh cüzdanı ne alakaysa kimlikte evli olduğun bilgiler çıkıyor sistemde zaten neyse adetimin 2. Günü yarın Recai papubçu doktora gidicez ilk tüp Bebek sürecimiz olacak süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok heyecanlıyım umarım kolay ilerler Recai hoca ile baş başa konuşamıyor muyuz saçma değil mi sizcede ben kime guvenicem o Dr benimle ilgilenmeye çekse o kadar parayı neden dökeyim oraya neyse işinin ehli olsun önemli olan o benim için ilk tüp Bebek tutmazsa 2. Dondurulmuş embriyo transfer olursa yine aynı ucretimi öderiz acaba bu hastaneden memnun kaldınız mı gebelik oldu mu rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah

İlk gittigimde sudan çıkmış balık gibiydim ama sonra birkaç denemeden sonra akışa alışıp sürecini kendin oluşturuyorsun merak etme.benim sonucum olumsuz ama olumlu sonuç alan da var biraz nasip bu işler demekki böyle hayirliymis.Allahim hayırlı olanı versin hayirsizsa nasip etmesin dedim hep.dondurulmus olduğunda dondurma ve cozdurme ücreti oluyor bir de dondurulmuş embriyo transferi ücreti oluyor 4500 TL idi üç sene kadar önce şuan bilmiyorum size bi form vercekler orda yazar herşey merak etmeyin umarım gerek kalmaz ilk seferde olur kolay gelsin

2. Aşılama ile tekrar denemek istedim şansımı Gonal-f 900 ile başladım günde 50ml doz ile artı olarak yanına D2 vitamini decavit pronatal 500 diye bir vitamin yazmış işin kötü tarafı hiçbir şekilde büyük doz ilaçları yutamiyorum bu vitaminin şurubu veya aynı etkide bir vitamin bulabilir miyim bilemiyorum

Hadi hayırlısı inşallah emeklerinle kucagin dolar.eczaneye sorabilirsin çünkü tozdan tut suruba kadar her çeşidi var vitaminlerin

Biz de hrs den eşimin dokusunu centruma taşıdık.3 adet embriyo oluştu rosi yontemi ile ikisi iyi kalitede dediler.Ben tek transfer istedim.fakat sonuc negatif çıktı.Iki embriyom hala var zannediyorum çünkü tenezzül edip embriyom kalmadığını soyleme geregi duymadilar.Tek transfer edicez diye konusmamiza ragmen diger iyi embriyoyu da transfer ettik ,3.su de çözülünce öldü dedi recai hoca.yani iki adet transfer yaptik dediler sonuc sonrasi gorusmeye gittiğimde. Ameliyathanede tek transfer deyip de sonrasinda iki transfer yapmisız demeleri hic inandirici gelmedi.tranfer evraklarini istemek icin gunlerdir ariyorum gondermemek icin mi yapiyolar bilmiyorum nedense gonderecek kisiye bir turlu ulasamiyorlar.Muhtacsinız ya paranızla rezil olmanin karsiligini resmen yaşatiyorlar insana.Hakkimı helal etmiyorum.ne hrs ne de centrum rosi icin gittiginizde torpilli degilseniz ilgi ve alaka goremez paranizla rezil olacaginiz kliniklerdir.

Benzer biseyi son transferimde yaşadım çok üzüldüm.Benimde 3 embriyom oluştu uzun süre kalitesi hakkında bilgi alamadım.sonra öğrendim ki çok düşük kaliteliymis ve dondurmaya dahi degmezmis.neyse dedim nasip tabiki olmadı güya cozulunce ikisi ölmüş birini transfer ettiler Allah biliyor ya gonlumu bence embriyo denen bişey yoktu ama yaptık gitti dediler hiç inandırıcı değil.dahasi onca üzüntü üzerine kendimi teselli ederken bidaha denerim diye bir telefon ettiler meğer sperm kalmamış hepsini harcamislar.ve benim eşim kesinlikle birdaha amelyat olamayacak durumda.bunun bilgisi nasıl verilmez insana şaştım kaldım.buda yetmezmiş gibi birkaç ayda bir arayıp gelin transfer yapalım diyorlar dedim dalga mı geçiyorsunuz bı not alın bizde sperm kalmamış embriyo kalmamis dünyadan haberiniz yok arayıp arayıp gelin diyorsunuz.velhasil bu defteri kapadık biz donasyonu istiyorum onu da eşim asla olmaz diyor saçma sapan duygular içindeyim.size de çok geçmiş olsun çok çok iyi anlıyorum orda yasadiklarinizi.Allah sabır versin ve kimseyi bu dertle terbiye etmesin...

Amin Rabbim bizi boylelerinin eline düşürmesin.Demekki ya tutarsa diye calisiyolar mantiklari bu ama bizim ne kadar hakkimiza girdiklerinin farkinda değiller.Ben hakkımı helal etmiyorum.Gitmek isteyenler defalarca düşünsün derim.

Recai hocanın yeri için mi böyle söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…