• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Rosi tekniğiyle tüp bebek deneyimi yaşayan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkdaslar tup bebeek ilaclari ucretin iccinde ddegil mi hangi ilaaclar yumrta toplama filaan mi yokssa ignelermi
Ilaclar ucretin disinda mesala tup bebek 9 binlira ama bunun icinde sadece yumurta toplama ve kontrollerde alinan kan 1 seferlikte bthcg testi var benm gttigim yerde oyle bu ilaclar cok para tutuyo zaten benmkiler 3 bucuk 4 e yakin tuttu sadece ilaclr yani

Ilaclar ucretin disinda mesala tup bebek 9 binlira ama bunun icinde sadece yumurta toplama ve kontrollerde alinan kan 1 seferlikte bthcg testi var benm gttigim yerde oyle bu ilaclar cok para tutuyo zaten benmkiler 3 bucuk 4 e yakin tuttu sadece ilaclr yani
İlac ddediginiiz ignelericcin alinanlar mi kendimize vurdugumuz yoksa doktorrlarin isleem yaptigi mi

Demek okadar var brn onu hesaba katmadim hic. İnsallah eslerimiz da spermler artar bu uygulamalara gerek kalmaZ
Insallah canim cok zor gercekten acısını birak o igneleri vurmakta iskence bi kutu igne 750 lira 2 bucuk gun gidiyo bidha aliyosun yanina baska igneler ekliyolar filan Cok sukur ben o gunleri atlattim darisi sizlerin başına.

Şimdi düşündüm de normal yolla hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı acaba ? Gerçekten büyük lüks.

Peki hic dogum yapan var mi
Var cnm dünyada olmuş normal çocuktan farkı yok gayet sağlıklı dediler bildiğim kadarıyla şöyle düşün tembel kuyruğu olmayan spermleri zorla kuyruklu yapıyorlar gibi bisey yumurtayı catlatsin döllenme olsun diye

Şimdi düşündüm de normal yolla hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı acaba ? Gerçekten büyük lüks.
Aynen cnm tok açın halinden ne anlayacak hiç sorunu olmayanların yanına git sunu söylerler iste sizin bu sorununuz var bizde nasıl çocuğa bakacağız isten çıkacağım derler ama bizimde işimiz şansla değilde parayla olsa doktor dese bu kadar vereceksin ama kesin olur dese yaparız şükür cnm bide yaşadığın sorunu küçük görmesi var

Doktorrunz kim acabaa ayrica 30bincok fazla
Slmlar öncelikle geçmiş olsun canım.buraya yazdığın için teşekkür ederim çünkü surece dahil olan insanlarla tanışma ya da konuşma fırsatımız olmadığı için gerçekten zor oluyor bazı şeyler.tutmamasina rağmen çok olumlu konuşmuşsun bu da bi umut oldu benim acımdan bidaha denemeyi düşünüyormusun ve her defasında bu 20 bin mi ödeniyor sil baştan.bizim tese ameliyatını yapan doktor kaan beydi benle işiniz bitti artık centrum la görüşüp para ve randevu işini konuşacaksınız dedi buarada doktor belli değil genel görüşme yapildi ben de aradım 20 bin dediginiz gibi temel kalemler çıktı bunun dışında muayene duruma göre ekstra ilaç kullanımı tank ile spermin taşınması vs gibi konulardan ekstranız çıkabilir dedi ve biz il dışından geleceğimiz için hastanenin otelinde 1 aya yakın 2 kişi konaklama da var tabi mecbur değiliz orda kalmaya yol parası ekstrasi dondurması cozdurmesi tekrar dondurması bilmem nesi 30 bini aşmaz dedi belki ilk dışı olduğu için böyle ve benim hicbir testim yapılmadı ekstra o da var 20 binse sadece yine kötünün iyisi diyelim siz ankaradasiniz heralde il dışı degil

Slmlar öncelikle geçmiş olsun canım.buraya yazdığın için teşekkür ederim çünkü surece dahil olan insanlarla tanışma ya da konuşma fırsatımız olmadığı için gerçekten zor oluyor bazı şeyler.tutmamasina rağmen çok olumlu konuşmuşsun bu da bi umut oldu benim acımdan bidaha denemeyi düşünüyormusun ve her defasında bu 20 bin mi ödeniyor sil baştan.bizim tese ameliyatını yapan doktor kaan beydi benle işiniz bitti artık centrum la görüşüp para ve randevu işini konuşacaksınız dedi buarada doktor belli değil genel görüşme yapildi ben de aradım 20 bin dediginiz gibi temel kalemler çıktı bunun dışında muayene duruma göre ekstra ilaç kullanımı tank ile spermin taşınması vs gibi konulardan ekstranız çıkabilir dedi ve biz il dışından geleceğimiz için hastanenin otelinde 1 aya yakın 2 kişi konaklama da var tabi mecbur değiliz orda kalmaya yol parası ekstrasi dondurması cozdurmesi tekrar dondurması bilmem nesi 30 bini aşmaz dedi belki ilk dışı olduğu için böyle ve benim hicbir testim yapılmadı ekstra o da var 20 binse sadece yine kötünün iyisi diyelim siz ankaradasiniz heralde il dışı degil
Eşimin yaklaşık 1,5 yıl iğne tedavisi oldu o 20 binin içinde değil bi de dondurma olmadı yakın bir şehirden geliyoruz bilmem ben memnun kaldım Eylül de yeniden gidicez eşimin dondurulmuş hücreleri var onlarla yeniden deneyeceğiz inşallah Recai hoca çok iyi, takip ediyorlar kolay ulaşıyorsun dondurma ücretini de o zaman konuşuruz bende mesela Kaan hoca ya gitmiştik ama hiç memnun kalmadık

Son düzenleme:
Biraz anlatayım süreci eşim azospermi Ahmet Hakan Haliloğlunda 1,5 sene kadar tedavi oldu sonra centrumu aradık rosi dahil 20 bin tl kadar tutar dediler Mayıs da ilaçlara başladım 6 sağlıklı yumurta toplandı eşim de ameliyat oldu rosi ile 4 tane embriyo oluştu transfer oldu fakat sonuç negatif.ama şunu söyleyebilirim dedikleri haricinde başka bir ücret çıkarmadılar çok iyi takip ettiler sadece nasip değilmiş şimdilik
Canım embriyoların hepsi mi koyuldu geride kalmadımı

Biraz anlatayım süreci eşim azospermi Ahmet Hakan Haliloğlunda 1,5 sene kadar tedavi oldu sonra centrumu aradık rosi dahil 20 bin tl kadar tutar dediler Mayıs da ilaçlara başladım 6 sağlıklı yumurta toplandı eşim de ameliyat oldu rosi ile 4 tane embriyo oluştu transfer oldu fakat sonuç negatif.ama şunu söyleyebilirim dedikleri haricinde başka bir ücret çıkarmadılar çok iyi takip ettiler sadece nasip değilmiş şimdilik
Bu arada yumurtla felissturri biosteron diye bi ilaac kkullandiniz mi recai hoca bize verdi ama ne zaman kullanmaya baslasam emin degilim esim 2 ay tedavi olucak ama biz hemen baslamak istemiyoruz tedavigr yakin mi kullanayim sizce?

Bu arada yumurtla felissturri biosteron diye bi ilaac kkullandiniz mi recai hoca bize verdi ama ne zaman kullanmaya baslasam emin degilim esim 2 ay tedavi olucak ama biz hemen baslamak istemiyoruz tedavigr yakin mi kullanayim sizce?
Biz öyle bi ilaç kullanmadık eşimin tedavisinden sonra hoca başlayabilirsiniz deyince biraz apar topar başladık hemen

merhabalar
bende eşi azospermi olan biri olarak aranızdayım. rosi yöntemi için 29 haziranda ankara centrum tüp bebek merkezindeydik. prof dr recai papuccu ile görüştük. tv programlarına çıkan bir doktor aranızda görenler olmuştur. rosi yöntemiyle gebelik elde edilen dünyada 2.klinik olduğu söylendi. daha önce uygulayanlar olmuş ama hiç gebelik ve canlı doğum elde edilememiş. japonyadaki bu rosiyi bulan doktordan eğitim alıp cihazları temin edip 2019 şubat ayında uygulamaya başlamışlar. ozamandan beri 200 küsur kişiye yapıldığını elde edilen ve şuan süren 17 gebelik olduğunu söylediler. bir düşük haricinde hepsi normal seyrediyormuş. genetik testleri yapılmış bir sorun yokmuş.
erkekten meni örneği alınıp test yapılıyor ve rosi yöntemi için gerekli olan spermin 3. veya 4. evre hali varmı diye bakılıyor. yok ise hormon tedavisine başlanılıyor. iki ay sonra tekrar bakılıyor. eğer varsa mikro tese işlemi ile testislerden ameliyat ile alınıyor. rosi işlemi uygulanıyor o baya detaylı birşey, yumurta ile buluşturuluyor döllenirse en son kadına transfer ediliyor.

merhaba hastanenin otel imkanı dediğiniz nedir bizde ankara dışındayız öyle birşeyden bahsetmediler görüşmede. fiyat vs nedir yakınında mı

Biz öyle bi ilaç kullanmadık eşimin tedavisinden sonra hoca başlayabilirsiniz deyince biraz apar topar başladık hemen
merhaba, eşinizin spermiyogram testinde rosi için uygun olan 3. veya 4 evre çıkmışmıydı?ona göremi teseye karar verdiniz ve ilk tesenizmiydi ? bnm eşimde haftaya test için gidecek . biz 1 mikrotese olduk geçen sene haziranda bulunamadı.

4 ünüde tek seferde transfermi ettiler size ?

Back