Eminmisin 3.5 olduğuna mümkün değil bu fiyat devlet mi dicem de öyle her yerin yaptığı bi işlem de değil kiCnm rosi fiyatı ne dediler bana dediler 3 buçuk bin lira istediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminmisin 3.5 olduğuna mümkün değil bu fiyat devlet mi dicem de öyle her yerin yaptığı bi işlem de değil kiCnm rosi fiyatı ne dediler bana dediler 3 buçuk bin lira istediler
Ne bileyim cnm recai pabuççu ya sormustum tlf da öyle dediler tese 3 buçuk rosi de 3 buçuk dedilerEminmisin 3.5 olduğuna mümkün değil bu fiyat devlet mi dicem de öyle her yerin yaptığı bi işlem de değil ki
Söyle olabilir cnm banada tüp bebek le 30 bin dediler roside içindeEminmisin 3.5 olduğuna mümkün değil bu fiyat devlet mi dicem de öyle her yerin yaptığı bi işlem de değil ki
Kalem kalem bilgi aldık biz canım tese hariç 30 bin ilacı asilamasi vs..Söyle olabilir cnm banada tüp bebek le 30 bin dediler roside içinde
Amin cnmHayırlısı canım çünkü sadece ilaç bile 4 bin küsur dedi hatta dönmüş spermi taşımak için tank mi ne oluyormuş ondan bile para istediler allah düşürmesin ellerine
Saolasin cnm banada öyle dediler tlf iletişim kurduğum da yani ayriyeten çok para istemediler herşey dahil 20 filan dediler biraz önce konuştum tese tüp bebek ilaç ve rosi hepsi 20 bin lira dedilerBiraz anlatayım süreci eşim azospermi Ahmet Hakan Haliloğlunda 1,5 sene kadar tedavi oldu sonra centrumu aradık rosi dahil 20 bin tl kadar tutar dediler Mayıs da ilaçlara başladım 6 sağlıklı yumurta toplandı eşim de ameliyat oldu rosi ile 4 tane embriyo oluştu transfer oldu fakat sonuç negatif.ama şunu söyleyebilirim dedikleri haricinde başka bir ücret çıkarmadılar çok iyi takip ettiler sadece nasip değilmiş şimdilik
Yüzde birde olsa cnm cabaliyacagiz inşallah kısa zamanda olur eşimin 4 temmuzda sperm testi yapilacak esimde kanal tıkanıklığı vardı ameliyat oldu 8 ay filan oldu ama bi değişiklik olmadı ameliyat sonrası ilk sperm testi olacak doktor tıkanıklık olsa da obur yumurtalık tan gelir sıvı gelmezdi dedi ama sizde sıvı var hücre yok dedi bakalım hayırlı ağustos tese olacak çıkmazsa rosi artıkMaksimum %20 şans veriyorlar ama sonucu ısrarla görüşmek için çağırdılar olumsuz olsa da gel dediler gittik çok bekledik ama herşey nasip ya orada beklerken rosi ile hamile olan bir çiftle tanıştık nasıl mutlulardı Allah bizlere de nasip eder inşalla
Amin inşallah cnm en kısa zamanda Rabbim hayirlisiyla hepimize evlatlar versinKısacası arkadaşlar evet yöntem yeni ama 15 16 adet gebelik oluştu bizzat şahit oldum ilgiden alakadan memnunum hatta eşimin kalan hücrelerini atmayıp dondurmuşlar tekrar ameliyat olmayacak inşallah tekrar centrumu tercih ederim para tuzağı diyenlere aldırış etmeyin çünkü tüm tedavi yöntemlerinde ki oran belli gerçeği söylüyorlar ellerinden geleni yapıyorlar dualarımız kabul olur inşallah
Doktorrunz kim acabaa ayrica 30bincok fazlaMalesef bende aynı sebepten bu sene yaptıracağım diye düşünürken vazgeçtim eşim ameliyattan çıktı doktor gözünüz aydın dedi havalara uçtum meğer bulunan yuvarlak spermmis rosi yapcaz dedi o sira ne yaparsan yap dedim kendi kendime çünkü öyle bi konustuki normal bisey sandım sonra araştırınca dünya başıma yıkıldı yok denecek kadar az bir ihtimal ve 30 bin masraf çıktı diğer kalemler hariç şuan çok umutsuzum inanılmaz mutsuzum doktora çok kızıyorum çünkü ben bu duruma alıştırmıştım kendimi orda sanki normal bi sperm bulunmuş gibi konuşması sonrasında kaynanamdan duyduğum bak gördünmü abarttın da abarttin yorumları sonrasında yöntemi araştırmam ve bunca mutluluktan sonra yere cakilis...
Biz rosi filan yaptrmadik ama tese ameliyati olduk fazla spermleri dondurduk embriyo dondurduk ilaclar tup bebek transferi de dahik 21 bini geçti.Arkdaslar tup bebeek ilaclari ucretin iccinde ddegil mi hangi ilaaclar yumrta toplama filaan mi yokssa ignelermi